• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fesat bi eltiyle nasil bas edilir ?

of offf bu kiskancliktan nefret ediyorum ..
benim eltimde benden once dogum yapti benim nerdeyse 6 sene bebegim olmadi onun kizi dogdugu ay ben hamile kaldim
ve eminimki Rabbim onun hamilelikte bana yaptigi kaprislere karsi bir teselli olarak gonderdi bu bebegi ..
6 sene yapamadin yapamadinda simdimi hamile kaldin benim kizimin ustune kuma dedi
cok ciiddi bi sekilde,
ben saka demistir bu kadar fesatlik olmaz dedim guldum gectim, oglum gelecegi vakti kendi secti dedim ..
her neyse dogum yapmama 1 ay kala duydum ki 2. bebegi istiyormus
ve hemen daha kizi bir yasina girmeden ben dogum yaptigim ay hamile kaldi
ya daha cok erken degilmi kizin bi yasina girseydi diyenlerede acik ve net bir sekilde ilk bebegim elti oglu yuzunden sevilmedi bu ikincisi doya doya sevilsin diyor
nasil bir mantik nasil bir fesatlik aklim almiyor
her bebek tatlidir her bebek sevilir
senin bebegin benim bebegin ayrimi bile beni gicik ediyor
her hareketine her sozune sadece gulup geciyordum ama surekli benim kizim daha cok seviliyor daha cok tatli bilmem ne sozlerine gicik olmaya basladim,
bide ne kayinvalidemler ne gorumcemler asla ayrim yapmazlar ikisinide esit tutarlar ..

bi ornek veriyim oglum ellerini surekli agzina goturuyor sanirim disl etleri kasiniyor .. kizina diyor kizim su salaga ogret annem, eller emilmez cok ayip demi diyor, benim oglumu gostererek .. delirmisim bi an cok sert bi sekilde cocuklarla duzgun kelimelerle konusmak gerekiyor .. sen neyi ogretirsen onu ogrenir kullandigin kelimere dikkat et ozelliklede oglum hakkinda kullandiklarina dedim .. ilk defa bi insana bu kadar sert cikmisim normalde cok sakin bi yapim vardir
hemen aglamakli oldu oyle demek istemedim kotu niyetim yoktu yanlis tarafa cekmene gerek yok dedi .. yok sadece uyardim bir dahaki sefere daha dikkatli olursun dedim, oglumu alip obur odaya gittim
ardimdan kayinvalidem geldi ve gecenlerde olan su olayi anlatti ..

bebegim suan bes bucuk aylik ve asiri sekilde bana ve kiz kardesime benziyor
gelen herkes nur gibi, ayni kiz gibi ne kadar harika gozleri var diyor..
esimin halasi ve kuzenleri bebek gormeye gelmisti her yerde benim oglani anlatiyormus cennetten dusmus bir melek gibi ben oyle guzel cocuk gormedim, nasil kanim kaynadi filan demis gecen kaynanamlarin yaninda,
eltim hemen lafa karisip evet ayni annesi benim kiz ayni babaya benziyor onun hic bizim tarafla alakasi yok demis burun kivirarak .. bizim taraf dedigide yani esimin tarafi (kendisini esimin tarafina dahil ediyor beni dis kapinin dis mandali yapiyor)
kaynanamda kiskaniyor kizim seni, acikca da belli ediyor herkesin icinde rezil etti kendini halanlar filan cok ayipladi dedi ..
ailede kimseyle problemim yok gorumcemlerle senelerdir cok iyi anlasirirz.. kaynanamla iliskimiz normaldir hic bir kotu sozunu duymamisimdir .. ama bu elti beni oldurecek
ne yapmaliyim ne etmeliyim bilmiyorum
3 senedir evli 3 senedir burnumdan geliyor hayat
gorumcemler kayinvalidem hepsi farkinda cok asiri belli ediyor kiskancligini ama kimse seslenmiyor,
kafana taktigina degmez bosver diyor hepsi
ama nasil bosvericem birini takma ikisini takma ucuncuyu takiyorsun cunku takmayacak gibi degil resmen insanin sabrini deniyor
icim cok dolu sadece paylasmak istedim
Hepsi bir tarafa çocuğuma salak dicek mahvederim onu! Az bile söylemişsin bence. Kendine gel ne biçim konuşuyorsun sen deseydin direk. Yumuşak bile konuşmuşsun bence.

Bayramdan bayrama görüşmek bile çok böylesiyle. Allahtan aile durumun farkındaymış. Hiiiç muhatap olma bence. Ailenin diğer üyeleri olmadan mümkünse görüşme. Merhaba de o kadar. Saçmaladığı zaman da haddini bildir ama hanımlığını bozma ki sende onunla aynı duruma düşme.

