Neler demedimki neler anlatmadım ki ona arkadaşım bi bilsen. Dinlerken iyi hoş tamam böyle yaparız diyo ama iş o radde gelince birden bi sinirleniyo anlamıyorum abisinden mi akıl alıyo bilmiyorum. Merhametli ama onu bırakıp gitmicemi bile bile mi yapıyo bütün bunları bilemiyorum. İnanın daha yazmadığım neleri var bi bilseniz ..
Deme canımcım deme, anlatma. Knedi haline bırak kocanı.. Senin için zor ama sal gitsin... Sen de havana bak, oğlunla ilgilen. Güvenilir, dedikoducu olmayan bir komşun falan yok mu. Onunla ziyaretleş. Al oğlunu parka götür hem orda diğer annelerle de konşursun, iki insna yüzü görür, kafa dağıtırsın. Buna da mı izin yok. Kocana da yine gülümsersin ama üstüne düşme bu kadar. Bir arkadaş ne güzel yazmış insanoğluna bu kadar değer verirsen, önemsersen kendini bir nimetten sayar ve nankörlük yapar,seni aşağıda görür. O yüzden kocana kendisini önemli hissettirmeyeceksin.. Biraz burnu büyümüş beyimizin, indirmek lazım gelmiş :) Allah yar ve yardımcın olsun.. Oğluna ve sana da sağlık sıhhat versin:=)
Son düzenleme: