nankörlük sanırm bana göre deyil......

Henüz 1 yıllık evlisin.
Eşinden bazen şiddet görüyosun .
Şiddetle bebek istiyosun.
Kaynananla sorunların var.

Bide çıkmış eşimle çok iyiyiz diyosun.
Neden mi iyisin dayağa sessiz kalıyosun herşeye evet buyrun elimdeki ekmekte sizn diyosun.

Sesini çıkar bakalım hayır de bişeyede iyi olacakmı bakalım aranız.
Herşeye sabır tamam ama herşeyede eyvallah değil.
Eşin çamaşırları yukarda yıkattıtıyo.
Yemeği yukarda yedirtiyo.
Sadece yatmaya eve giryosunuz sanırım.

O zaman yavaştan davranacaksın sende.
Çamaşırları yukarda yıkayım tamam de ama yemeği evimizde yiyelim de.

Sonrada çamaşırı yukarı çıkarmak abes değilmi evde makinamız varken de.
Ve çamaşır yıkamayıda bırak.

İş sende bitiyor güzelim.Eşinle konuşup halletmelisin .

allahım nasıl esler var yaa..buraya gırdığımden berı neler okuyorum nelerrr kendı sorunlarımın dısında bıde burdakı arkadaslara uzuluyorum..herkesın mı sorunu varmıs yaaa..of off evlılığı yurutmek ne kadar da zormus boyle..sen anlayıslı oldukca sen sesını cıkarmadıkca aman huzurumuz kacmasın dedıkceee bız bayanlar kendımızden odunler verıyoruzz ve kendı kendımızı yıpratıyoruz..mesela ben mıdemde ulser var ve mıgrenım var daha yasım 24 acaba 10 sene sonra daha ne gıbı cokuntuler yasayacağım bılmıyorum.......

başlığa takıldım ben: nankörlük sanırım bana göre değil

şimdi çamaşırınızı evinizde yıkasanız, yemeği evinizde yıkasanız nankör mü olacaksınız?

eşinize neymiş ki çamaşırdan?

en iyisi ben size bir de tesbih göndereyim. ses çıkarıp nankörlük edeceğiniz yok, bolca ya sabır der çekersiniz

ya bi insana yaranmak bukadarmı zor olur ? azınla kuş tut senden iyisi yok herşeyi yap kendi hayatından heveslerinden çal ömrünü kocandan çok ailesine ver ya kadın anlamayınca anlamıyo demek.ben kayın validemle alt alta oturuyoruz beraber yiyor beraber içiyoruxz çamöasırımızı bile orda yıkıyoruz okadasr yani iç içeyiz anlıcanız. ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum afedersiniz ama bi tabir varya it gibi çalışıyorum diye aynı o durumdayım ama bunlara karşın ufacık bi lafında beni dakkasına silecek bi kaynanam var bana bi akıl verin yada şöyle diyim beni rahatlatacak bi fikir verin ki kendime geliyim.eşimle aram çok ama çok iyi allah bozmasın inş .aslında kaynanlada iyiyiz hakkını yemiyim ama diyorum ya azını açmıcan her lafı yutacaksın ozaman bizden iyisi yok ama bazen öyle bi noktaya geliyorumki, sanırsın deliricem yorumlarınızı acil bekliyorum çok moralim bozuk:(:(:(:(:(:(

bir erkek neden çamaşırlarını başka yerde yıkatır ki ya çok cimridir elektrik su gitmesin diye yada hastadır bunun hiç mantıklı bir açıklaması yok sende iç çamaşırlarını bile alıp götürüyorsan sana da bravo evinde makinan olmasına sana da eşine de hak veririm o zaman gerekirse annemin evine bile götürürüm ben olsam ama ihtiyacın yokmuş buna.
ikincisi bu şartlarda eşinle aranın çok çok iyi olması da normal degil ben evimde makina varken beni oraya çamasıra yollayan adamla iyi olamazdım annesiyle bir sorunum varsa eşime de balım kocam canım kocamam diyemem buda normal gelmiyor bana sen eşinin ailesine kız ama kuzu gibi herseyi kabul et eşinle aran hiç bozulmasın sonra adam tepene çıksın bence herkes durumu kabullenmiş sende o yüzden şikayette etme hiç.

Son düzenleme:
Aynı evi paylaştığınıza göre, bu yaşadıklarınız çok normal, yeri gelir iyi olur yeri gelir kötü olur..

Ev ev üstüne olmaz, ayrılın diycem ama muhtemelen ayrılamayız vs vs diyceksiniz..

Bu tarz durumlarda şu cümle cuk diye oturur, ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen..Yani özetle idare ediceksin başka çaren yok.

Eee siz de hiç yerinizi bilmiyorsunuz ki

Aynı evin içinde bu kadar sıkı fıkı olursanız elbette sorun yaşarsınız.. Anne kız bile sorun yaşamıyor mu ?

Ya kendi evinizi, düzeninizi bileceksiniz ya da kayınvalidenize çamaşır bile götürüp te dert yanmayacaksınız.. Sizi nüfusuna almadı ki gelin olarak aldı sonuçta..

:46::46::46::46:

bakın 1 senelik evliyim daha. yukarda yeyip içmeyide çamaşırıda sırf eşim istediği için yapıyorum.diceksinizki eşinle konuş her şeyi, anlıyo bi tek bu konuyu anlamıyo .tabi kaynanamında işine geliyo.araya mesafe koy yapma diyosunuz ama aynı evde aynı sofrada sabahtan akşama kadar beraberiz biliyorum yanlış ama olmayınca olmuyo iştae ha nereye kadar dayanırım orası meçul tabi ama şu an için sadece dert yanıyorum derman arıyorum çözüm belki var belki yok ama sadece rahatlıyım diye tavsiye istedim napalımm dimi.