Hepsi bir tarafa çocuğuma salak dicek mahvederim onu! Az bile söylemişsin bence. Kendine gel ne biçim konuşuyorsun sen deseydin direk. Yumuşak bile konuşmuşsun bence.

Bayramdan bayrama görüşmek bile çok böylesiyle. Allahtan aile durumun farkındaymış. Hiiiç muhatap olma bence. Ailenin diğer üyeleri olmadan mümkünse görüşme. Merhaba de o kadar. Saçmaladığı zaman da haddini bildir ama hanımlığını bozma ki sende onunla aynı duruma düşme.

2010 konusu arkadaşım. Sayende siteye yıllardır uğramayan birinin yorumunu beğendim. Artık bildirimini görür mü bilinmez.

Yaa 2010 konusunuz taa gerilerden kim bulup çıkartıyor bir konunun tarihine bakın Allah aşkına yani cevap yazarken bu konunun hükmü mü kalmış yahu.

Oggllluuumm veliattimizz diye sev kalpten gitsin..tiii ye alcaksın birak kudursun..damarina bas kiskaniyormus madem

Aah kızlar aaahh bu eltiler hep böle benimdr başımda 1 tane var ama inanın bin taneye bedell eşimle boşanma eşiğine geldik o pislik yüzünden, eşimin aileside hep onun yanındalar, aslında ne pislik olduğunu biliyo hepsi, ama onlar bile korkuyo sesini çıkarmıyo kimse .Kendiside aileside hepsi cok fesat kotu insanlar.kaynanamlar bişey deseler, onlarada neler ederler kim bilir, çocukların yüzünü bile göstermez.Psikolojim çok bozuldu , kutu kutu ilaçlar kullanır oldum , stresten çocuğum bile olmuyo.Daha 1 yıllık evliyim.21 yasindayim ama inanın kendimi 40 yasinda gibi hissediyorum.Bana demediği kalmadı kıskançlığından fesatlığında, her lafında beni eziyo, azalıyor, hakaretler...bi dövmedigi kaldı.35 yaşında koca kadın benle uğraşıyo sürekli. Bende böyle şeylere alışık değilim 10 senem kurslarda geçti,hiç böyle şeylerle karşılaşmadım,sessiz sakin yapıya sahibimm, cevap bile veremiyorum.Ama kendi kendimi yiyorum çok kafaya takıyorum.Suan eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum, arkamdan o kadar şey uydurmuşlarki, herkesin gözünde çok kötü kocam tarafından istenmeyen bi kadın olarak görüyo herkes beni.Herkesin acıyarak benden bahsettiğini biliyorum.Eşimin beni çok sevdiğini biliyorum, her fırsatta söylüyo, hiç bir dedigimi iki etmez..Zaten onların kudurmasinin sebebide o, kaynanamdan tutun eltim , kaynım bile eşimin beni sevmesini,benim üstüme titremesini çekemiyo, benden hırslarını alıyorlar. Ama dışarıya karşı o kadar iyi gösteriyorlarki, dolayısıyla ben haksız gibi görülüyorum. O kadar kötüler ve yalancılar ki ben asla onlarla baş edemem.Allaha havale ettim hepsini, beni çok aglattilar, çok üzdüler, cok hakkimi yediler, cok ahimi aldilar..allaha şikayet ediyorum hepsini.Rabbim hem dünyada hem ahirette hesabımı sorsun.Banada göstersin inşallah.Şu saatten sonra sadece yaslaninca benim elime düşmelerini bekliyorum, kii biliyorumki mevla benim elime muhtaç etcek onları. Diğer cok sevdikleri onunla bir olup bana eziyet ettikleri o eltim suratlarına bakmaz...Rabbim görüyo, ahımı alır onlardan.

