İçeriği silmenin yasak oldugunu bilmiyorsunuz heralde !
Herkes yazsın silsin o zaman.
erkekler böyle bende aynı konudan mağdurum senin dediğin gibi,ama ne yardan ne serden
slm kızlar öncelikle bu yazıcaklarımı rahatlamak için yazıorum çnkü ilişkim hakkında kmseye çok konuşmam ama artık biriktrdm içimde yazrken bile doluo gözlerm tecrübelri olanlar bna ktlsn yada fkrni söylesn sewglmn sewgsnden şüphem yok ama kendisi ağır yılışmayı sewmyn ama yılıştğmda mest olan iltfat etmyi swmeyen ama ettmgde zewkten 4 köşesi çıkan bi insan ama 3 senedir cicim aylrmz hariç hep bn ona gzl şeyler söylrm iltftlr edyrm e tmm karşılık beklemyrm ama nereye kadr? bnde istyrm bni şaşrtsn durup drrkn çok güzelsn wb kiytirik dahi olsa bşiy sölesn en bastnden dün kdnsne 7 msjlk çok romantk bişler yazdım içimden ne gliosa ama o kuru kuru tesekkr etti snrada bn ister istemz bozuldum noldu aramzı bozmak için mi yazıosun ddi hee ewet gerizekalı dmemek için zor ttm kendmi ya ben mi abaartyrm o mu odun , dceksnz ki buluştğnuzda nasıl bi sorun yok cnkü farklı şehrlerdyz we buluştğmzda çok özleştğmzden bi sorun çıkmıo ama yne yılısan benm tabi bn ilk defa ona aşık oldum normlde yılışık bi yapm yoktr ama sewiorm işte duramyrm ouuuy askım sewglm wb demedn etmedn blmyrm ya üzüluyrm artık we bgn bana bnm de okulum war her işimi brkymde snle mi ilglnym nankörsün dedi ne kdr üzüldğmü tahmn ble edemzsnz bn ne bklerken o neler söyluo ban bşi söylyn npaym ağrdan mı satym satsm bi trlüüü satmasm bin türlü sewiorum yahu anlamıo mu:gitme:
Hatanın büyüğü sende canım maalesef . Öncelikle , iltifatın dozunu abartmışsın we arkadaşının sana iltifat etmesine pek fırsat tanımamışsın sanırım .
Hiç üstüne gitme . Kimseye de değerinden fazla değer wermelmaz:
zaten bunları bu konuyu açtıkdan sonra denedim soğuk davrandım durup dururken mesajlar atmadım nereye gidiosam haber verirdim vermedim aramadımda eşşekler gibi kaç tane mesaj geldi o kadar güzelmiş ki bu duyguyu yaşamak oh ya azcıkda ben kendimi ağırdan satıyim sonra en sonunda gitmiş kontör almış arıycam konuşmamız lazım dedi yine cevap wermedim aradı resmen itiraf etti ben sana bu şekilde aşık oldum bana güzel şeyler söylemen şımartman hoşuma gidiyor ben sana karşılık weremediğimin farkındayım değişme nolur özür dilerm dedi ayyyyyyyyy daha neler neler 2 saat konuştuk aldı gönlümü yani ama ben akıllandım azcık şımartır gibi yapıyorum ama ağırdan alıyorum hehee çok güzell ohh:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?