NAFAKA

Aycan1980x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
42
74
38
Kizlar anlasmali olarak boşandım.Kafama bişey takıldı nafaka bedelini sorun çıkarmadan ödemesi gerekiyor dimi ? Sorun yaşayan oldu mu hiç yasadiysa neler yaptı ?

Ödemezse icraya verebilirsiniz. Eski eşinizi biz tanımıyoruz, siz daha iyi bilirsiniz. Benim çevremde düzenli ödüyor tanıdıklarım.

Kizlar anlasmali olarak boşandım.Kafama bişey takıldı nafaka bedelini sorun çıkarmadan ödemesi gerekiyor dimi ? Sorun yaşayan oldu mu hiç yasadiysa neler yaptı ?
Evet sorun çıkarmadan ödemesi gerekiyor. Aksi halde icraya verme hakkınız var.

Biz anlaşmalı boşandık ama nafakasını yatırmadı bir kaç defa mesaj attım ama ısrarla göndermeyi bırak bana salak saçma seyler söyledi ben de kendisini icraya verdim o süreç içerisinde de ödemedi ceza mahkemesine kaydı dosya 3 ayda bir dosya açma hakkı olduğu için diğer 3 ay dolunca tekrar bir dava daha açtık duruşma gününe yakın arayıp beni tehdit edip çekeceksiniz o dosyayı bilmem ne salladı ben de hiç umursamadım en son avukatımla konuştular geçen bütün nafaka ayları harici sene bitimine kadar olan kısmıda ödeyip davayı düşürttüler

Odemesi lazim. Biz protokol olustururken esim avukata odememenin hapis cezasi var demi diye sormustu, 3 ay odemezse varmis. Anladigim kadariyla hapis cezasindan korkuyorlar. Gerci bir erkek cocugunun nafakasini odememeyi nasil vicdanina sigdirir, anlamak mumkun degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…