Aah kızlar aaahh bu eltiler hep böle benimdr başımda 1 tane var ama inanın bin taneye bedell eşimle boşanma eşiğine geldik o pislik yüzünden, eşimin aileside hep onun yanındalar, aslında ne pislik olduğunu biliyo hepsi, ama onlar bile korkuyo sesini çıkarmıyo kimse .Kendiside aileside hepsi cok fesat kotu insanlar.kaynanamlar bişey deseler, onlarada neler ederler kim bilir, çocukların yüzünü bile göstermez.Psikolojim çok bozuldu , kutu kutu ilaçlar kullanır oldum , stresten çocuğum bile olmuyo.Daha 1 yıllık evliyim.21 yasindayim ama inanın kendimi 40 yasinda gibi hissediyorum.Bana demediği kalmadı kıskançlığından fesatlığında, her lafında beni eziyo, azalıyor, hakaretler...bi dövmedigi kaldı.35 yaşında koca kadın benle uğraşıyo sürekli. Bende böyle şeylere alışık değilim 10 senem kurslarda geçti,hiç böyle şeylerle karşılaşmadım,sessiz sakin yapıya sahibimm, cevap bile veremiyorum.Ama kendi kendimi yiyorum çok kafaya takıyorum.Suan eşimin ailesinden kimseyle görüşmüyorum, arkamdan o kadar şey uydurmuşlarki, herkesin gözünde çok kötü kocam tarafından istenmeyen bi kadın olarak görüyo herkes beni.Herkesin acıyarak benden bahsettiğini biliyorum.Eşimin beni çok sevdiğini biliyorum, her fırsatta söylüyo, hiç bir dedigimi iki etmez..Zaten onların kudurmasinin sebebide o, kaynanamdan tutun eltim , kaynım bile eşimin beni sevmesini,benim üstüme titremesini çekemiyo, benden hırslarını alıyorlar. Ama dışarıya karşı o kadar iyi gösteriyorlarki, dolayısıyla ben haksız gibi görülüyorum. O kadar kötüler ve yalancılar ki ben asla onlarla baş edemem.Allaha havale ettim hepsini, beni çok aglattilar, çok üzdüler, cok hakkimi yediler, cok ahimi aldilar..allaha şikayet ediyorum hepsini.Rabbim hem dünyada hem ahirette hesabımı sorsun.Banada göstersin inşallah.Şu saatten sonra sadece yaslaninca benim elime düşmelerini bekliyorum, kii biliyorumki mevla benim elime muhtaç etcek onları. Diğer cok sevdikleri onunla bir olup bana eziyet ettikleri o eltim suratlarına bakmaz...Rabbim görüyo, ahımı alır onlardan.

50 senelik konuyu hortlattığınız için teşekkürler.

birde su var
bebisi dogdugunda
en iyisinden altin kunye yaptirdik bebege
en iyi markalardan bes alti tane takim aldim tanesi 40 50 € dan assagi degildi yani yaklasik bir 500 € luk hediye hazirladik esimle gittik
birinci yasini kutladik ben dogum yapiktan iki ay sonra filandi
icinde aglayan gulen buyuk bir bebek, bebegin puseti mama sandalyesi cantasi iviri ziviri olan kocaman bi takimi aldik bir 100 € da ona verdim
esime sormadim bile bu hediyeleri alirken hesaplarimiz ortak asla aldigima verdigime karismaz
ve gelelim konuya benim bebis dogdu
bir cop dahi getirmedi
basit adi bir takim bile koymadi
kesinlikle hediyesine muhtac degilim ama insan eltisinin cocuguna kucuk bir hediye kucucuk bir hediye dahi koymazmi
maddi olarak durumlari cok iyi

lutfen yanlis anlamayin bu konuda cok hassasim surekli kendimle muhasebe yapiyorum karsilikmi bekliyordun diye ..
konu hediye konusu degil karsilikda degil
belki kucucuk bi hediyeyle bebegime deger verdigini sevdigini hissettirmis olurdu bana .. esim bu olayi baya bi mesele yapti son gunlerde eltimden cok kaynima kiziyor
hicmi amcalik duygusu yok bu adamda diyor
bizim bebis demek onlarin gozunde sifir diyor
takma bosver unutmuslardir diye gecistiriyorum

Nekadar itici durumlar ya.Bekar olarak direk önyargılarım oluşuyo burda okuduklarımdan sonra

of offf bu kiskancliktan nefret ediyorum ..
benim eltimde benden once dogum yapti benim nerdeyse 6 sene bebegim olmadi onun kizi dogdugu ay ben hamile kaldim
ve eminimki Rabbim onun hamilelikte bana yaptigi kaprislere karsi bir teselli olarak gonderdi bu bebegi ..
6 sene yapamadin yapamadinda simdimi hamile kaldin benim kizimin ustune kuma dedi
cok ciiddi bi sekilde,
ben saka demistir bu kadar fesatlik olmaz dedim guldum gectim, oglum gelecegi vakti kendi secti dedim ..
her neyse dogum yapmama 1 ay kala duydum ki 2. bebegi istiyormus
ve hemen daha kizi bir yasina girmeden ben dogum yaptigim ay hamile kaldi
ya daha cok erken degilmi kizin bi yasina girseydi diyenlerede acik ve net bir sekilde ilk bebegim elti oglu yuzunden sevilmedi bu ikincisi doya doya sevilsin diyor
nasil bir mantik nasil bir fesatlik aklim almiyor
her bebek tatlidir her bebek sevilir
senin bebegin benim bebegin ayrimi bile beni gicik ediyor
her hareketine her sozune sadece gulup geciyordum ama surekli benim kizim daha cok seviliyor daha cok tatli bilmem ne sozlerine gicik olmaya basladim,
bide ne kayinvalidemler ne gorumcemler asla ayrim yapmazlar ikisinide esit tutarlar ..