Madem böyle gelmiş böyle gider tarzında düşünüyorsun o halde bu şartlar altında bu olaya çözüm yok canım..
kendi annen gibi görüp geçinmeye bak.

Evli filan değilim henüz ama hem çevremden gördüklerim hemde burdan okuduklarımdan anlıyorum ki hiç biz kadınlar hiç boşuna evimizdeki huzursuzluğun kaynağını dışarıda aramayalım avutmayalım kendimizi boş yere. Kendimize eş olarak seçtiğimiz insanlar da asıl problem, yoksa evin dışında bırak kaynanayı fetiştahı gelse o evin huzurunu bozamaz evden biri buna izin vermedikçe ki bu biri de genelde erkekler oluyor.

Yutmanın sonucu.. Baktı gelin sessiz, istedigi gibi oynuyor nasılsa susuyor.. Herseye razı geliyor..

Derhal kendi düzeninizi kurun..

Bu yaşadıklarınıza hala nankörlük bana göre değil diyorsanız pesss diyorum size .....

Şiddet görmüşsünüz eşinizden daha ne olsun...

Öncelikle bu sorununuzu halledin,çamaşırdı yemekti faso fiso şeylerdir....

kocan gece gündüz başındamı canım sesin
mutlaka işe gidiyordur o gelene kadar çamaşırını yıkar kurutur yerleştirirsin kendi evinde
yemek kısmına bir şey diyemem belki kayınvaliden de sorun çıkarır
çok pasif kalmışsın bence sen çözümü biliyorsun ama yapamıyorsun bence

Bu çok da büyük sorun değil bence size göre..
Ben sizi başka konudan hatırlıyorum.. Eşinin merdivenlerden ittiği bir bayana "sabır" tavsiye etmiş ve olmayan bir ayet salık vermiştiniz.

Ben de size aynısını tavsiye ederim. Sizin için çok küçük bir mesele bu... Eminim gittiği yere kadar gitmez, siz sabır tavsiye edebilen örnek bir insansınız. Bu konunuzla bize küçük bir şaka yapmış olmalısınız.

Sabır ve ilgili ayetinizi tavsiye ediyorum.. Aklınıza getirmeyin böyle şeyler...
Selamlar,

Serotonin süpersinn süper:))

Çamaşır yıkamak için izin alacak değilsin,hesap verecek hiç değilsin. ( neler diyorum yahu,kk'da şu cümleyi de kurdum ya ! )

Kendi evinde yıkasan eşin ne yapacak ? Hayır götür annemde bir daha yıka,anneme ayıp olur mu diyecek ?
Azıcık cesaret,azıcık kararlılık lazım.Herşeye boyun eğmek böyle sonuçlara varabiliyor.

Ufak ufak mesafe koymanın zamanı gelmiş de geçmiş bile.

Dalga mı geçiyorsunuz yahu.
Kocam çamaşırı evde yıkamamı istemiyor niye diye soruyorum cevap vermiyor,ben de nankörlük yapamam.
Nankörlük kelimesinin anlamında hemfikir miyiz acaba ?
Siz sadece dua edin diyorsun da.İyi dua edelim de kocan ruh hastası galiba dua edince ne olacak?
Bence gidin adamı tedavi ettirin.Bu işin içinde birşeyler var da anlatamıyorsunuz.
Sabredin siz belki birgün çamaşırınızı evde yıkarsınız.

Kendi evin yurdun duzenin olmadiktan sonra evliligin ne anlami varki? :44:

Kocasına soylemıs ama cozum bulamamıs

kaynana ne diyecek.oğlum karın çamaşırı evinde mi yıkasın diyecek:26:

bu da kötü değil mi.karısını dinlemeyip gene annesinin sözüyle hareket etmiş olmayacak mı:34:

ya bi insana yaranmak bukadarmı zor olur ? azınla kuş tut senden iyisi yok herşeyi yap kendi hayatından heveslerinden çal ömrünü kocandan çok ailesine ver ya kadın anlamayınca anlamıyo demek.ben kayın validemle alt alta oturuyoruz beraber yiyor beraber içiyoruxz çamöasırımızı bile orda yıkıyoruz okadasr yani iç içeyiz anlıcanız. ben elimden gelenin en iyisini yapıyorum afedersiniz ama bi tabir varya it gibi çalışıyorum diye aynı o durumdayım ama bunlara karşın ufacık bi lafında beni dakkasına silecek bi kaynanam var bana bi akıl verin yada şöyle diyim beni rahatlatacak bi fikir verin ki kendime geliyim.eşimle aram çok ama çok iyi allah bozmasın inş .aslında kaynanlada iyiyiz hakkını yemiyim ama diyorum ya azını açmıcan her lafı yutacaksın ozaman bizden iyisi yok ama bazen öyle bi noktaya geliyorumki, sanırsın deliricem yorumlarınızı acil bekliyorum çok moralim bozuk:(:(:(:(:(:(

eşinle aran iyiyse boşver. bide şunu diyim banada bi arkadaşım demişti bende bunu her tanıdığıma söylerim. eşin, sevgilin veya nişanlına annesini sakın çekiştirme çünkü 1 kere aparsan birdaha yapmama gibi bi durumun olmaz ve sonunda adam annesini seçer.

Back
X