Nankörlük değil de ne ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba hanımlar. Benim erkek arkadaşımı af yasasından üniversiteye kayıt ediyoruz bu süreçte her şeyi ben yaptım okulu aradım bilgi aldım her yerden o sadece 1 kez kayıt yaptırmaya 1 kez de öğrenci belgesi almaya gitti. Harç yatırma dönemi geldi kendisi zahmet edip bakmamış bende unuttum bazı ailevi şeylerden dolayı bu sabah aklıma geldi regl de oldum çok sancılıyım bekledim 8 olsun mesai başlasın okulu aradım bilgi aldım. Bankadan para yatırması gerek erken kalkması gerek bugün yatırsın bi işi de yok dedim annesine mesaj attım böyle böyle başlamış tarih haberi yoktu onun uyandırırsanız gidip yatırır dedim. Kadın da çok teşekkür etti uyandırmaya gitti demiş aman ya hallederiz. Kadın sinirlenmiş bana yazdı yine son dakikaya bırakacak çok kızıyorum böyle yapmasına felan. Tekrar gitti uyandırdı kalktı bu sefer bende mesaj attım erkek arkadaşıma sitem ettim rezil ettin beni bana günlerce harç günü gelsin bekletmem yatırırım dedin şimdi de kalkmıyorsun annen de sanki emrivaki yapıyorum sanacak dedim. Beni tersledi teşekkür edeceğine beni azarladı. Bu nankörlük değil midir sizce çok sinirlendim. Kendi harcının peşine ben düştüm

Kusura bakmayın da eşek kadar adamın okul işlerini niye siz hallediyorsunuz? Kayıt yaptıracak kadar sorumluluk almayan insan zaten okulu da bitirmez. Adam baştan salmış, okumaya niyeti olsa kendi düşerdi o işlerin peşine. Bazen üstümüze vazife olmayan işlere fazla müdahale edince, sonuç böyle oluyor.

Siz onun velisi gibi davranmissiniz o da rahatlığa alışmış bence nasılsa sizin yapacağınızı düşünüyor.Ama biraz da kendi uğraşsın girmeyin bu kadar araya bence size de yazık, kendi elini taşın altına koysun biraz

Kusura bakmayın da eşek kadar adamın okul işlerini niye siz hallediyorsunuz? Kayıt yaptıracak kadar sorumluluk almayan insan zaten okulu da bitirmez. Adam baştan salmış, okumaya niyeti olsa kendi düşerdi o işlerin peşine. Bazen üstümüze vazife olmayan işlere fazla müdahale edince, sonuç böyle oluyor.
İlk zamanlar morali bozuktu sınav sonucu yüzünden ben destek oldum bak her şey hazır kaydını yaptır dedim çok teşekkür etti ama şimdi uyandırıyorum gitmiyor içi nasıl rahat o süre başlamış para yatmamış bilmiyorum

İlk zamanlar morali bozuktu sınav sonucu yüzünden ben destek oldum bak her şey hazır kaydını yaptır dedim çok teşekkür etti ama şimdi uyandırıyorum gitmiyor içi nasıl rahat o süre başlamış para yatmamış bilmiyorum
Çünkü sizin kadar dert etmiyor. Çünkü sorumsuz ve rahat. Böyle insanlara ne halin varsa gör demek inanın sürekli onların işleri için koşturmaktan çok daha iyi gelir size de, karşınızdakine de. En azından kendi kendine neler yaptığını görür, karakteri hakkında bir fikir edinirsiniz. Genel anlamda sorumsuz bir insansa, uzak durmak iyi olur.

Onun sorumluluklarını neden siz alıyorsunuz ki? Alışmışsa,bunu sizin göreviniz olarak görüyor olabilir o yüzden yaptığı şeyi nankörlük olarak görmez.

Kendinize gareziniz mi var? İte kaka iş yaptırmaya,yapmayınca da kendiniz yapmaya çalışmayın,bırakın kendi işini kendisi yapsın.

B
Onun sorumluluklarını neden siz alıyorsunuz ki? Alışmışsa,bunu sizin göreviniz olarak görüyor olabilir o yüzden yaptığı şeyi nankörlük olarak görmez.

Kendinize gareziniz mi var? İte kaka iş yaptırmaya,yapmayınca da kendiniz yapmaya çalışmayın,bırakın kendi işini kendisi yapsın.
Ben destek olmaya çalıştım inanın zor zamanında bir de bu işi nasl yapacam diye bunalmasın istedim

Kaca kadar uyuyor bilmiyorum ama biri beni de sabah 8de kalk parayi yatir diye uyandirsa ben de sonra yatiririm derim. Koca gün var yahu baska isi de yoksa adam bu is icin niye kalksin sabahin korunde
2 de kalkıyor ama önemli bi konu ıalkması gerek hala bazı sıkıntılar var kaydında hemen yatırsın eğer olmazsa süre dolmadan itiraz edebilelim diyorum

B

Ben destek olmaya çalıştım inanın zor zamanında bir de bu işi nasl yapacam diye bunalmasın istedim

Biliyor musunuz bazen istenmeden yapılan yardım kötülük gibi oluyor çünkü rahata alışıp yalnız başına hiç bir iş yapamıyorlar sonra.

Bu işi nasıl yapmayı düşünüyorsun? Diye sorarak yapması gerekenleri planlamasına yardım edip belki de o sizden yardım isteyene kadar kenara çekilmeliydiniz. Çünkü her şeyi siz hallederken o sizi azarlamak ve yaptıklarınız görevinizmiş gibi davranmakla meşgul baksanıza..

Galiba onu kendimden çok seviyorum
E o zaman dırdır yapmadan kendiniz halledin sevdiceginizin islerini. Nankörlük mü diye peşine düşmenin alemi yok. Sizin kendinize yaptığınız nankörlükten daha büyük değil sevgilinizin yaptığı nankörlük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X