Nalet komşu lütfen yardım edin

hicretli bayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
83
59
38
32
Merhabalar..
Ben 3 yıldır evliyim. 10 aylık evliyken evimzii aldık taşındık. Apartmanı toprak sahipleri müteahhite vermişler nüteahhit yapmış ben evimi müteahitten aldım. En üst katta bu sözde toprak sahibi sözde müslüman hacı olan kadın var onun altında da gelini var sonrada ben.bu nalet kadın 40 yaşını aşmış 1 oğlu 1de kızı var. Neden evlenemedikleri çok malum. Kadının fenalığı dillere destan. Gerçek adını bile bilmiyorum herkes punpun diyor bu cadıya. Neyse sadete gelelim. Bu insanlar kuş besliyorlar ben balkona çamaşır asamıyorum. Güvercinler heryeri pisletiyor. Balkonların önünü şakır şakır yıkıyorlar cam silsem içine s......lar.çamaşırın üstüne sigara sofra bezi silkeliyorlar. Çamaşırlarım yandı sigaradan. Uyardım bi kaç kere bana sokak karısı dedi. Yıkamayın silkelemeyin diyorum sana mı sorcaz diyorlar. Bu terbiyesizliğin kaçıncı evresi bilemiyorum. Anlıyacağınız konuşarak iletişim kurulmuyor bunlarla. İnsanlarla öyle iletişim kurulur çünkü.hayvanlarda akıl olsa bunların yapacağını zaten yapmazlardı.işte diyorlar ya çocuğunuza dini iyi öğretin yoksanamaz kılan bir hırsız kuran okuyan bir yalancı olırlar diye. Ben ne yapayım zabıta çağırıyorum gelmiyor allahın belalalrı ben artık bunların canını yakmak istiyorum. Tazminat davası açsam dediği lafı ispat edemem. Ben neydemm. Çaresizim.

Allah yardımcınız olsun. Yönetici yok mu binada? Ona şikayet etmeyi deneseniz. Eğer onlardan şikayetçi olan başkaları varsa imza toplayıp binadan attırabilirsiniz de.

Valla işiniz çok zor.. Ama ben böyle çirkef komşudan çekip de çözüme kavuşanı görmedim.. Ben bilmiyorum ama var mıdır acaba hukuken bir yolu inşallah vardır yaaa.. Keşke bir avukat arkadaşımız ya da başından böyle birşey geçmiş bir arkadaşımız şuraya yazsa da sizde sonuna kadar hakkınızı arasanız..

Eğer bunun bir yolu varsa masraflar prosedürler falan uğraşamam deyip lütfen vazgeçmeyin .. Bitsin artık şu nefretlik komşular..

Bu güvercin olayı apartmanlarda yasak falan olmalı ya.
Benim üst katım da güvercin besliyor. Pislik gibi zararları yok ama kuşların pisliğini temizlerken su dökme olayından ben de çok rahatsızım. Alt katın camı mı açık ya da balkonda insan mı var demeden haldır haldır boşaltıyor. Uyardım takmadı. Bağırdım bir kere yine takmadı. Hayvan beslemek harika bişey ama pisliğini temizlerken başkasına zarar vermemek lazım. Benim de kedim var ben de hayvanseverim. Dikkat etmek lazım.
Sizin de Allah yardımcınız olsun.

Allah yardımcınız olsun. Yönetici yok mu binada? Ona şikayet etmeyi deneseniz. Eğer onlardan şikayetçi olan başkaları varsa imza toplayıp binadan attırabilirsiniz de.
Yönetici var olmaya varda onuda takmıyor kiöseyi takmıyor. Ben bildiğimi yaparım kimse de karışamaz edasında kendini hala apartman sahibi sanıyor. Benim üstümde kendi gelini var ama o o kadar iyi yürekli birisi ki.o ablanın komşuluğunu kaybetmek istemem. Oda şikayetçi tabi ki ama ya sindirilmiş ya da anlatmktan bıkmış.

Kuş besliyorsunuz diye sitem ettiğimde de "allahın kuşu iste" diyor. Allahın kuşunu düşünüp allahın kulunu düşünneyen bi insan. Ben de kenarlara kap içinde su koyuyorum.oğlum için kuşta aldık eve ama kimseye bi rahatsızlık vermiyoruz.

Benim de gözümü bu masraflar vs. Korkutuyor. Avukat buldum ama süreç ve maddiyat zor görünüyor.

Allah yardimciniz olsun...cok zor... Ev alma komsu al dedikleri bu olsa gerek...laftanda anlamiyor... Cirkefe laf soyleme onda daha beteri var... Basa cikilmaz...

Toprak sahibi teyzeler hala ev kendilerinin sanıyor.
Benzer bir apartmandı benimkide, ama benim teyze alt katımda oturuyordu, adım atsam sikayet ederdi. Balkon yikamamdan tutun cam silmeme ev süpürmemden sifona basmama kadar hergün şikayet etti. En sonunda sinir krizi geçirip balkonda saydırmışım, (tüm sokak bizi dinlemişti hatırladıkca utanıyorum) en sonunda üst ve yan daire gürültüsü, alt komşu şikayeti derken sattık evi.. kadının sesini duyunca (balkondan çıkıp bağırırdı, yine ev süpürüyor bıktım diye) midem ağrımaya başlıyordu. Eşimle düşündükçe ne yapmışız kendimize, niye daha önce satmamışız diyoruz. Satın kurtulun başka çaresi yok

Son düzenleme:
Evden çıkma şansınız yoksa dükkanların üstünde böyle birandalar oluyor ya onlardan taktırsanız olur mu acaba. Cam balkon yaptırsanız sürekli camdan kuş pisliği su lekesi temizlemek zorunda kalırsınız. Birandanın en azından üstü gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…