Namazda panik atak

Depresif hap ne ya?
Buradan ne kadar yanlış bir bilgi veriyorsunuz. İlaca başlayan daha ağır psikolojik sorun yasiyor diye. Bunu nereden cikarttiniz? Tamamen yanlış konuşuyor ve yonlendirme yapiyorsunuz. İnsanlara vesvese vermeyin ihtiyaci olan bir panik atak, sinir hastasi da ilaçkullanamayacak belki sizin yüzünüzden.
Bilmiyorum bende belki başkaların dediklerinden dolayı bir korku oluştu bana şimdiye kadar herhangi bi antidepresan ilaçlar tavsiye edilmedi sakinleştirici hariç zaten. Psikoloğa tekrar gideceğim tavsiyelerini dikkate alacağim

Kullanan bir yakınımdan gördügüm üzere söylüyorum ki panik atak ilaçları gayet rahatlatıyor insanı , öyle ruh gibi bi hale de sokmuyor normal olarak hayatınıza devam edebiliyorsunuz. Sadece kafanıza dert edinmiyorsunuz hepsi bu. İlaçlara başlama konusunu tekrar düşünün derim ben.

Psikoloğa daha önce gidiyordum kesinlikle depresif haplara filan başlamak istemiyorum zaten doğal bitkisel bir ilaç tavsiye etmişti ama onuda kullanınca vücudumda uyuşma filan oluyor o yüzden bıraktım bi aralar İbrahim Saraçoğlunun kürlerinden yapiyordum sanki faydası vardı sonra ara verdim ama 1 ay diyordu zaten 1 ay kullanmiştim ama tamamen geçmedi malesef tekrar başlicam kürlere. Ve bu arada namaz oturduğum yerde kılmayı düşündüm ama günah olur diye yapmadım bilmiyorum

selam bacim.. aman aman sakiiin birakma namazini hicte korkma gunahda degil ALLAH tarafindan verilen ruhsatlar vardir rahatszisan oturarak namaz kilabilirsin olmadi uzanarak bile.. yataktan kipirdamayan hastalarda gözleri ile kilarlar Allah gittigi yere kadar musade vermis sain birakma sunnetleri erleteyebilrisin ama mtlaka farzlarini kil..Kuran oku ayet el kursi oku panik gelince birsye yok ben iyim diye kendini sakinlestir.. mutlaka Allahi zikret .. Allah kuranda kalplerin zikirlerle mutmain oldugunu acikliyor.. ilk basta tesir etmeyebilir sen devam ediceksin ki vesvesen gececek.. Rabbim sifa versin herkesin basina gelir az cok bende yasadim bende bilirim nedemek oldugunu o yuzden sen dediklerimizi yap bak cogu kisi aynisi demis.. birakma sakin namazini tam tersine ustne gideceksin ne olursa olsun ustune gitki bu durumu asabilesin canim..

Olabilir evet günün yorgunluğu ve karanlık olması. Bir iki gün yatsıyı kılma veya oturarak kıl dediğim gibi yalnız kılma yavaş yavaş geçecek korkun. Yaşadım yani biliyorum doğumdan sonra panik atak yaşadım bende namazlarda çok zorlanıyordum eşim duruyordu yanımda sonra sonra alıştım artık

ne guzel Rabbim esinizinde sizinde ecrini versin :)

kizlar harikasiniz gercekten cogunuz namazi birakma dediniz kendinizde yasamissiniz gercekten tebrik ederim sizleri.. bu zamanda herkes ibadete kolay tutunamiyor Allah hepimizi daim etsin.. Cok tebrik ediyorum sizleri gercekten helal olsun..:KK9:

Çok haklısınız Allah hepinizden razı olsun pişmanlığını hissediyorum oturarak devam etseymişim keşke.. kendimi toplayıp Allahın izniyle geri başlayacağım 🤲❤️

Kullanan bir yakınımdan gördügüm üzere söylüyorum ki panik atak ilaçları gayet rahatlatıyor insanı , öyle ruh gibi bi hale de sokmuyor normal olarak hayatınıza devam edebiliyorsunuz. Sadece kafanıza dert edinmiyorsunuz hepsi bu. İlaçlara başlama konusunu tekrar düşünün derim ben.
Çoçuk düşünüyorum ben bu arada. Bu ilaçlara başlarsam hamile kalınca bırakmak mecburiyetinde kalırmıyım peki ?

Back
X