Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevapalr için teşekkürler dün konuştum eşimle orta yolu bulduk artık herşeyimiz ayrı olucak tavsiyeler için teşekkürler:)
ya bi insana yaranmak bukadarmı zor olur ? azınla kuş tut senden iyisi yok herşeyi yap kendi hayatından heveslerinden çal ömrünü kocandan çok ailesine ver ya kadın anlamayınca anlamıyo demek.ben kayın validemle alt alta oturuyoruz beraber yiyor beraber içiyoruxz çamöasırımızı bile orda yıkıyoruz okadasr yani iç içeyiz anlıcanız. ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum afedersiniz ama bi tabir varya it gibi çalışıyorum diye aynı o durumdayım ama bunlara karşın ufacık bi lafında beni dakkasına silecek bi kaynanam var bana bi akıl verin yada şöyle diyim beni rahatlatacak bi fikir verin ki kendime geliyim.eşimle aram çok ama çok iyi allah bozmasın inş .aslında kaynanlada iyiyiz hakkını yemiyim ama diyorum ya azını açmıcan her lafı yutacaksın ozaman bizden iyisi yok ama bazen öyle bi noktaya geliyorumki, sanırsın deliricem yorumlarınızı acil bekliyorum çok moralim bozuk![]()
maşallah eşinize
çamaşırı bile annesinde yıkatmaya zorlayan eşiniz bi konuşmayla yola geldi demek
detay verseydiniz de yıllarca uğraşan kadınlara çözüm yolu gösterseydiniz
yine kk klasiği hiç şaşırmadım![]()
makinam var tabi olmaz olurmu ama adam inat ediyo bende anlamadım anlayamıyorum anlıcanız dua edin inş ne diyim
cevapalr için teşekkürler dün konuştum eşimle orta yolu bulduk artık herşeyimiz ayrı olucak tavsiyeler için teşekkürler:)
ben size konuyu en başından anlatıyımda siz bi düşünün acaba ben olsam ne yapardım diye? bakın arkadaşlar benim babam kalp hastası ve ipin ucunda bi hayat sürüyor anlıcanız öyle heycana ,strese,gelecek bi insan deyil biz bu zaman akadar neler yaşadık ne sıkıntılar çektik ailecek aman babama bişey olmasın diye.neyse konuya giriyim 23.04.2010 da sözüm oldu görücüusulüyle tanıştık eşimle.eşim askerdeydi ozaman biz son 5 ayında sözlendik neyse askerden geldi eşim nişan olucak tarih alındı 20.10.2010 da nişan olucak alışverişe çıktık tuvalet beyenicez nişan için gezdik dolaştık girdik bi gelinlikciye ben vitrinde çok hoşuma giden bi tuvalet beyendim ama kaynanam sırf fiyatı pahalı diye bana istemeye istemeye başka bi tuvalet beyendirdi neyse dedim masraf olmasın nişan olucak iyi bu olsun dedim yuttum.ha bu arada kaynanam bana sözde bi çift bilezk taktı onuda söyliyim çünkü sözde taktığı bileziği nişanımda bana çıkarrtırdı geri taktı.neyse nişan bitti sıra ev düzenlemekte mobilyalara bakıcaz gittim perdemi mobilyamı beyendim ben beyendimde kaynanamın içine sinmediği için benden sonra bütün mobilyalar perdeler değişti ve ben eşyalarımı eve geldikten snra gördüm düşüünün nekadar şok olduğumu bi tek ben deyil eşimde ben le beraber gördü bir sürü taantana çıktı geri göndermek istedim ama parası peşin ödendi onuda yapamadım o yüzden eşyalarımdan nefret ediyorum hiç biri içime sinmiyo her baktığımda sinirimden deliriyorum.ha bu arada halılarımada niğdeye gitti kendi ordan almış gelmiş anlıcanız onuda ben eve geldiğinde gördüm.kınam olucak hani altın takarlar ya benim kaynanam bana sahte altın taktı evet çok ciddiyim sahte altın taktı hani şu sinek altın deriz aranızda bilen vardır ondan taktı kına akşamı ben eşimi çağırdım eline tutuşturup geri yolladım yüzüğüde yollucaktım ama babamı hastaneye kaldırınca kahretsinki yapamadım bitti diyemedim dedim ya babam için onun canına zarar gelmesin diye sustum şimdi diyosunuzdur eşin neden susuyo diye onuda anlatıyım .benim eşim babasıyla beraber çalışıyor elle tutulur bi mesleği yok anlıcağınız ne dese yapmak katlanmak zorunda oda bıkmış bu hayattan ama mecbur bi iş bulana kadar ama oda ha deyince olmuyo malesef.şiddet olmadı deyil ama pata küte dalma yok ufak tefek şeyler ondada anlık olan şeylrdi sonra pişman oldu ve halad a pişman sana vuracağıma kırılsaydı şu ellerim deyip durur her bana dokunduğunda.dün konuştuk hallettik dedim ya bazı arkadaşlar inanmamış onuda anlatıyım ve sorıyım siz hiç kocanızla oturup hıçkıra hıçkıra beraber ağladınızmı yada sorıyım hanginiz kocanızın size yalvara yalvara ağladını gördünüz ?ben gördüm dün akşan hemde öyle bi gördümki sanli karşımda 25 yaşında bi adam deyilde 3 yaşındaki bi çocuk gibi ağlayan bi adam gördüm öyle bi konuştuki öyle bi anlattıkı derdini bana yaşattıkları acıya nekadar pişman olduğunu dur diyememenin acısını öyle bi döktüki tarifi imkansız bişey.şimdi söyleyin baş kaldırıp yuvamı yıkıp yada huzur kaçırıp babamın canınamı maal olsaydım katlanmayıp yoksa istemeye istemeye sadece mecbur olduğu için içtrn içe yanan kocamı mı kırsaydım vazgeçseydim.evet katlanıyorum çünlü mecburum babammın aldığı alacağı nefes için avet mecburun katlanmaya kocamın ailemin huzuru için.inanıp inanmamak anlayıp anlamamak size kalmış arkadaşlar ama lütfen kırıcı olmayıın yorumlarınızda kimse kimsenin ne çektiğini bilemez yaptığım belki doğru belki yanlış karar sizin ama ben girdim bi kere bu yola rabbim sonumu hayreylesin simdiden yorumlarınız için teşekkürler burayada yazmamın sebebide sadace rahatlamak umarım hak verirsiniz ne diyim i.akşamlar
ya bi insana yaranmak bukadarmı zor olur ? azınla kuş tut senden iyisi yok herşeyi yap kendi hayatından heveslerinden çal ömrünü kocandan çok ailesine ver ya kadın anlamayınca anlamıyo demek.ben kayın validemle alt alta oturuyoruz beraber yiyor beraber içiyoruxz çamöasırımızı bile orda yıkıyoruz okadasr yani iç içeyiz anlıcanız. ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum afedersiniz ama bi tabir varya it gibi çalışıyorum diye aynı o durumdayım ama bunlara karşın ufacık bi lafında beni dakkasına silecek bi kaynanam var bana bi akıl verin yada şöyle diyim beni rahatlatacak bi fikir verin ki kendime geliyim.eşimle aram çok ama çok iyi allah bozmasın inş .aslında kaynanlada iyiyiz hakkını yemiyim ama diyorum ya azını açmıcan her lafı yutacaksın ozaman bizden iyisi yok ama bazen öyle bi noktaya geliyorumki, sanırsın deliricem yorumlarınızı acil bekliyorum çok moralim bozuk![]()