• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nankor insanlar

2 kilo balik goturdunuz,premature bebekle ilgilendiniz diye size minnettar mi olunmaliydi anlamadim. Bir dahakine evinizde oturup yiyin bence. Ayrica kiz cocuklara prensesim,erkek cocuklara padisahim sehzadem pasam prensim denmesi benim de cok komigime gidiyor, boyle yetistirmeyin cocuklarinizi. Gercekten yanlis. Inanmiyorsaniz bir pedagogla konusabilirsiniz bu konuyu

bu ilk kez olan birsey degildi daha oncesi oldugu icin daha oncede surekli bir ad takip onunla seslendiler daha oncede kac kez uyardim israrla devam ettiler.sanirim ben epey bi takinti yaptim.

Eniştenin tavrını görmedim bişey diyemem ama şaka ile sevmiş olması ihtimali de var
Fakat çocuklar konusunda çok haksızsınız ve en büyük kötülük kendi kızınıza. Bir kutu gofret ne bulunmaz bişey nede kendi oturup yemesi sağlıklı. Karşınızdaki de çocuk ve kızınızı ikna etmeniz gerekiyordu, paylaşmayı öğrenmesi onunda yararına.

Biraz abartmissiniz gibime geldi. Bazen cocuklar icin boyle espriler yapilir bizim buralarda da yaparlar. Aman ne cirkinmis falan da derler. Enistenin de kotu niyetli oldugunu sanmiyorum ki 9 yasindaki cocuk ocin boyle dusunmenizi daha da yanlis buluyorum. Belli ki ilgi 5 yasindaki kuzenindeyken oldukca kiskanmis. Bence sizin hassas ve alingan oldugunuz bir doneme denk gelmis. İnanin o kadar nankor insanlar var ki! Bu nankorluk degil.

çocuğun suçu yok ki ailesi eğitememiş. öyle babadan öyle çocuk olur işte. takmayın kafanıza derdiniz mi yok.

bakın kendi çocuğunu övüp başka çocukları yeren konu sahibi gibi insanlardan olabildiğince uzak durun

bu tipler önce iyilik yapar sonra bu iyiliği başınıza kakar misal pişmiş balık misal gofret :D

9 yaşında ki bir çocuktan nefretle bahseden biri için saha fazla yorumum yok

ben cocugumu ovmedim iyilik yapip kimsenin basina da kakmiyorum ama insanin inanin zoruna gidiyor.baba boyle tutum sergiledikce cocukta cociga kotu davraniyor.simdi bir eglence merkezine biletim var ucretsiz 3 cocuk goturebilirim kizimi 9 yasindaki kuzenlerini gotureyim butun gun ilgileneyim gezdireyim yemek vs.her seyi yapayim yine ayni tavirlar devam eder beni ve kizimi kizdirip aglatmaktan zevk alabiliyorlar bazi cocuklar var dayim yengem uzulur diye ona gore davranan.siz hic iyi niyet beklemezmisiniz anlamiyorum.

Nankörlük ne alaka ? Yaptığınız her iyiliği karşılık bekleyerek mi yapıyorsunuz merak ettim
eniştenize söylediği söz yüzünden bozulmuşssunuz ama sizin onun çocukarı için yazdıklarınızın yanında onunkisi oldukça masum
ayrıca adı üstünde çocuk yani her çocuk arasında olabilecek konuşmalar bence görümcenizin oğlunu eleştireceğinize kızına paylaşımcı olmayı öğretmelisin

Bu arada evet. Benim de 8 aylık bi kızım var ve densizin biri kızım hakkında ve onun gözü önünde bi laf etse benimde sinirim bozulur hatta o kişiyi orda yerin dibine dibine gomerim. Haklısınız. Diğer çocuk hakkında tanımlamalarınız yanlış belki ama bende hoşlanmıyorum böyle şeylerden. Aile terbiyesi önemlidir.

