Namaz kılıcam ama kapı kolllarına dokunuyorum birşey bulaştı sanıyorum kılamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gokceeg41

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2024
95
17
8
26
Arkadaşlar 1 haftadır uykumda sanki meni geldi gibi uyanıp sürekli her gün gusül alıyorum ve aldıktan sonra da namaz koşmak isterken kapı kollarına dokunuyorum günlük dokunduğumuz yerlere vs. Namazıma engel pisliklerin olduğunu düşünüyorum ve namazımı da kılamıyorum sanki oradaki pislikler elime bulaşsa yılarım ama ya fark etmeden saçıma dokunduysam onu yıkamam gerek diye düşünüyorum namazımı da kılamıyorum ben ne yapıcam bilmiyorum bu düşünce gitmiyor dinimden uzaklaşmak asla istemiyorum namazımı da koşmak çok istiyorum ama böyle koşarsam çok büyük günaha girecekmişim gibi hissediyorum yardımcı olur musunuz

Alıyorum zaten faydası yok

Orgazm mı oluyorsun her uykuda?? Öyle mi düşünüyorsun? Kapı koluna nasıl bulaşıyor. Aklımda deli sorular. Git yat uyu.

Meni nerden gelecek, sizin bedeninizden mi?

Çok fazla düşünürsen Hiçbir şey yapamazsın dinimizde bu kadar katı kurallar yok

Aslında içinden gelmiyor kendini zorluyorsun zorladığın içinde herseye bi kulp buluyorsun yani vesvesen çok kuvvetli yâda gerçekten iyi değilsiniz çünkü çok saçma sapan düşünceleriniz var yok kapı kolu yok bilmem saçıma sürdüm gibi

Anlamayan bilemez kötü yorum yazanlara da birşey demek istemiyorum ama bu dini açıdan bi okb düşüncesi şeytan vesvesesi bunu atlatamıyorum bence bu kadar sert konuşmak yerine insani davranabilirsiniz
Gece gece ne b*k b*k konuşuyorsun ya ne kapısı ne koşması ya

Teşekkür ederim anlayışınız için size güzel yaşantılar diliyorum
Amin inşallah, size de. Okb'nin her türlüsü zordur ama namaz kıldığımda benim de namazıma engel oluyordu. sürekli tekrar tekrar abdest almak, aynı duayı ya da secdeyi tekrarlamak, özellikle ya ben Allah'a kötü sözler(küfür, şirk vs) söylersem korkusu. Ve bundan korktukça aklına daha kötü sözlerin gelmesi, zihnin asla durmaması. Ben okb tedavisi yıllarca gördüm ama dini konularda kendimi şöyle rahatlatıyorum "benim bu hastalığımı bilen Allah ve gerçekten korktuğum tüm şeyleri gerçekleştirmiş olsam da(sizin korktuğunuz şeyler de dahil atıyorum meni gelmesi vs) tüm bunların iradem dışında aklıma gelen takıntı ve zorlantılar olduğunu Allah biliyor. Bunun için beni cezalandırmaz, ben onun merhametine güveniyorum."
Emin olun böyle düşünmek ya şunu yaparsam ya bunu yaparsam korkularını azaltıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…