nankörlük sanırm bana göre deyil......

çamsırı ben deyil eşim istiyo yukarıya çıkarmamı çok kavga ettik bunun yüzüne ama anlamıyo.elimi ayağımı çekiyim en doğrusu bencede bu ama emin olun ben onu yaptığım an kaynanam beni siler huzurumu kaçırır iki arada bi derede kaldım ya napıcamı bilmiyorum katlanıyorum çünkü biliyorum katlanmazsam sorun çıkacak eşim le aram açılacak offffffffffff derdin büyüğü ben de ne çektiğimi bi ben bide rabbim biliyo gittti yere kadar gidecek artık sanırım yapacak bişey yok :(

Tamam da neden esınız camasırı yukarı goturmenızı ıstıyo bn o kısmı pek anlamadım sızın makınenız mı yok ?
Durumunuza cok uzuldum ayrıca ins bı cozum yolu bulabılırsınız

huzurunuz bu sebepten kaçacaksa kaçsın. çünkü zaten siz huzurlu değilsiniz.. yok beni siler yok huzurum bozulur falan diye kendi içinizi yemeyin.. bu şekilde nereye kadar tahammül edilir ki.

Bu çok da büyük sorun değil bence size göre..
Ben sizi başka konudan hatırlıyorum.. Eşinin merdivenlerden ittiği bir bayana "sabır" tavsiye etmiş ve olmayan bir ayet salık vermiştiniz.

Ben de size aynısını tavsiye ederim. Sizin için çok küçük bir mesele bu... Eminim gittiği yere kadar gitmez, siz sabır tavsiye edebilen örnek bir insansınız. Bu konunuzla bize küçük bir şaka yapmış olmalısınız.

Sabır ve ilgili ayetinizi tavsiye ediyorum.. Aklınıza getirmeyin böyle şeyler...
Selamlar,

doğru hatırladınız sabır demiştim zaten sabrediyorum sabretmesem bu noktaya kadar gelmezdim.....baştada dediğim gibi sadece rahatlıcak bi fikir istiyorum onun için yazdım ha gittiği yere kadar dedim evet çünkü gidecek sabrımın yettiği yere kadar gidecek ozamanda artık tatlı dille halletcez inş selamlar.......

Tamam da neden esınız camasırı yukarı goturmenızı ıstıyo bn o kısmı pek anlamadım sızın makınenız mı yok ?
Durumunuza cok uzuldum ayrıca ins bı cozum yolu bulabılırsınız

makinam var tabi olmaz olurmu ama adam inat ediyo bende anlamadım anlayamıyorum anlıcanız dua edin inş ne diyim

bakın 1 senelik evliyim daha. yukarda yeyip içmeyide çamaşırıda sırf eşim istediği için yapıyorum.diceksinizki eşinle konuş her şeyi, anlıyo bi tek bu konuyu anlamıyo .tabi kaynanamında işine geliyo.araya mesafe koy yapma diyosunuz ama aynı evde aynı sofrada sabahtan akşama kadar beraberiz biliyorum yanlış ama olmayınca olmuyo iştae ha nereye kadar dayanırım orası meçul tabi ama şu an için sadece dert yanıyorum derman arıyorum çözüm belki var belki yok ama sadece rahatlıyım diye tavsiye istedim napalımm dimi.

siz eşimle çok çok çok iyiyim demişsiniz de

kusura bakmayın ama düşmanınızın bile her dediğini kabul ederseniz onla da çok iyi olursunuz

bi kere hayır demeyi deneyin bakalım o çok iyi olan eşinizden eser kalacak mı

size tavsiye gerek yok genelde konulara sabredin okuyun bekleyin diyorsunuz ama hayat bu değil

çamaşırı bile orada yıkamak ne demek isterseniz evinizi kapatın oraya yerleşin en azından aynı evdeyim mecburum dersiniz

Böyle hayat mı geçer yahu?
Bizde altlı üstlü oturuyoruz nişanlıyken çok lafı olmuştu nasılsa altlı üstlüyüz aşağıda yenir içilir demişti. Direkt öyle şey olur mu o zaman ben evlendiğimden ne anlayacağım demiştim bir daha kimse sesini çıkartıp neden diye sormamıştı.
Geçen sene burda çok fena kış oldu bizim evimizde ısı yalıtımı yok, Doğalgaz 300den aşağı gelmedi. Aşağıda kayınvalidemede aynı şekilde. Herkes aşağı insene nasılsa yanıyor ne gerek var dedi ama dinlemedim. Eminim ki inseydim çok içli dışlı olacaktık. Hep mesafemi korudum. Gereksiz samimiyete karşıyım.Şimdi çok şükür işe girdim, hala yemeğimiz herşeyimiz ayrı. Böylesi en güzeli.
Eşinize dert anlatamıyorsanız. Kayınvalidenizle kadın kadına konuşun, En azından düşüncelerinizi bilir diye düşünüyorum.

makinam var tabi olmaz olurmu ama adam inat ediyo bende anlamadım anlayamıyorum anlıcanız dua edin inş ne diyim

Götürmeyın ... Bi goturmezsın ıkı goturmezsın sonra da unutulur gıder ... Kaynanaya gelınce artıkk yavastan cevabını verın anlasın sızınde bu durumdan sıkıldıgınızı

Götürmeyın ... Bi goturmezsın ıkı goturmezsın sonra da unutulur gıder ... Kaynanaya gelınce artıkk yavastan cevabını verın anlasın sızınde bu durumdan sıkıldıgınızı

önce kocasına anlatsa daha iyi olmaz mı:34:

bakın 1 senelik evliyim daha. yukarda yeyip içmeyide çamaşırıda sırf eşim istediği için yapıyorum.diceksinizki eşinle konuş her şeyi, anlıyo bi tek bu konuyu anlamıyo .tabi kaynanamında işine geliyo.araya mesafe koy yapma diyosunuz ama aynı evde aynı sofrada sabahtan akşama kadar beraberiz biliyorum yanlış ama olmayınca olmuyo iştae ha nereye kadar dayanırım orası meçul tabi ama şu an için sadece dert yanıyorum derman arıyorum çözüm belki var belki yok ama sadece rahatlıyım diye tavsiye istedim napalımm dimi.

