Nankörlük değil de ne ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esiniz değil nişanliniz değil,son gunde degilmis sabah sabah annesine kadar yazip niye bu kadar dert edindiniz ki...siz unvrsite siniz sanirim oda mutlaka kaydini yapsin ayni eğitim duzeyinde olmak icinmi bu kadar sık boğaz...sevgiliği bu kadar abartmaya gerek yok bence gün gelir kimse ardına bakmadan ceker gider

Böyle bir adamla hayatını devam ettirmeye emin misin??

Adam bildiğin sorumsuzluk abidesi.

Teşekkür etmez bekleme bir de üstüne seni suçlar birak okuyacak olan o sen ne düşünüyorsun hangi kadın bu kadar tavize el üstünde tutuluyor sanki.

Sorumluluk sahibi olmayan erkek evliliğe , ilişkiye hazır midir bilemedim. Bırakın , ilgilenmeyin yatirmiyorsa sonuçlarına katlansin. Biri benimle bu kadar ilgilense tıp bitirirdim adamdaki rahatlığa bak

Merhaba hanımlar. Benim erkek arkadaşımı af yasasından üniversiteye kayıt ediyoruz bu süreçte her şeyi ben yaptım okulu aradım bilgi aldım her yerden o sadece 1 kez kayıt yaptırmaya 1 kez de öğrenci belgesi almaya gitti. Harç yatırma dönemi geldi kendisi zahmet edip bakmamış bende unuttum bazı ailevi şeylerden dolayı bu sabah aklıma geldi regl de oldum çok sancılıyım bekledim 8 olsun mesai başlasın okulu aradım bilgi aldım. Bankadan para yatırması gerek erken kalkması gerek bugün yatırsın bi işi de yok dedim annesine mesaj attım böyle böyle başlamış tarih haberi yoktu onun uyandırırsanız gidip yatırır dedim. Kadın da çok teşekkür etti uyandırmaya gitti demiş aman ya hallederiz. Kadın sinirlenmiş bana yazdı yine son dakikaya bırakacak çok kızıyorum böyle yapmasına felan. Tekrar gitti uyandırdı kalktı bu sefer bende mesaj attım erkek arkadaşıma sitem ettim rezil ettin beni bana günlerce harç günü gelsin bekletmem yatırırım dedin şimdi de kalkmıyorsun annen de sanki emrivaki yapıyorum sanacak dedim. Beni tersledi teşekkür edeceğine beni azarladı. Bu nankörlük değil midir sizce çok sinirlendim. Kendi harcının peşine ben düştüm
Şöyle tembel yapılı bir erkeğin hala neden peşindesin. Bırak büyüsün biraz. Akıl yaşı 3 yaşında

Eşimin böyle işlerine hiç karışmam. Prensip gereği. Benden yardım isterse ederim. Hatırlat derse şöyle bir hatırlatırım o kadar. Kafam rahat. Gereksiz ozveride bulununca aldığını yanıt "yapmasaydin" oluyor. Baştan yapmamak gerek demek ki :)

Merhaba hanımlar. Benim erkek arkadaşımı af yasasından üniversiteye kayıt ediyoruz bu süreçte her şeyi ben yaptım okulu aradım bilgi aldım her yerden o sadece 1 kez kayıt yaptırmaya 1 kez de öğrenci belgesi almaya gitti. Harç yatırma dönemi geldi kendisi zahmet edip bakmamış bende unuttum bazı ailevi şeylerden dolayı bu sabah aklıma geldi regl de oldum çok sancılıyım bekledim 8 olsun mesai başlasın okulu aradım bilgi aldım. Bankadan para yatırması gerek erken kalkması gerek bugün yatırsın bi işi de yok dedim annesine mesaj attım böyle böyle başlamış tarih haberi yoktu onun uyandırırsanız gidip yatırır dedim. Kadın da çok teşekkür etti uyandırmaya gitti demiş aman ya hallederiz. Kadın sinirlenmiş bana yazdı yine son dakikaya bırakacak çok kızıyorum böyle yapmasına felan. Tekrar gitti uyandırdı kalktı bu sefer bende mesaj attım erkek arkadaşıma sitem ettim rezil ettin beni bana günlerce harç günü gelsin bekletmem yatırırım dedin şimdi de kalkmıyorsun annen de sanki emrivaki yapıyorum sanacak dedim. Beni tersledi teşekkür edeceğine beni azarladı. Bu nankörlük değil midir sizce çok sinirlendim. Kendi harcının peşine ben düştüm
Siz bi kayıt için bile kadar uğraşıyorsunuz peki nasıl okuyacak? Siz kız arkadaşısınız onun için annesi değil. Bu yaşa gelmiş adam sorumluluklarını bilmiyorsa siz öğretemezsiniz. Bence kendi haline bırakın. Onu iş edinmişsiniz resmen.

Annesi rolüne girmişsin belkide farkında olmadan. Bu kadar niye dert ediyorsunuz yetişkin adam düşünmezse kendi bilir bide açıklama yapıyorsun ailevi sebepler regl derken unuttum diye. Lütfen ama... sanki senşn görevin

Doğurmadiginiz çocuğunuz olmuş resmen.
Sürekli pesini topladiginiz için bunu bir yardim bir lutuf gibi değil de sizin zaten göreviniz gibi görüyor ( annenin kahvalti hazirlamasi onun görevidir gibi).
Bence hatali sizsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X