• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nankör..

ilk defa açtı konuyu yani normalde eski konularla karşıma gelmez hiç. bu ilk oldu bende şaşırdım ama geçmişte ondan ayrılmaz, vazgeçmiş olmam çok zoruna gitmiş. kafamı karıştırdı bilmiyorum. evet konu ne kadar basit halbuki
Evet şu da var aynısı benim başıma da geldi bende hastaydım (adettim ve adet olunca yüzüm düşer çok sancı çekerim ben) bana yürü git yat falan demisti nişanlım çok alındım ama bir şey demedim. Sonra ayrıldığımızda yüzüne vurdum sen böyle demiştin çok kırılmıştım diye anlattım. O da o durumda bir şey yapamıyorum elimden bir şey gelmiyor seni öyle görünce sinirleniyorum iyileştiremeyince demisti.
Yani nankörlük değilde elinden bir sey gelmediği için bir anda parlamıştır belki.
Sende anlat ben hasta olunca ilgi sevgi bekliyorum böyle daha kötü oluyorum diye.
Böyle şeylerden kavga edilmez. Ve evet terkedilmek çok zoruna gidiyor erkeklerin ama bazen hakediyorlar.

Düşünmen yeter, eczane denk gelirse bakarım, deyip telefonu kapatıp hasta ve huysuz hayatıma döneceğimden yorum yapamıyorum. Zaten boğazım tahriş olmuş neden bi de gereksiz bıbıdıbıdı yapayım :KK70: Pastili de hiç sevmem kendi getirse bile yaw he birazdan içerim deyip içmem.

Bu olaydan geleceğinize dair kehanet çıkmaz bence, konu farklı yere sapmış sadece. Telefonda adam moral desteği vermeyecek sizi iyi gelebileğini düşündüğü bir şeyi söylüyor, kaale alıp almamak size kalmış.
boğazım ağrıyordu kendi de çekmiş bunu yazıkmış boğazıma almam gerekirmiş ama çok tersti eczane. düşündü beni sağolsun ama sorun bu değil sorun sırf bunu yapmadığım için kendisini değersiz görmesi. Bende ona defalarca göz doktoruna git dedim gitmedi o zaman karşılıklı degersiziz birbirimiz için öyle şey mi olur :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:üşendim valla onun için ilaç alınacak olsa ve ben gitmesem haklı ama bu durumda haklı değil banane :KK48::63:

Evet şu da var aynısı benim başıma da geldi bende hastaydım (adettim ve adet olunca yüzüm düşer çok sancı çekerim ben) bana yürü git yat falan demisti nişanlım çok alındım ama bir şey demedim. Sonra ayrıldığımızda yüzüne vurdum sen böyle demiştin çok kırılmıştım diye anlattım. O da o durumda bir şey yapamıyorum elimden bir şey gelmiyor seni öyle görünce sinirleniyorum iyileştiremeyince demisti.
Yani nankörlük değilde elinden bir sey gelmediği için bir anda parlamıştır belki.
Sende anlat ben hasta olunca ilgi sevgi bekliyorum böyle daha kötü oluyorum diye.
Böyle şeylerden kavga edilmez. Ve evet terkedilmek çok zoruna gidiyor erkeklerin ama bazen hakediyorlar.
evet aynen nasıl zoruna gitmişse unutamıyor ve 1 gün bile sürmedi o ayrılık yinede çıkaramıyor aklından demek yeterince sevmiyorsun diyor ama 2 sene geçti üzerinden.. olabilir haklısın ama illa dediğim olsun istiyor napiyim :( elim kolum bağlı sen iyice bağlıyorsun gidip alsan ne olur dedi ama İLACIM VAR. bin kere söyledim ilaç içiyorum diye ama anlamıyor anlamayacakta

evet aynen nasıl zoruna gitmişse unutamıyor ve 1 gün bile sürmedi o ayrılık yinede çıkaramıyor aklından demek yeterince sevmiyorsun diyor ama 2 sene geçti üzerinden.. olabilir haklısın ama illa dediğim olsun istiyor napiyim :KK43: elim kolum bağlı sen iyice bağlıyorsun gidip alsan ne olur dedi ama İLACIM VAR. bin kere söyledim ilaç içiyorum diye ama anlamıyor anlamayacakta
Bak kendin de diyorsun anlamayacak işte.
Birde her konuda mı kendi dediği olsun istiyor?

