- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
Iki gündür sinirden patliyorum. 10 senelik arkadasim nankörün teki cikti. Evlenene kadar hergün beraberdik. Her isine kostum yardim ettim. Ama o daha o zamanlar benim kuyumu kaziyormusda ben fark ermiyormusum. Evli oldugu kisiyi bile ben ona tanistirdim. Ailesinin yardima ihtiyaci oldu gece yarisi yardimina gittim. Ama o benim arkamdan herkeze benim onu kiskandigimi söylüyormus. Benin diger arkadasima gidip ja bak sende nisanlandin ama o nisanlanamadi. Nisanliligin ne kadar güzel bisey oldugunu anlat onaki kiskansin diyormus. Ama önemli olan ise benim eskiden olan durumuda biliyordu eximin ailesi istemedigi icin nisanlanamadigimizi. O bunu bile bile gelmis yarami desmeye calisiyormus. En son olay ise cildirdim artik. Bu evlenen arkadasim eskiden flört ettigi bir cocuk vardi ama benim icin kuzenimden farki yok. Bu sahis benim facemde paylasdigim resimi begenmisdi. Bunu benim nankör arkadasim görmüs olmaliki bana cakma faceden yazip hakaretler etti. Ben göründügüm gibi iyi birisi degilmisim. Her erkekle konusuyormusum vs. Ben onun sevgilisini bile aliyormusum .Demedigi kalmadi sonra engelledi ve gitti. O günden bugüne delirdim. Sizce napiyim? Zaten arkadaslik etmiyorum bütün baglari kopardim.
Son düzenleme: