Naki Selmanpakoglu hakkında?

NiSapr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
27
0
286
Antalya
arkadaslar ben naki selmanpakogluna ameliyat olmayı dusunuyorum aranızda bu doktor hakkında iyi kötü bilgisi olan ya da bu doktora ameliyat olan varsa bilgilerini ve resimlerini benimle paylasabilir mi?

bende naki beyi düşünüyorum daha doğrusu 3 doktor arasında kaldım siz başka doktorlarla görüştünüzmü?

birde hacettepede aycan bey varmış sanırım onu arastırıyorum ama naki bey daha agır basıyor gibi ya aslında naki beye olan arkadaslar biraz yardım etse cok iyi olucak hangi teknikle yaptıgını nasıl sonuclar elde edildigini falan sen görüştünmü naki beyle hakkında bildiklerini paylaşırmısın benimle

araştırıyorum 3 kişinin yazısını okudum memnun kalınmış ama kimseyle konuşma şansım olmadı tam karar veremedim bende korkuyor insan.

evet bende tavsiye üzerine arastırmaya basladım ama yaptıgı hiçbir burunu görme fırsatım olmadı daha sen gördünmü peki?

ne yazıkki yeterli bilgi yok ameliyatını onunla olanlar biraz bilgi verebilir mi ?

ben bır ay once naki beye amelıyat oldum bıkaç doktor gezdım nakı beyın konusmaları cok kafama yattı ve cok guvendım bana yaptıgı amelıyatları gosterdı cok begendım ve bende oldum daha cok şiş ama ben begenıyorum cok ılgılenıyor nakı bey agrım fılanda olmadı hiç amelıyat oldugumu bıle anlamadım yanı :) sadece kemıgımde bı kayma var onuda cok ufak bır operasyonla gıderecegını soyledı bakalım agustosun ılk haftası olacagım. önerırım doktorumu

ben 3500 e oldum resim ekleyemıyorum zaten pek hoş da gorunmuyor 2 ay oldu ama daha cok sıs ve yamuk duruyor benımde moralım bozuluyor ne zaman gececk ya nakı beyde sıslıkler ınınce cok guzel bı burnun olacak dıyor ama bı ınseydıı

naki beyy yardım lütfen
ona olmak istiyorum ama hic göremedim bi foto quenn0 senin sorunun düzeldimi nasıl oldu şimdi burnun

naki beyy yardım lütfen
ona olmak istiyorum ama hic göremedim bi foto quenn0 senin sorunun düzeldimi nasıl oldu şimdi burnun

canım benım sorunum gecmedı tekrar amelıyat yaptı bı sorunum halloldu ama sankım yamukluk yıne var gıbı bakalım yenı oldugundan sıstır dıye kendımı tesellı edıorum ama bılmıyorumda bakalım gececekmı bana yaptıgı amelıyatları gostermıstııı cok guzeldı ama ben pek mumnun kalmadım ama sen bılırsın

canım benım sorunum gecmedı tekrar amelıyat yaptı bı sorunum halloldu ama sankım yamukluk yıne var gıbı bakalım yenı oldugundan sıstır dıye kendımı tesellı edıorum ama bılmıyorumda bakalım gececekmı bana yaptıgı amelıyatları gostermıstııı cok guzeldı ama ben pek mumnun kalmadım ama sen bılırsın

öylemi ben de oldum burnum hiic değişmedi aynı büyük burnum yine benimle sadece ucu biraz gitti ama iyi mi oldu bilmem topac gibi oldu sanki yani keske daha önce okusaydım cevabı
ama kolaydı ameliyat onda sıkıntım olmadı

bu arada şişlerim indi şimdi daha memnunum herkes cok beğeniyo cok küçülmedi bana göre yaptı doktor ama doğal oldu bakalım daha erken konuşmak için gerçi bi kaç ay geçsin o zaman anlaşıalacak nasıl olduğu ama şimdiden yapmacık olmadığını söyleyebilirim

arkadaslar ben naki selmanpakogluna ameliyat olmayı dusunuyorum aranızda bu doktor hakkında iyi kötü bilgisi olan ya da bu doktora ameliyat olan varsa bilgilerini ve resimlerini benimle paylasabilir mi?

ben yaklaşık 10 yıl önce burun ameliyatı olmuştum arkadaşım ... fakat 3 kez rutuj yapmak zorunda kaldık.naki selmanpakoğlu'nu bu konuda başarılı bulmuyorum ... burnum yap boz tahtasına dönmüştü :S

Son düzenleme:
Tekrar revizyon oldum ben de beğenmiyorum baki beyin ameliyatlarını
ben yaklaşık 10 yıl önce burun ameliyatı olmuştum arkadaşım ... fakat 3 kez rutuj yapmak zorunda kaldık.naki selmanpakoğlu'nu bu konuda başarılı bulmuyorum ... burnum yap boz tahtasına dönmüştü :S

ben naki selmanpakoglu ile ilgili tecrubemi sizler ile paylaştim ... başka arkadaslar yanilip gitmesinler ... baska operasyonlar da başarı olabilir bu konu da bir bilgim yok, ben onu sirf prof dr oldugu icin tercih etmiştim... fakat doç dr yada prof dr olmasi sizi yaniltmasin, onemli olan tecrubesi,hangi ameliyati ne kadar sık yapmiş ve ne denli başarili olmuş ...bir de naki bey burnumu 4 kez ameliyat etti , birinde de demedi ki , haklisiniz burada bir.hata oldu istedigimiz neticeyi alamadik demedi ...bana yamukk sorunlu bir burun verdi sagolsun ..sizlerden ricam birbirimizi bilgilenditelim herkes yazsin tecrübeler ini mesela ben dolgu düşünüyorum yuzum icin birkac doktor ismi var fakat yasadigim kotu tecrubeden sonra cidden guvenemiyorum ...! Varsa tavsiye edeceginiz dr lutfen bizleri de bilgilendirin ...
Sanirim bu işleri n merkezi de İstanbul dostlar ...

Naki bey zaten şuan rahatsız ameliyat yapacak durumda degılama gerçekten prof olması hiç önemli değil önemli olan yetenegiben de 2008 yılında piyasaya göre çok para verdim ama hiç beceremedi yeniden oldum şuan bekliyorum iyileşmeyi
ben naki selmanpakoglu ile ilgili tecrubemi sizler ile paylaştim ... başka arkadaslar yanilip gitmesinler ... baska operasyonlar da başarı olabilir bu konu da bir bilgim yok, ben onu sirf prof dr oldugu icin tercih etmiştim... fakat doç dr yada prof dr olmasi sizi yaniltmasin, onemli olan tecrubesi,hangi ameliyati ne kadar sık yapmiş ve ne denli başarili olmuş ...bir de naki bey burnumu 4 kez ameliyat etti , birinde de demedi ki , haklisiniz burada bir.hata oldu istedigimiz neticeyi alamadik demedi ...bana yamukk sorunlu bir burun verdi sagolsun ..sizlerden ricam birbirimizi bilgilenditelim herkes yazsin tecrübeler ini mesela ben dolgu düşünüyorum yuzum icin birkac doktor ismi var fakat yasadigim kotu tecrubeden sonra cidden guvenemiyorum ...! Varsa tavsiye edeceginiz dr lutfen bizleri de bilgilendirin ...
Sanirim bu işleri n merkezi de İstanbul dostlar ...

Back
X