namaz kılanlar,kılmaya başlayıp devam ettirmeye çalışanlar ve kılmak isteyenler

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
böyle bir konu açmak istedim dini ve siyasi içerikli konu açmak yasak biliyorum ama bu farklı görüşteki kişilerin görüşlerine hakaret içeren bir konu tarzı olmadığı için açmakta sakınca görmedim ve baş örtüsüyle ilgilide bir konu görmüştüm demek ki yasak değil diye açtım konuyu umarım yanlış bir şey yapmamaşımdır...:31:

şimdi konuyu açma amacıma geleyim ben küçüklüğümden beri ara ara namaz kılarım ama bir türlü devam ettiremem,3-4 ay önce rahatsızlığım sebebiyle kendimi boşlukta hissettim ve Allahıma sığınmak istedim namaza başladım tekrar...baya kıldım ama son adet dönemimden sonra bir türlü başlayamadım zor gelmeye başladı,kılmak istiyorum ama hep erteliyorum...burada namaz konusunda birbirimize destek olalım diye açtım bu konuyu kılmayanlar kılanlardan örnek alsın,nasıl bıkmadan zor gelmeden devam edebiliriz gibi şeyleri konuşalım...nasıl diyet bölümünde birbirlerine destek oluyorsa arkadaşlarımız bizde burda olalım istedim...:29::70::79:

dini içerikli konu yasak canım
şimdii bende siyasi konu açsam seçim öncesi tüm kk birbirine girer di mi:68:
tüm söylediklerğini başka forumlarda tartış,konuş
ama kkda değil:kkk:

kısacası Kazen patron ne derse o:82:

biliyorum canım ama baş örtüsüyle ilgili konu açılmış ya ondan bende olabiliyor sandım yani ben kılmayanlara kılmak istemeyenlere hakaret içeren bir konu olmadığı için olur sandım zaten baştada düşüncelerimi söyledim

Son düzenleme:
istersen o topiğe uğra sor canım:34:

o topiğe baktım canım herkes baş örtüsü hikayelerini falan anlatmış uyarı falanda yokta ondan hakaret içermeyen,saygısızlık bulunmayan bu tarz konular serbest herhalde diye düşündüm ondan açtım bakalım umarım yanlış bir şey yapmamışımdır:1:

Back
X