- Konu Sahibi yellowbomb
-
bende onunkine atarımsempatiksalakcinni..olmadımı oldu hicde takmadım beni bilen iyi biliyor onların dediklerine inanıcak insanlar varsa varsın inansınlar problem degil..ama baktım bir degil iki degil devam ediyor cekerim bi koseye derdin ne diye sorarım
başıma geldi...
biz eşimle flört ediyorken ben kadın doğuma gidiyordum hormon tedaisi görüyorum. o gün bizi kapıda görmüşler. kayınvalidemin komşusu 'çocuk aldırıyorlardı 'demiş...
kayınalidem duymuş bize söylemedi bile. üzerinden 2 yıl geçti yeni öğrendim komşusuyla konuşmuyordu seebi buymuş.
ben hiç hamilelik geçirmediğime dair rapor alırım. ama onlar kendini nasıl aklar nasıl vijdanları rahat eder bilmem dedim. bir kaç kişiyede ilettim. ama inanan inansın. bu benii hiç etkilemedi. sadece yılların komşuluğu bitti o kadar.
Sessiz Kalırım Ve Allah a Havale Ederim.. Ne Demişler Alma Mazlumun Ahını!.
Bazen Sessizlik En İyi Cevaptır Aptallara.. İftira Atan Kişininde Sağlıklı Birey Olabileceğini Düşünmüyorum
banada atan oldu hemde 2 kişi. birisi dışarıda kendini pazarlayan bir kızdı. ben sessiz sakin işimde gücümde bir insanım onlara uyup onlarla gezmediğim için böyle konuştu ve halada konuşuyor. bende o kendisine baksın diyorum sadece dahada kuduruyor. kendisinin anneside öyle bildiğimiz için ben ve eşime düşman resmen. diğeride evli çocuk sahibi ama bir başkasıylada ilişkisi var benim öğrendiğimi duyduktan sonra benimle uğraşmaya başladı. bir kerede söylesem içim gam yemiyecek. ama bu kişiler bana iftiracı diyorlar birde düşünün artık. ben hiç muhatap olmuyorum. tek söylediğim şey sizide benide herkes biliyor merak etmeyin oluyor. hiç muhatap olmayın kızlar çirkef çirkeftir aman allah korusun onlardan bizi.
normalde takılmam boyle konulara
ben kendımden emınım ne de olsa
ıftırayı atan da buna ınananda kendı kalıtesını koymustur ortaya
ısım olmaz oyle ınsanlarla
zıra evlendıkten hatta cocugum olduktan sonra esımın aılesınden bır deyyus hakaret tarzı ıftıra nıtelıgınde laf soyledı bana
hıc sesımı cıkarmadım ama bunu yedıremeyen kocam ıyı morarttı
sadece yuzunu degıl vucudunun bılumum yerlerını kaydirigubbakcemile3 hihoyyyt alkisalkisalkis
Bana da attılar maalesef...
Üniv.deyken ilk ev arkadaşımın sevgilisi hem de...
Bizim okul teknik okuldu yani erkeklerin yoğun olduğu bir okulda okudum
İyi ki de okumuşum çok sağlam arkadaşlar edindim...
Neyse konumuz şöyleydi..
Benim çok güzel bi grubum vardı kızlı erkekli yaklaşık 10 kişi kadardık,şarkılar türküler
sınav zamanları birlikte ders çalışmalar herkes bizi kıskanırdı
ayrıca da okulun tiyatro grubundaydık.
Ev arkadaşımın çok afedersiniz ******** mi ******** bi erkek ark.ı vardı
sulu,iğrenç bi tip önüne gelene yazılıyodu,bana da yaptı aynısını
ama hiç yüz vermedim hatta nefret ettim ondan kıza söyleyemiyordum ki yanlış anlar diye
ikide bir bize gelsene sende benimkiyle falan deyip dururdu bende gitmezdim
napıcam gidip onların pisliklerini mi seyredicem
benim süper arkadaşlarım vardı
bende İst.da bi başkasına sırılsıklam aşığım o dönemler gözüm başkasını görmüyo telleşiyoruz sürekli
bu pislik orda burda"ya niltt'nin gözü var bende de çaktırmıyo"diyomuş millete
bunu duyar duymaz sinir krizi gibi bişey geçirdim
o çok sevdiğim can dostlarım benim o halimi görünce bunu bi güzel dövdüler
ama ben nasıl ağlıyorum
sağolsunlar beni yatıştırdılar,arkadaşlarımla birlikte soruşturma açıldı hakkmızda
okuldan uzaklaştırılacaktık nerdeyse bi pislik yüzünden de
devreye çok sevdiğimiz hocalar girdi ve olay kapandı
tek bir arkadaşı bile kalmamıştı o adinin
zaten erkeklerin hep yaptığı şeydir bu yüz alamazlarsa zaten o bana baktıydı o beni sevdiydi bana teklif ettiydi derler
iyi arkadaşların inanmamış ozaman yıkılırdın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?