Canım sana kendi yöntemimi önereyim belki faydası olur.
Ben kağıda yazıp odamın kapısına yapıştırmıştım, uzun sureleri bile o şekilde ezberledim, gözüme çarptıkça okuyordum bir süre sonra ezberlediğimi farkettim...
canım biyere ginidnce bende kılamıyorum utanıyorum yaa gösteriş yapıyor sanarlar diye ödüm kobuyor..mesela bikaç yıl önce sevdiğimin annesinin yanına gitmmiştim sevdiğimde vardı herkez namaza kalktı ben namaz kılan biri olduğum halde kalkmadım utandım ama kılsaydım çok güzel olurdu heraldebende istiyorum başlamayı
ama işten gelince kaza yapmak çok zor geliyor
çünkü çok yorgun oluyorum
birde bir yere gittiğim zaman kılamıyorum açık söylemek gerekirse utanıyorum
ama tabi bunların hepsi bahane
Bende başlıcam yine kısmetse kızlar önceden dini sohbetlere falan katılırdım işe girdiğimden beri tuhaf oldum dünya işi alıkoyuyo insanı,kapanmak çok güzel bir duygu kızlar niye daha önce kapanmadım oluyosunuz içiniz cız ediyo ben iyiki kapandım ya seviyorum kendimi
Bizim işyerimizde mescidimiz var ama abdes nasıl alıcam tek sorun bu
kızlar başkasının evinde nasıl kılıyosunuz bu konudada bana akıl verirmisiniz lütfen yaa utanıyorum başkasının evinde kılmaya
baskasının evınde neden cekınıyosunuz ki o vazıfe zaten yapmamak utanılası bı durum aslında kılan bırı için ..sonucta farz namazlarda gösteriş olmaz o zaten üzerine farz nafılelerde belki kişi riyaya kacabılır ..bir kere bir ortamda kılarsan daha sonra herkes de senın namaz kıldıgını görecektir kimsenin de aa bak hava yapıyor demeye hakkı yok ayrıca ne havası ya yapılması gerekeni yapıyoruz :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?