bi ornek veriyim oglum ellerini surekli agzina goturuyor sanirim disl etleri kasiniyor .. kizina diyor kizim su salaga ogret annem, eller emilmez cok ayip demi diyor, benim oglumu gostererek .. delirmisim bi an cok sert bi sekilde cocuklarla duzgun kelimelerle konusmak gerekiyor .. sen neyi ogretirsen onu ogrenir kullandigin kelimere dikkat et ozelliklede oglum hakkinda kullandiklarina dedim .. ilk defa bi insana bu kadar sert cikmisim normalde cok sakin bi yapim vardir
hemen aglamakli oldu oyle demek istemedim kotu niyetim yoktu yanlis tarafa cekmene gerek yok dedi .. yok sadece uyardim bir dahaki sefere daha dikkatli olursun dedim, oglumu alip obur odaya gittim
ardimdan kayinvalidem geldi ve gecenlerde olan su olayi anlatti ..

bebegim suan bes bucuk aylik ve asiri sekilde bana ve kiz kardesime benziyor
gelen herkes nur gibi, ayni kiz gibi ne kadar harika gozleri var diyor..
esimin halasi ve kuzenleri bebek gormeye gelmisti her yerde benim oglani anlatiyormus cennetten dusmus bir melek gibi ben oyle guzel cocuk gormedim, nasil kanim kaynadi filan demis gecen kaynanamlarin yaninda,
eltim hemen lafa karisip evet ayni annesi benim kiz ayni babaya benziyor onun hic bizim tarafla alakasi yok demis burun kivirarak .. bizim taraf dedigide yani esimin tarafi (kendisini esimin tarafina dahil ediyor beni dis kapinin dis mandali yapiyor)
kaynanamda kiskaniyor kizim seni, acikca da belli ediyor herkesin icinde rezil etti kendini halanlar filan cok ayipladi dedi ..
ailede kimseyle problemim yok gorumcemlerle senelerdir cok iyi anlasirirz.. kaynanamla iliskimiz normaldir hic bir kotu sozunu duymamisimdir .. ama bu elti beni oldurecek
ne yapmaliyim ne etmeliyim bilmiyorum
3 senedir evli 3 senedir burnumdan geliyor hayat
gorumcemler kayinvalidem hepsi farkinda cok asiri belli ediyor kiskancligini ama kimse seslenmiyor,
kafana taktigina degmez bosver diyor hepsi
ama nasil bosvericem birini takma ikisini takma ucuncuyu takiyorsun cunku takmayacak gibi degil resmen insanin sabrini deniyor
icim cok dolu sadece paylasmak istedim
Allah sana bir evlat nasip etti.O evladı eltinin kaprislerine karşı teselli diye gönderdi gibi saçma sapan bir sebebe bağlama lütfen.Allah bizim kadar değil bizden ileri düşünür.Düşünceleri arasında da kadın çatışmasına karşı bir teselli göndereyim demez.Evlat bu.Doğma zamanı gelmiş doğmuş.Şükret geç.

Kayınvaliden çok hatalı.Böyle bir olay yaşansa bile (ki çok saçma) bunu sana gelip anlatıp ortamı kızıştırmanın anlamı yok.Büyük dediğin orta yol bulur.

Eltin için bişey diyemeyeceğim.Kapasitesi o kadar.İnsanların hepsi oxford mezunu ya da ufku çok geniş değil.O okadarlık insan.Bu tarz insanlar için kafamı yormam dediği lafları dikkate almam.Hee çocuğuma hakaretamiz konuşursa cevabını alır oturur.Zaten sen de cevabını vermişsin.İster 2.çocuğu doğursun ister 5. hangi zihniyetle doğurursa doğursun kendi meselesi.Zaten çocuk doğurmayı,dünyaya çocuk getirmeyi böyle yok onu sevmediler bunu sevsinler gibi sebebe dayayan annelerin yazık o evlatlarına.Ne şekilde yetiştirecekler.

Kimsenin huyunu değiştiremeyeceğine göre her lafını GÜLÜP geçme,gülmeden geç.Hoşlanmadığın birşey konuşursa cevap verme ama surat ifdenden anlaşılsın.

Bebek ziyaretine gelen kadınların yaptığı da ayıp.Ne gerek var böyle gereksiz lakırdılara.Allah bahtını açık etsin güzel bebek maşallah der geçersin.Olayı şova çevirmenin alemi yok.Öyle bebek görmedim şöyle güzel böyle güzel.Her bebek cennetten inen bir melektir.Sonuçta eltinin de bir bebeği var.Onun yanın böyle laflar yapılması hoş değil.

Back
X