nankör olan benmişim

• Konu Sahibi Konu Sahibi mrwb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mrwb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
278
1
46
İzmir
slm kızlar öncelikle bu yazıcaklarımı rahatlamak için yazıyorum çünkü ilişkim hakkında kimseye çok konuşmam ama artık biriktirdim içimde yazarken bile doluo gözlerim tecrübeleri olanlar bana katılsın yada fikrni söylesin sewgilimin sewgisinden şüphem yok ama kendisi ağır yılışmayı sewmeyen ama yılıştığımda mest olan iltfat etmeyi sewmeyen ama ettiğimde zewkten 4 köşesi çıkan bi insan ama 3 senedir cicim aylarımız hariç hep ben ona güzel şeyler söylüyorum iltifatlar ediyorum.. ee tamam karşılık beklemiyorum ama nereye kadar? bende istiyorum beni şaşrtsın durup dururken çok güzelsn wb kiytirik dahi olsa bişiy söylesin en basitinden dün kendisine 7 mesajlık çok romantik bişeyler yazdım içimden ne geliosa ama o kuru kuru tesekkür etti sonrada ben ister istemz bozuldum noldu aramızı bozmak için mi yazıosun dedi (hee ewet gerizekalı )dememek için zor tuttum kendimi ya ben mi abartıyorum o mu odun , diceksnz ki buluştuğnuzda nasıl bi sorun yok çünkü farklı şehirlerdeyiz we buluştuğumuzda çok özleştiğimzden bi sorun çıkmıo ama yne şımartan pof pof yapan benim tabi ben ilk defa ona aşık oldum normalde böle romantik bi yapım yoktur ama sewiorm işte duramıyorum ouuuy askım sewglm wb demeden etmeden bilmiyorum ya üzüluyorum artık we bugün bana benim de okulum war her işimi bırakıyimde snle mi ilglnym nankörsün dedi ne kdr üzüldüğümü tahmin bile edemzsiniz ben ne beklerken o neler söyluo bana bşi söyleyin napaym ağırdan mı sataym satsam bi türlüüü satmasm bin türlü sewiorum yahu anlamıo mu:gitme:a

Son düzenleme:
Ohooo yaaa !! Türkçe yazım kurallarına dikkat edin artık yaa, kaçıncı kişi bu !! Türkçemizi mahvediyorsunuz !! Nasıl yazmışsınız konuyu öyle ...!

Konunuza dair fikrimi söyliyim; bu kadar yüz vermişsiniz 3 sene boyunca, e bi müddet sonra şımarmış, gayet normal. Onu bu hale getiren sizsiniz. Bu hale getirmeyi başardıysanız, olacakları da az çok tahmin etmişsinizdir onu şımartırken. Çözümü de bulabilirsiniz heralde ..

Son düzenleme:
kusura bakmyında dikkat etmedm yazarken türkçe yazıor msj yazmaktan alışkanlık kaldığı için bu şekilde yazdım anlaşılmıosa cwp wermyblrsnz onu dşüncek psikolojide değilim şu an

çokk ilginç biriymiş...yani siz sevginizi hep belli ediyosunuz o hiç karsılıgını vermiyo demi yanlış anlamıyoruz...senin sevgini degerin anlmıyosa bi erkek canım cokta ilişkiyi yürütmenin anlamı yok bence ama eger cok seviom yapamam diosan da az bucuk kabuguna cekil arayıp sorma burnu sürtülsün bakem nasıl davranıcak sana napıcak bekle ve gör.....

ya şöyle sewgisini belli etmiyor deyipde hakkını yiyemem çünkü etmese nasıl devam ediyim ama ben bi adım atıyorum o anca öle yahu insan hiç mi durup dururken bişi demez sorun orda yok yılışmayı şımartmayı bırakıyorum noldu sana bi haller oldu diyor

su "yilisma" lafi cok kaba geliyor, inanilmaz itici..
sevgilinize yaklasmanizi "yilisma" diye adlandirmamalisiniz bence..
yinede tabi sizin kendi yakistirmaniz, sadece kendi fikrimi belirtmek istedim..
hakkinizda hayirlisi olmasini temenni ederim..

