- 5 Aralık 2023
- 99
- -86
- 1
- Konu Sahibi suslusirine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 3356193 Arkadaşlar selamlar, daha önce konu açmıştım ne kadar nafaka alabilirim diye, ön inceleme duruşması oldu bugün. Hakim tedbir nafakasını vermemiş karardada böyle yazıyor. Bir sonra ki duruşmadamı bağlar acaba ?
15 binNe oldu hayaller biraz suya düşmüş gibi geldi
Siz ne kdr isterdiniz![]()
Avukat ile görüştüm bir sonra ki duruşmada tanıklar dinlenecek dedi, o zaman bağlanmaz mı ?4 aylık evlilikte nafaka beklentsinin doğru olmadığını söylemiştik zaten... karara hiç şaşırmadm.
15 bin![]()
Çevremde bi tane ablam var o da çocuksuz boşanıyor ama ona bağladılar oda çalışmıyorNe oldu hayaller biraz suya düşmüş gibi geldi
Siz ne kdr isterdiniz![]()
2 tane konu açtım sadece çok mu ? Belki çevresinde benim durumumda olan vardır diye fikir almak istiyorum suç mu ?Vallahi her konunuz nafaka bıktık bu nedir?
Avukatınıza mı sorsanız bunu?
Ayrıca 4 ay evli kalmışsınız,çocuğunuz yok,vermeyedebilirler size nafaka çok heveslenmeyin derim.
Çevremde bi tane ablam var o da çocuksuz boşanıyor ama ona bağladılar oda çalışmıyor
30 bin alan memur maaşına göreAhaha ben rakam kaçırmışım şimdi bu asgari ücrete göre mi Ocak zammına göre mi![]()
30 bin alan memur maaşına göredaha ocak güncellemesi gelmedi.
Neden banlandınız bilmiyorum, ön inceleme harici bağlanmaz mı ?Tedbir nafakası öninceleme duruşmasında bağlanır.. zaten dosyaya sgk taşınır taşınmaz kayıtlarınız gelmiştir bu kayıtlar varken vermeyen hakim tanık geldiğinde mi verecek.. neyse ben bu konu sebebiyle saçma sapan banlanmıştım. Nafaka karşıtı kadın düşmanı avukat oldum ben :) o yüzden devam…..
Çok istisnai bir durum olması lazım..Neden banlandınız bilmiyorum, ön inceleme harici bağlanmaz mı ?
Suç değil ama her konunuzda aynı şeyleri yazıyoruz. Anlamıyormusunuz anlamak mı istemiyorsunuz yada özellikle sorun ,kaos çıksın diye mi açıyorsunuz aynı b.kun laciverti bu konuyu ben anlamıyorum.2 tane konu açtım sadece çok mu ? Belki çevresinde benim durumumda olan vardır diye fikir almak istiyorum suç mu ?
Anladım.. sonra da derler ki kadınlar kanun önünde 2 adım önde.Çok istisnai bir durum olması lazım..
Haklısın abla tamam kusura bakma senden özür diliyorum hakkını helal et.Suç değil ama her konunuzda aynı şeyleri yazıyoruz. Anlamıyormusunuz anlamak mı istemiyorsunuz yada özellikle sorun ,kaos çıksın diye mi açıyorsunuz aynı b.kun laciverti bu konuyu ben anlamıyorum.
En son konunuzdan beri değişen birşey de yok.
E avukatlık hizmeti de kimse vermez size hayrına. Ne duymak istiyorsunuz?