- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.371
- 548
Merhaba hanımlar. Benim erkek arkadaşımı af yasasından üniversiteye kayıt ediyoruz bu süreçte her şeyi ben yaptım okulu aradım bilgi aldım her yerden o sadece 1 kez kayıt yaptırmaya 1 kez de öğrenci belgesi almaya gitti. Harç yatırma dönemi geldi kendisi zahmet edip bakmamış bende unuttum bazı ailevi şeylerden dolayı bu sabah aklıma geldi regl de oldum çok sancılıyım bekledim 8 olsun mesai başlasın okulu aradım bilgi aldım. Bankadan para yatırması gerek erken kalkması gerek bugün yatırsın bi işi de yok dedim annesine mesaj attım böyle böyle başlamış tarih haberi yoktu onun uyandırırsanız gidip yatırır dedim. Kadın da çok teşekkür etti uyandırmaya gitti demiş aman ya hallederiz. Kadın sinirlenmiş bana yazdı yine son dakikaya bırakacak çok kızıyorum böyle yapmasına felan. Tekrar gitti uyandırdı kalktı bu sefer bende mesaj attım erkek arkadaşıma sitem ettim rezil ettin beni bana günlerce harç günü gelsin bekletmem yatırırım dedin şimdi de kalkmıyorsun annen de sanki emrivaki yapıyorum sanacak dedim. Beni tersledi teşekkür edeceğine beni azarladı. Bu nankörlük değil midir sizce çok sinirlendim. Kendi harcının peşine ben düştüm