ya yılışma derken o anlamda değil hani sevgimi göstermek anlamında söylüyorum tabiki senin kendi düşüncen teşekkürler zahmet edip okuduğun için

İçeriği silmenin yasak oldugunu bilmiyorsunuz heralde !
Herkes yazsın silsin o zaman.

o zaman kendını gerı cekceksın
normalden bıle soguk davranacaksın

oyle canımlı cicimli olmıycan..mesajlar atmıycan..guzel bir soz soylemedigi zaman bozulsanda ona belli etmiycen..erkekler boyle ne kadar ilgi gosterirsen okadar kendilerini ceker hani ben seviyim ustune dusim oda bana karsılık versin durumu olmuyor..cek elini etegini o ugrassın bi bakcak bu kız bana msj atmıyo gusel sozler soylemiyo o ataga gecicek niye yapmıyon etmiyon demeye baslıycak bu isler boyle oluyor iste

zaten bunları bu konuyu açtıkdan sonra denedim soğuk davrandım durup dururken mesajlar atmadım nereye gidiosam haber verirdim vermedim aramadımda eşşekler gibi kaç tane mesaj geldi o kadar güzelmiş ki bu duyguyu yaşamak oh ya azcıkda ben kendimi ağırdan satıyim sonra en sonunda gitmiş kontör almış arıycam konuşmamız lazım dedi yine cevap wermedim aradı resmen itiraf etti ben sana bu şekilde aşık oldum bana güzel şeyler söylemen şımartman hoşuma gidiyor ben sana karşılık weremediğimin farkındayım değişme nolur özür dilerm dedi ayyyyyyyyy daha neler neler 2 saat konuştuk aldı gönlümü yani ama ben akıllandım azcık şımartır gibi yapıyorum ama ağırdan alıyorum hehee çok güzell ohh:lepi:

Hatanın büyüğü sende canım maalesef . Öncelikle , iltifatın dozunu abartmışsın we arkadaşının sana iltifat etmesine pek fırsat tanımamışsın sanırım .

Hiç üstüne gitme . Kimseye de değerinden fazla değer werme lmaz:

aslında haklısın canım pek fırsat vermemişim burasına katılıyorum işte bende ne kadar geç de olsa hemde anlasın diye firenliyorum artık kendimi :dilcikar:

Son düzenleme:

canim benim sevgilimde böyle( ben okadar yaziyorum icimden gelenleri her firsata msj atiyorum..ama o dordürüz karsilik vermiyor iste calisiyorumda görüyorsunda bidbidi bidibidid.... canim cok sIkkIn... dordürüz bisey yazmiyor. bu senin sucun beni sen simarttin hep ilgi göstererek diyor birde senağlama bende cok üzülüyorum bahane bulma sende yaz diyorum.. yazacam tamam yapacam diyor ama yine bisey yapmiyor... :gitme: napicam((((((((

sen yazıyorsun uzun uzun, o da diyor ki seninle şimdi uğraşamıyacağım sen nankörsün yazıyorum ama anlamıyorsun sana yyetmyor diyor

sen de az yaz, az yazmaya da dayanamıyorsun çok sevgini göstermek istiyorsun sor kendine hayat böyle geçer mi geçiyor mu? geçmiyor geçmez de,
belli süre sabır et evleniriz değişir dersen bekle değpişenler var etrafdımda, ayrıca yıllar içinde kızların da bu sevgi isteği azalabiliyor onu da dikkat al sen de hep böyle kalmaayacaksın.

şimdilik bir çözüm yok, başkasıyla çık o senle ilgilensin. zamanla seninkinden uzaklaşırsın.

bu da çözüm olamaz, o yüzden sen bu adamı bu haliyle çekmeye devam edeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…