• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nankör arkadasim

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
123
32
Iki gündür sinirden patliyorum. 10 senelik arkadasim nankörün teki cikti. Evlenene kadar hergün beraberdik. Her isine kostum yardim ettim. Ama o daha o zamanlar benim kuyumu kaziyormusda ben fark ermiyormusum. Evli oldugu kisiyi bile ben ona tanistirdim. Ailesinin yardima ihtiyaci oldu gece yarisi yardimina gittim. Ama o benim arkamdan herkeze benim onu kiskandigimi söylüyormus. Benin diger arkadasima gidip ja bak sende nisanlandin ama o nisanlanamadi. Nisanliligin ne kadar güzel bisey oldugunu anlat onaki kiskansin diyormus. Ama önemli olan ise benim eskiden olan durumuda biliyordu eximin ailesi istemedigi icin nisanlanamadigimizi. O bunu bile bile gelmis yarami desmeye calisiyormus. En son olay ise cildirdim artik. Bu evlenen arkadasim eskiden flört ettigi bir cocuk vardi ama benim icin kuzenimden farki yok. Bu sahis benim facemde paylasdigim resimi begenmisdi. Bunu benim nankör arkadasim görmüs olmaliki bana cakma faceden yazip hakaretler etti. Ben göründügüm gibi iyi birisi degilmisim. Her erkekle konusuyormusum vs. Ben onun sevgilisini bile aliyormusum .Demedigi kalmadi sonra engelledi ve gitti. O günden bugüne delirdim. Sizce napiyim? Zaten arkadaslik etmiyorum bütün baglari kopardim.

Son düzenleme:
Bırak görmezden gel canım.Sen bir de benim arkadaşımı duysan napardın bilmiyorum :) ama yapcak birşey yok ben şimdi o arkadaşımdan uzaklaştığım için şanslı hissediyorum kendimi.sen de öyle hisset onu duyma görme hayatına bak

Iki gündür sinirden patliyorum. 10 senelik arkadasim nankörün teki cikti. Evlenene kadar hergün beraberdik. Her isine kostum yardim ettim. Ama o daha o zamanlar benim kuyumu kaziyormusda ben fark ermiyormusum. Evli oldugu kisiyi bile ben ona tanistirdim. Ailesinin yardima ihtiyaci oldu gece yarisi yardimina gittim. Ama o benim arkamdan herkeze benim onu kiskandigimi söylüyormus. Benin diger arkadasima gidip ja bak sende nisanlandin ama o nisanlanamadi. Nisanliligin ne kadar güzel bisey oldugunu anlat onaki kiskansin diyormus. Ama önemli olan ise benim eskiden olan durumuda biliyordu eximin ailesi istemedigi icin nisanlanamadigimizi. O bunu bile bile gelmis yarami desmeye calisiyormus. En son olay ise cildirdim artik. Bu evlenen arkadasim eskiden flört ettigi bir ocuk vardi ama benim icin kuzenimden farki yok. Bu sahis benim facemde paylasdigim resimi begenmisdi. Bunu bebim nanklr arkadasim görmüs olmaliki bana cakma faceden yazip hakaretler etti. Ben göründügüm ibi iyi birisi degilmisim. Her erkekle konusuyormusum vs. Ben onun sevgilisini bile aliyormusum .Demedigi kalmadi sonra engelledi ve gitti. O günden bugüne delirdim. Sizce napiyim? Zaten arkadaslik etmiyorum bütün baglari kopardim.

En iyisini yapmışsın zaten bagları kopararak...
Karakterini de belli etmiş. Amannn salla gitsin.

Bırak görmezden gel canım.Sen bir de benim arkadaşımı duysan napardın bilmiyorum :) ama yapcak birşey yok ben şimdi o arkadaşımdan uzaklaştığım için şanslı hissediyorum kendimi.sen de öyle hisset onu duyma görme hayatına bak

Onunla konusmuyorum fake hesap acip hakaret ediyor onu birak evli hala baska erkeklerin pesinde. Kocasina yazik.

Evlenirken bir çok kadın da arkadaşlarından soğuyor , onları kötü görmeye başlıyor .
Erkeklerde bunu hiç görmedim .
Evlenirken kadınlar olarak hayatı sadece evliliğe adıyoruz sanırım .

Bazılarına evlendikten sonra bir haller oluyor onada öyle olmuş ama arkadaş çok başka birşey anlayamamış boşver kendi ,senin gibi vefakar dost bulamıyacak o zaman anlayacak ama çok geç olacak

Merak etme arkadaşın böyle bir karakterle uzun süre mutlu olamaz zaten.
Nankör insan, menfaati bittikten sonra karşısındakini harcayandır.
Hiçbir şey yapma, arayıp sövme de kendini birşey sanmasın.
Unutmaya çalış elbet birgün haber alırsın.
Eden bulur demişler.

kimseye kolay güvenme bak valla benim arkadaşım vardır ama hiçbiri ile çok sıkı fıkı değilimdir onlar öyle zanneder bak ben varya bu arkadaşalrımın her anında her zorluklarında yanında oldum dertleri olduklarında hep bana anlatırlardı çünkü kimseye söylemez ve doğru olanın ne olduğunu nasıl davranması gerektiğini anlatıp öğüt veren bir insanım hep doğruları söylerim ağladıklarında bile yanlarında olurum ama gel görki bana bişey olsun morel sıfır olsun kimsenin umrunda değilsin neyin var kanka der yok bişey yaaa dersin heee tamam o zaman der derdinle dertlenmez ama gerçekten derdinle dertlenen dostun ötesinde olan insanlarda var o insanları bulun sizi satacak içinde size karşı en ufak şüphe ve kıskançlığı olan ve arkandan dedikodu yapan insandan uzak durun hele senle yanından kalkmış bir kızın dedikodusunu yapıyorsa kaççç sen gittikten sonra senin arkandanda konuşur merak etme böyle bencil egolu insan çokk etrafta takma kafana bırak kimse umrunda olmasın kendini düşün valla herkes yalan dünyanın yalan insanları herkesin bir maskesi varr bırak uzak dur o arkadaşından sırrını sakın vermee :))) mutlu olursun İnşAllah :))))

Back
X