Nafaka

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

suslusirine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2023
99
-86
1
IMG_0964.webp
Arkadaşlar selamlar, daha önce konu açmıştım ne kadar nafaka alabilirim diye, ön inceleme duruşması oldu bugün. Hakim tedbir nafakasını vermemiş karardada böyle yazıyor. Bir sonra ki duruşmadamı bağlar acaba ?

Eki Görüntüle 3356193 Arkadaşlar selamlar, daha önce konu açmıştım ne kadar nafaka alabilirim diye, ön inceleme duruşması oldu bugün. Hakim tedbir nafakasını vermemiş karardada böyle yazıyor. Bir sonra ki duruşmadamı bağlar acaba ?

Ne oldu hayaller biraz suya düşmüş gibi geldi
Siz ne kdr isterdiniz :D

Vallahi her konunuz nafaka bıktık bu nedir?
Avukatınıza mı sorsanız bunu?
Ayrıca 4 ay evli kalmışsınız,çocuğunuz yok,vermeyedebilirler size nafaka çok heveslenmeyin derim.
2 tane konu açtım sadece çok mu ? Belki çevresinde benim durumumda olan vardır diye fikir almak istiyorum suç mu ?

Çevremde bi tane ablam var o da çocuksuz boşanıyor ama ona bağladılar oda çalışmıyor

4 aylık evlilikte eğer kanunla belirtilmiş ispatli suclar yoksa pek heveslenmeyin bunu anlamanız için illa mahkeme sonuçlanması mi gerekir

Tedbir nafakası öninceleme duruşmasında bağlanır.. zaten dosyaya sgk taşınır taşınmaz kayıtlarınız gelmiştir bu kayıtlar varken vermeyen hakim tanık geldiğinde mi verecek.. neyse ben bu konu sebebiyle saçma sapan banlanmıştım. Nafaka karşıtı kadın düşmanı avukat oldum ben :) o yüzden devam…..

Tedbir nafakası öninceleme duruşmasında bağlanır.. zaten dosyaya sgk taşınır taşınmaz kayıtlarınız gelmiştir bu kayıtlar varken vermeyen hakim tanık geldiğinde mi verecek.. neyse ben bu konu sebebiyle saçma sapan banlanmıştım. Nafaka karşıtı kadın düşmanı avukat oldum ben :) o yüzden devam…..
Neden banlandınız bilmiyorum, ön inceleme harici bağlanmaz mı ?

2 tane konu açtım sadece çok mu ? Belki çevresinde benim durumumda olan vardır diye fikir almak istiyorum suç mu ?
Suç değil ama her konunuzda aynı şeyleri yazıyoruz. Anlamıyormusunuz anlamak mı istemiyorsunuz yada özellikle sorun ,kaos çıksın diye mi açıyorsunuz aynı b.kun laciverti bu konuyu ben anlamıyorum.
En son konunuzdan beri değişen birşey de yok.
E avukatlık hizmeti de kimse vermez size hayrına. Ne duymak istiyorsunuz?

Suç değil ama her konunuzda aynı şeyleri yazıyoruz. Anlamıyormusunuz anlamak mı istemiyorsunuz yada özellikle sorun ,kaos çıksın diye mi açıyorsunuz aynı b.kun laciverti bu konuyu ben anlamıyorum.
En son konunuzdan beri değişen birşey de yok.
E avukatlık hizmeti de kimse vermez size hayrına. Ne duymak istiyorsunuz?
Haklısın abla tamam kusura bakma senden özür diliyorum hakkını helal et.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X