namusunuza iftira atana ne yaparsınız?

iftira atanin mutlaka bir gün basina gelir
kimseyi kinamamak gerekir hadi diyelim siz o
bahsedilen iftirayi gercekten yasadiniz
ama yinede bu durumda hem kinayip hemde arkanizdan
dedikodu yapma hakkina sahip degilki kimse

yasamadim
ama öyle birsey olursa yüzlesirim sonrada allaha havale ederim

ağzını burnunu kırarım sa.ını başını yolarım Çok üzgünüm çoookzaten beni bilen bilir o yüzden attığı iftira yanına kalır ama ben yinede hırsımı çıkarma için saç baş yolardım

amaaaaaaaan benimde başıma geldi..benim hem ev arkadaşım hem de measi arkadaşımdı hemde bunu söyleyen kişi..ben ona evimi açmıştım ve problemler olduğu halde sabretmiştim..sebepte ne erkek arkadaşıda mesai arkadaşımızdı onu kıskanıyor...bu olaydan sonra evlerimizi ayırdık tabi.
ben sabırlı bi insanımdır ve fıtratımda yoktur cazgırlık..hiç bi şey demedim.. sadece dursun dursun Allahından bulsun dedim..buldu çok şükür..kaç kez haber yollamış ben onun ahını aldım çekiyorum diye..yine hiç bişey demedim..sonra bigün evimize geldiler bekardık yine hiç bi şey demedim..oturdular hiç bişey olmamış gibi gittiler..mecburlardı aslında bi yerde.kıştı ve soğukta kalmışlardı.bizde geri çeviremedik aslında.sonra çook sonra hakkımı helal ettim diye haber yolladım ben de..daha beter olmuş..

Allah islah etsin der, Allaha havale ederim.. Nasil olsa yanina kalmaz kendisinden cikar bi sekilde diye düsünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…