Namaz kilmaya baslamak istiyorum bir turlu baslayamiyorum.bi destek lutfn

Ya bende baslayip birakiyorum.. oysa okadar cok istiyorumki kilmayi herzaman bir mani cikiyor..insaAllah Rabbim bizleride huzuruna kabul etmeyi nasip eder

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

13 Sene hic birakmadan namaz kildim farz namazlari haric teecuh namazlari.of offff.ve bir anda pisikolojik nedenlerden biraktim.ve ben onceleri inkar ederdim islami.ama bir yandan da birseyler var bunda diyordum.ve ogrendim davet edildim ve davete icabet ettim....simdide baslamak istiyorum.rabbim beni unutma diyorum.beni nefsimle birakma diyorum.ve birkac gun sonra basliyacagim ins.

bu sabah baslayamam ben bisey bilmiyorum ki daba ama haftaya olabilir belki o zamana ogrenirim yarin baslamak ostiyorum.ya yine sabah kalkinca amann bosver dersem hep oyle oluyo

Başlayacağım demeyelim başlayalım inşaallah arkadaşlar bu sabah. Hem farz sünnet nasıl kılınır araştır netten. İnan çok zorlanmayacaksın Allah'ın izniyle hemencecik öğrenirsin umutsuzluğa kapılma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aglayarak yaziyorum diyorsun ya arkadaşım maşallah allahim insallah isteyen herkese ismeyenede o gücü versin. Kizlar bana sorarsaniz sabah namazinda baslayalim demeyin hemen kalkin simdi bi yatsi namazi kilin ertelemekle olmaz ne malum sabaha cikacagimiz. Yemek yemiyormuyjz biz su icmiyor muyuz oda bizim temel ihtiyacimiz ekmek gibi su gibi. Bedeni doyur bedene bak ama ruhu ac birak olurmu oyle sey. Insallah ruhumuzuda doyuralim boyle bilincli insanlar olalim

bu sabah baslayamam ben bisey bilmiyorum ki daba ama haftaya olabilir belki o zamana ogrenirim yarin baslamak ostiyorum.ya yine sabah kalkinca amann bosver dersem hep oyle oluyo

Sen haftaları bırak şimdi hadi bak netten nasıl kılındığına. Süreleri biliyorsan hiç haftaya bırakılacak bir şey yok. Yarım saat baksan bile anlarsın.

fatma ben dahahiçbisey bimmiyorum .sifirim dualar bile yok

Bildiğin sure yok mu hiç?

tim bi kagidayazzmisti seccadeçin yanina koyuyodu onu alicam yarin yardim etsin bana.kafam almiyo netten.bire bir sormam gerekiyo.el

bildigim sure var ama çok degil namaz surelerini ezberlemek için yazdim ama unuttum bi zaman sonra.sen bi Allahim sabah kalkinca ayni kararlilikla baslayay.tevhidlere falan katilmak istiyorum ama çevremde hiç yok

Canim benim sen sure bilmiyorum diye neden uzuluyorsun ogrenirsin ondan kolay ne varmis Allahim yardimcin olsun. Bencede arkadasa katiliyorum birak simdi haftalari hic mi bisey bilmiyrsun suanda git namaz kilacakmis gibi al abdestini ser seccadeni otur ac ellini semaya dua et secde et allah de sadece oda makbul olur inşallah rabbime senin niyetin belli olsun yeter demezlermi ameller niyetlere goredir. Nerden biliriz senin o seccade ustundeki yakarisin nice namazlardan hayirlidir belkide kaybedecek zama yok caniminiciiu

Arkadaşa katılıyorum. Allah ne güzel yüreğine böyle bir istek koymuş. Sen bu isteğin taze kalmasını sağlamalısın. Hiç sıkıntı yapma sakın pes etme. Mutlaka sonunu getir. Inanıyorum birkaç gününü bile almayacaktır. Aman bu isteğini nefsine yenik düşüp de kaybetme olur mu.

Tüm duaları bilmiyorum diyerek namaza mesafeli durmayın kızlar.
Eğer içinizde istek varsa bildiğiniz dualarla kılın. Allah kabul eder inşallah.
Bu süre içinde diğer duaları da ezberlemeye çalışın..

Ezan okunur okunmaz kılarsanız daha iyi oluyor sonra üşeniyor insan ..
Ben de sabah ve yatsı namazında sıkıntı yaşayabiliyorum uyku yüzünden
Oysa en önemlileri onlar uykuyu yenip kılabilmek çok önemli.

Abdest namaz toplam günde 1 saatimizi alır aslında nelere vermiyoruz ki..

Ama şeytan boş durmuyor işte..

Kesinlikle bilmiyorum diye pes etmek yook surekli dualarinla destekle icindeki istegi dinleme seytanin vesveselerini yanilip birdaha daha büyük pismanliklar yasama inşallah.

Canım Allah sanada en yakın zamanda nasip etsin inşallah.. Hiç bir şey bilmiyorsan namaz suresi yani fatiha biliyorsundur, sureleri ezberleyene kadar ki hiç zor olacağını sanmıyorum, sadece fatiha ile ruku secde yaparak kılmaya başlayabilirsin bu sana alışma ve heves verecektir.. Sure ezberlemek için cunup olmadığın sürece tercihen abdestli iken ütü yaparken yemek yaparken yada arabada yolculuk yaparken bile ezber yapabilirsin..Yeterki iste..İlkönce subhaneke, sonra ettehiyyatü,salli, barik ve rabbenaları yani namaz dualarını ezberle, birde Ayetek kürsiyi, sonraki sureler kolay gelir, hergün 1 tane öğren, gün boyu tekrar yap, karışık öğrenirsen kafan karışır.. İnşallah Rabbim sanada nasip etsin, inan işlerin daha kolaylaşır..

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz senin destekçiniz. Yeter ki çabala. Hep birlikte namazlarınızı kılalım inşaallah. Rabbim önce sana sonra da bize namazlarımızı doğdoğru kılmayı nasip etsin.

kiblenin yonu ne taraf sarjim bitti kapanirsa yarin gelicem buraya

şükür ben 3 aydır kılıyorum..
Dedem vefat etti. .
Çook etkilendim. .
Ne götürdü dedemm dedim. .
Namaz&oruç ..
Hep derdi ölüm hak. .
Ezanla hemen işi bırak kalk..
Ertelersen şeytan unutturuyor..

Inşallah canim ya.

ben sizin yazdiklarinizi okurken neden agliyorum.kibleyi tarif edin nolur kilcam.simdi.kilmiycam da dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…