EvetMeni mi?
Alıyorum zaten faydası yokArkadaşlar 1 haftadır uykumda sanki meni geldi gibi uyanıp sürekli her gün gusül alıyorum ve aldıktan sonra da namaz koşmak isterken kapı kollarına dokunuyorum günlük dokunduğumuz yerlere vs. Namazıma engel pisliklerin olduğunu düşünüyorum ve namazımı da kılamıyorum sanki oradaki pislikler elime bulaşsa yılarım ama ya fark etmeden saçıma dokunduysam onu yıkamam gerek diye düşünüyorum namazımı da kılamıyorum ben ne yapıcam bilmiyorum bu düşünce gitmiyor dinimden uzaklaşmak asla istemiyorum namazımı da koşmak çok istiyorum ama böyle koşarsam çok büyük günaha girecekmişim gibi hissediyorum yardımcı olur musunuz
Meni nerden gelecek, sizin bedeninizden mi?Arkadaşlar 1 haftadır uykumda sanki meni geldi gibi uyanıp sürekli her gün gusül alıyorum ve aldıktan sonra da namaz koşmak isterken kapı kollarına dokunuyorum günlük dokunduğumuz yerlere vs. Namazıma engel pisliklerin olduğunu düşünüyorum ve namazımı da kılamıyorum sanki oradaki pislikler elime bulaşsa yılarım ama ya fark etmeden saçıma dokunduysam onu yıkamam gerek diye düşünüyorum namazımı da kılamıyorum ben ne yapıcam bilmiyorum bu düşünce gitmiyor dinimden uzaklaşmak asla istemiyorum namazımı da koşmak çok istiyorum ama böyle koşarsam çok büyük günaha girecekmişim gibi hissediyorum yardımcı olur musunuz
Sakin ol şampiyonGece gece ne b*k b*k konuşuyorsun ya ne kapısı ne koşması ya
Çok fazla düşünürsen Hiçbir şey yapamazsın dinimizde bu kadar katı kurallar yokArkadaşlar 1 haftadır uykumda sanki meni geldi gibi uyanıp sürekli her gün gusül alıyorum ve aldıktan sonra da namaz koşmak isterken kapı kollarına dokunuyorum günlük dokunduğumuz yerlere vs. Namazıma engel pisliklerin olduğunu düşünüyorum ve namazımı da kılamıyorum sanki oradaki pislikler elime bulaşsa yılarım ama ya fark etmeden saçıma dokunduysam onu yıkamam gerek diye düşünüyorum namazımı da kılamıyorum ben ne yapıcam bilmiyorum bu düşünce gitmiyor dinimden uzaklaşmak asla istemiyorum namazımı da koşmak çok istiyorum ama böyle koşarsam çok büyük günaha girecekmişim gibi hissediyorum yardımcı olur musunuz
Gece gece ne b*k b*k konuşuyorsun ya ne kapısı ne koşması ya
Teşekkür ederim anlayışınız için size güzel yaşantılar diliyorumArkadaşlar dalga falan geçmiyor dini ve cinsel obsesyon bunlar. En yaygın obsesyon çeşitleridir bildiğim kadarıyla, tedavilik bir durum.
Amin inşallah, size de. Okb'nin her türlüsü zordur ama namaz kıldığımda benim de namazıma engel oluyordu. sürekli tekrar tekrar abdest almak, aynı duayı ya da secdeyi tekrarlamak, özellikle ya ben Allah'a kötü sözler(küfür, şirk vs) söylersem korkusu. Ve bundan korktukça aklına daha kötü sözlerin gelmesi, zihnin asla durmaması. Ben okb tedavisi yıllarca gördüm ama dini konularda kendimi şöyle rahatlatıyorum "benim bu hastalığımı bilen Allah ve gerçekten korktuğum tüm şeyleri gerçekleştirmiş olsam da(sizin korktuğunuz şeyler de dahil atıyorum meni gelmesi vs) tüm bunların iradem dışında aklıma gelen takıntı ve zorlantılar olduğunu Allah biliyor. Bunun için beni cezalandırmaz, ben onun merhametine güveniyorum."Teşekkür ederim anlayışınız için size güzel yaşantılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?