Bak kendin de diyorsun anlamayacak işte.
Birde her konuda mı kendi dediği olsun istiyor?
yani her konuda değil mesela zıtlaşıyoruz benim onun isteğini kabul etmemi istiyor, onun için. Sonra yine benim dediğim oluyor ama onun için bişeyler yaptığımı görmek istiyor garip bi insan

boğazım ağrıyordu kendi de çekmiş bunu yazıkmış boğazıma almam gerekirmiş ama çok tersti eczane. düşündü beni sağolsun ama sorun bu değil sorun sırf bunu yapmadığım için kendisini değersiz görmesi. Bende ona defalarca göz doktoruna git dedim gitmedi o zaman karşılıklı degersiziz birbirimiz için öyle şey mi olur :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:üşendim valla onun için ilaç alınacak olsa ve ben gitmesem haklı ama bu durumda haklı değil banane :KK48::63:

Haklık hukukluk durum yok zaten, eczanenin ters yönde olması, üşenmeniz falan doğal ve normal şeyler bilmeseydi de olurdu ama bahane gibi algıladıysa öyle hissedebilir. Göz doktoruna gitmemesinin bahanesi ne mesela? Zamansızlık falan filandır büyük ihtimalle. Ama yanınızda olup boğazım çok kötü dediğiniz halde, kafasını çeviren erkekle gelecek düşünülmez. Koşarak uzaklaşmak lazım öylesinden.:KK17:

Haklık hukukluk durum yok zaten, eczanenin ters yönde olması, üşenmeniz falan doğal ve normal şeyler bilmeseydi de olurdu ama bahane gibi algıladıysa öyle hissedebilir. Göz doktoruna gitmemesinin bahanesi ne mesela? Zamansızlık falan filandır büyük ihtimalle. Ama yanınızda olup boğazım çok kötü dediğiniz halde, kafasını çeviren erkekle gelecek düşünülmez. Koşarak uzaklaşmak lazım öylesinden.:KK17:
gözlük verirmiş gözlük kullanmak istemiyormuş beyimiz. o yüzden gitmiyor. Galiba bahane olarak algıladı bilemiyorum.. evet aslında bu yönü iyi aynı şehirdeyken hiç tek başıma hastaneye gitmedim mesela yanımda olurdu mutlaka. ama bunun için kavga etmek buralara kadar gelmek saçma oldu. Eskiden çok kırdı beni çok üzdü,fazlasıyla. dün o konularda açıldı sanırım kendini suçlu hissetti yada ben öyle olmasını istiyorum bilmiyorum. ha konuyu açanda oydu ben açmadım geçmişi kendi kaşındı :KK47:

He aldım aldım diyeydin keşke dır dır erkeklerde hiç çekilmiyor yaa geçmiş olsun cicim

yani her konuda değil mesela zıtlaşıyoruz benim onun isteğini kabul etmemi istiyor, onun için. Sonra yine benim dediğim oluyor ama onun için bişeyler yaptığımı görmek istiyor garip bi insan
Zıtlaşmak yerine orta yolu bulmayı deneseniz böyle bir ömür geçmez ki.
Sende ara ara uygun olan şeylerde ona onay ver dediğini yap. Ne hep senin istediğin olsun ne de onun.

He aldım aldım diyeydin keşke dır dır erkeklerde hiç çekilmiyor yaa geçmiş olsun cicim
gitmicem dedim ya ilk başta sonra tamam desem bile inanmazdı ilacı at derdi :D biliyor beni, bende onu.. aynen çocuklaştı iyice bizden daha narinler :D sağol canım

Zıtlaşmak yerine orta yolu bulmayı deneseniz böyle bir ömür geçmez ki.
Sende ara ara uygun olan şeylerde ona onay ver dediğini yap. Ne hep senin istediğin olsun ne de onun.
hiç yapmıyorum değil zaten. garip cidden ne istediğini anlamıyorum :KK48:

Klasik Türk erkeği işte "Ben erkeğim benim dediğim olur ulann" :KK4: modunda ama hak veriyorum son söz genelde onların oluyor "Peki karıcım,tamam hayatım" :KK14:
hahahahahha :D kız erkek farketmiyor garip şu insanoğlu

bu erkeklerin hepsi man kafa valla billaa !
Valla çok doğru söyledin. Bu ne ya yazık hasta kız senin lafının çiğnenmesinin sırasımı. bunlar kız hasta olunca sevmezler hasta olmasın hep benim dediğimi yapsın kikirdesin falan o zaman senden iyisi olmaz.

Valla çok doğru söyledin. Bu ne ya yazık hasta kız senin lafının çiğnenmesinin sırasımı. bunlar kız hasta olunca sevmezler hasta olmasın hep benim dediğimi yapsın kikirdesin falan o zaman senden iyisi olmaz.
aynen öyle valla sonu da kötü oldu eskii konular açıldı aklımdan çıkmıyor şimdide

Evet herkes baskın karakter olmak istiyor. Kim kime dis geçirebilirse :)
Bosver sende hasta hasta bunu düşünme belli ki çatacak yer aramış. He de geç en güzeli :)
:D aynen galiba çatacak,kavga edecek yer aramış..

Git ilaç al diyen değil, sana ilaç alıp geliyorum diyen erkek makbuldür...

Back
X