- 16 Ekim 2018
- 83
- 59
- 38
- 32
- Konu Sahibi hicretli bayan
-
Yönetici var olmaya varda onuda takmıyor kiöseyi takmıyor. Ben bildiğimi yaparım kimse de karışamaz edasında kendini hala apartman sahibi sanıyor. Benim üstümde kendi gelini var ama o o kadar iyi yürekli birisi ki.o ablanın komşuluğunu kaybetmek istemem. Oda şikayetçi tabi ki ama ya sindirilmiş ya da anlatmktan bıkmış.Allah yardımcınız olsun. Yönetici yok mu binada? Ona şikayet etmeyi deneseniz. Eğer onlardan şikayetçi olan başkaları varsa imza toplayıp binadan attırabilirsiniz de.
Kuş besliyorsunuz diye sitem ettiğimde de "allahın kuşu iste" diyor. Allahın kuşunu düşünüp allahın kulunu düşünneyen bi insan. Ben de kenarlara kap içinde su koyuyorum.oğlum için kuşta aldık eve ama kimseye bi rahatsızlık vermiyoruz.Bu güvercin olayı apartmanlarda yasak falan olmalı ya.
Benim üst katım da güvercin besliyor. Pislik gibi zararları yok ama kuşların pisliğini temizlerken su dökme olayından ben de çok rahatsızım. Alt katın camı mı açık ya da balkonda insan mı var demeden haldır haldır boşaltıyor. Uyardım takmadı. Bağırdım bir kere yine takmadı. Hayvan beslemek harika bişey ama pisliğini temizlerken başkasına zarar vermemek lazım. Benim de kedim var ben de hayvanseverim. Dikkat etmek lazım.
Sizin de Allah yardımcınız olsun.
Benim de gözümü bu masraflar vs. Korkutuyor. Avukat buldum ama süreç ve maddiyat zor görünüyor.Valla işiniz çok zor.. Ama ben böyle çirkef komşudan çekip de çözüme kavuşanı görmedim.. Ben bilmiyorum ama var mıdır acaba hukuken bir yolu inşallah vardır yaaa.. Keşke bir avukat arkadaşımız ya da başından böyle birşey geçmiş bir arkadaşımız şuraya yazsa da sizde sonuna kadar hakkınızı arasanız..
Eğer bunun bir yolu varsa masraflar prosedürler falan uğraşamam deyip lütfen vazgeçmeyin .. Bitsin artık şu nefretlik komşular..
Ben bunu yapmak istemiyorum. Burayı onlara bırakıp kaçmak istemiyorum. Benim evim rahatça kullanmak istiyorum. Ben bunları sindirtmek istiyorum.Cahile laf anlatılmaz. Ya çekeceksiniz ya da bulunduğunuz evi kiraya verip taşınacaksınız.
Evden taşınmak benim için imkansız.daha borcunu ödüyoruz. Hem kredi hem kira ödeyecek durumum yok.Ordan taşının. Sinir hastası olacağınıza çıkın en iyisi.
Cam balkon yapsanız en azından çamaşır için sorun olmaz.Evden taşınmak benim için imkansız.daha borcunu ödüyoruz. Hem kredi hem kira ödeyecek durumum yok.
O aımda zaten onu yptırcam inşaalah.ama ben çözüm aramak değil artık bi zarar vermek istiyorum bunlara.Cam balkon yapsanız en azından çamaşır için sorun olmaz.
Sundurma yaptırın balkonunuzasadece balkon değil tüm camlsr sorun.ayrıca çözüm aramak değil zarar veemek istiyorum bunlara. Dedikleri laf çok ağırıma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?