Namaz !!!

maşallah..
rabbim muvaffak, daim etsin..
bana tamamen kılmayı inşallah
bak ben hpsini biliyorum ama kılamıyorum benimki daha günah, bilip yapmamak

özellikle genclerin kılması kılmayan yaslılar varsa cok büyük vesile oluyor bence annesinin yanında da kılmak için ızın ıste ben namaz kılcam demek yerıne bı odaya cagırıp seccade ısteyebılırsın napacan onu demez kımse ya da sadece kıblenın yönünü sorabılırsın böyle bır ortamda herkesın ıcınde degıl ..tabıkı oturup dururken ben bir namaz kılsam demek hoş degildir ibadet de gizli kabahat de :86:

şeytanla senle ugraşıyordur..pes etmen için..sen pes etme yenilme ona..
valla ben küçükken ezberledigim için biliyorum..ezberimde iyidir yane

Pes etmicem inşallah.Sonraki ilk işimde kuran öğrenmek. Küçükken kursa gidip öğrenmiştim unuttum sonra. Nekadar boş yaşamışım diyorum artık.

Pes etmicem inşallah.Sonraki ilk işimde kuran öğrenmek. Küçükken kursa gidip öğrenmiştim unuttum sonra. Nekadar boş yaşamışım diyorum artık.

canım bende küçükken gidiyodum geçen sene ahd ettim öğrencem diye kendi kendime evde öğrendim çok şükür ya yavaş da olsa okuyorum şimdi de makamlı okuma derdindeyim onuda nette araştıyorum işte

ya bikaç kişi kaltı abdets aldılar o esnada bende kalkabilirdim ama ne diyeceğimi bilemedim ben bir namaz kılsam gibi bişey olucaktı utandım kaldım öle..ama bende beklediler namazı kalkmamı gibi geldi bana of ogün çok hatalıydım zaten kadının yanında bide bacak bacak üstüne attım heyecandan of neyse konuyu dağatmayım konu sahibi dövey beni valla

bilen birisiyle çalışmak daha iyi olur canım farkında olmadığın yanlışların olabilir. İmkanın varsa öylede çalış. Allah banada nasip etsin inşallah

ya bikaç kişi kaltı abdets aldılar o esnada bende kalkabilirdim ama ne diyeceğimi bilemedim ben bir namaz kılsam gibi bişey olucaktı utandım kaldım öle..ama benden beklediler namazı kalkmamı gibi geldi bana of ogün çok hatalıydım zaten kadının yanında bide bacak bacak üstüne attım heyecandan ,elini öpmeyi de unuttum of neyse konuyu dağatmayım konu sahibi dövey beni valla

2 yıldır kılıyorum çok şükür, ama ondan önce başlayıp başlayıp bıraktım hep,
sureleri çocukluğumda ezberlemiştim ama ben rekatları farz ve sünnetleri karıştırıyordum.
Namaz kitabı aldım yanıma koydum önce sünnetini kılıp selam verince farzını okuyup kılıyorum derken öğrendim..
Gittiğim yere çantamda etek ve başörtüğ birde kitap taşlıyodum..
Öğrendikten sonra çok şükür bırakmadım.. Ama bendede mesela kendimi elimden geldiğince namaza veriyorum ama bir an bişey oluyo ben kaçıncı rekattaydım filan diye kafam karışıyo bu bende hep oluyo. Bunuda sordum eğer içinden hangisi daha ağır basıyorsa o doğruymuş, tekrar baştan kılmaya gerek yokmuş.. Allah devamını getirsin ibadetlerinizi kabul etsn inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…