Adama sinirlenmeni anlıyorum ama küçücük çocuğa yaklaşımını hiç hoş bulmadım. Hem adam espri yaptı belki, bizde çok yaparız onu güzel görmesek, tatlı görmesek vs.Uzatılacak mevzu değil.
Hoş bi davranış şekli değil. Çocuğun psikolojisi de onemli umarım bunları sadece ebeveynlerin yanında soyluyorsunuzdur yoksa çocuktur "ESPIRI" vs. Anlamaz.

Birseyler aldiniz diye insanlardan ne bekliyorsunuz? En sinir oldugum seydir. Onu aldik, bunu yaptik biz. Yapmayın? 2 kilo balık aldın diye karsinda el pence divan mi olacaklar?
Insanlara her hareketinde nankör diyecekseniz kimseye birsey yapmayin. Belki espri yapti? Baslığı görende buyuk ihanete ugradiniz sanir.
Konuda belki sizi hakli bulabilirdim ama yok balik aldik, yok gofret aldik biz niye boyle yapiyor seklinde olunca hak veresim gelmiyor.

Aile neyse cocuklarda o olur canim cocuklar ailenin yansimasidir insallah zamanla daha eli acik daha guzel insanlari rol model alirlar kendilerine... prensesine sevgiler :KK200:

nankörlük bi durum görmedim ben kelime anlamını bilmiyor gibisiniz adam belki patavatsızdır bilemeyiz ama çocuğunuzu yere göğe sıgdıramadığınız çok belli çocuk onlar ya kavga eder biraz sonra oynarlar gizli gizli gofret verip başka şey verdik demek yalanı normalleştiriyorsunuz ortak yesinler paylaşmayı öğrenir belki çocuğunuzun bu tutumundan dolayı demiştir öyle samimiyetinden dolayıda olabilir dert yokta dert buluyo gibisiniz

Eğer sürekli kızını ön plana çıkaran ay ne prenses ne tatlıs diye hep ortalıkta gezen tiplerse enişte de artık yetti deyip o cümleyi kurmuş olabilir

üstelik böyle dünyadaki tek çocuk kendinde sanan çok ebeveyn var ve bazıları cidden çekilmez oluyor

Yetişkinlerin yaptıkları en büyük yanlış çocukları sürekli kıyaslamak.
Yazdiklarinizdan da yaptığınız her şeye karşılık bekleyen biri olduğunuz izlenimine kapıldım. Misafirliğe zaten boş gidilmez balık almışsınız bunun konuyla ilgisi ne ? Çocuklu eve giderken zaten çocuklar icin bir şeyler almak en doğal davranış bunları lutufmus gibi anlatmaniz sizin çok bencil bir yapıda olduğunuzu gösteriyor. Ayrıca kızıma alırken onun oğluna da aldık cümlenizde zaten bir çok şeyi açıklıyor.
Lütfetmişsiniz gerçekten de.

E gitmeyin. Hem bu tavırları görüp hemde gidiyorsanız suç sizde.
Tavrınızı koyun, sorarlarsa da usulünce söylersiniz.
Bence sizde kızınızı üstün görüyorsunuz. Konu detayında prematüre doğmuş kızlarını belirtip, sizin kızınızın boyunun uzun olduğunu yazmışsınız.
Sizdede sorun var.
Kızınızın boyunun uzun olmasını belirtmeyin lütfen ben yaşıtlarından hep kısaydım. Ergenlikte boy attım. Kızımın boyu uzun olacak diyenlerin boyu 1.55 de kaldı.
Şekil kıyaslamalarını bırakın. Duyarlı, iyi niyetli, kişilikli bireyler olsunlar en önemlisi bunlar çünkü.
Her ailenin çocuk yetiştirme tarzi farklıdır. Kimse kimseyi değiştiremez. Çünkü herkesin dogrusu başka. Sizin aile yapınıza ters ise mesafeli olun.
Hem gidip hemde şikayet biraz saçma
Hani size sürekli gelip sizi bunaltsalar haklısınız da öyle bi durum da yok yazınızda.

Back
X