Bu şekilde iç içe yaşarken tabi ki mesafe koyamazsınız. Eşiniz çamaşırınızı bile orada yıkatıyormış, aynı evde yaşamaktan farkınız yok ki. Bu analar babalar yeme içme bir alt yada üst katına neden evlatlarını evlendirirler anlamıyorum aynı evde yaşasınlar farkı yok. Ama dışarı karşı oğlumun evi ayrı ama birbirimize bağlıyız mesajı vermek istiyorlar. Saçma sapan bir durum.

Sizin sorununuz da eşinizde bitiyor. Sizi bu hayata o mecbur ediyor. Eşinizi ayrı olmaya ikna etmediğiniz sürece sorunlarınız katlanarak artacaktır. Anneniz gibi görün diyeceğim ama k.valideniz sizi kızı gibi değil gelini gibi gördüğü sürece o da işe yaramayacaktır. Keşke en başta kabul etmeseydiniz bu kadar dip dibe yaşamayı. İnsan kendi annesi ile bile geçinemezken k.valide ile aynı evin içinde çok zor...

Başta hatalısınız iç içe yaşamayı kabul ederek,eşiniz neden yukarda çamasır yıkansın istiyor onu anlamadım makinanız var öyle değilmi?tassaruf etmek içinmi elektrik ve deterjandan, ya da onların makinası daha mı iyi yıkıyor,ütü de mi orda yapılıyor merak ettim.
Sizin yapmanız gereken mesafe koymak kendı evınızde yasayın her dakıka yanyana olmayın,eşinizle karşılıklı oturup bu konuyu ciddi bir şekilde konuşun.Siz çok fedakarlık yapsanız da elin kızı gelini olucaksınız unutmayın..

Bu şekilde iç içe yaşarken tabi ki mesafe koyamazsınız. Eşiniz çamaşırınızı bile orada yıkatıyormış, aynı evde yaşamaktan farkınız yok ki. Bu analar babalar yeme içme bir alt yada üst katına neden evlatlarını evlendirirler anlamıyorum aynı evde yaşasınlar farkı yok. Ama dışarı karşı oğlumun evi ayrı ama birbirimize bağlıyız mesajı vermek istiyorlar. Saçma sapan bir durum.

Sizin sorununuz da eşinizde bitiyor. Sizi bu hayata o mecbur ediyor. Eşinizi ayrı olmaya ikna etmediğiniz sürece sorunlarınız katlanarak artacaktır. Anneniz gibi görün diyeceğim ama k.valideniz sizi kızı gibi değil gelini gibi gördüğü sürece o da işe yaramayacaktır. Keşke en başta kabul etmeseydiniz bu kadar dip dibe yaşamayı. İnsan kendi annesi ile bile geçinemezken k.valide ile aynı evin içinde çok zor...

Ay bu ne biçim koca.yeri gelince kadın kadındır erkek erkektir derler..ne karışıyorsun sen kadın işine o halde? Erkek ne karışırmış çamaşır nerede yıkanacak? Ay böyle adamla ömür çok yorucu geçer.

huzurunuz bu sebepten kaçacaksa kaçsın. çünkü zaten siz huzurlu değilsiniz.. yok beni siler yok huzurum bozulur falan diye kendi içinizi yemeyin.. bu şekilde nereye kadar tahammül edilir ki.

arkadaşa katılıyorum zaten huzurunuz yokki istemediğiniz bir hayatı yaşıyorsunuz o ev sizinse siz yönetin hem eşinize noluyo erkek haliyle çamaşıra bulaşığa da mı karışıyorr

ya sen onlara bi oyun oynasan? makineye seksi çamaşırlarını, hatta baya kirli çamaşırlarını at. onlar talep ediyorsa senin suçun değil ki?? özellikle sabahtan akşama kadar onlarla kal. yani o kadar dur ve kvnin peşinde dolan ki o da sıkılsın eşinde senle vakit geçirmek istesin. zor olur herhalde ama kendin için sık dişini. açıktan kimseyle inatlaşma. sabah uyanır uyanmaz git, gece koltukta uyumaya başlarken dön evine. gerçekten merak ediyorum ne derler. karnın ağrısını, afedersin ishali herşeyi her hastalığı onlarla yaşa.

onları bunalt, artık bir haftta veya 10 gün. gezmeye de gitme. sanki gelin değil de evin kızı gibi tvyi aç. yemekten azcık tırmıkla sonra gene geç içeriye evde yapardık ya öyle. yani tepki gösterseler de aaa annem sayılmaz mı ben kızı gibi değilmiyim gibi de.

siz eşimle çok çok çok iyiyim demişsiniz de

kusura bakmayın ama düşmanınızın bile her dediğini kabul ederseniz onla da çok iyi olursunuz

bi kere hayır demeyi deneyin bakalım o çok iyi olan eşinizden eser kalacak mı

size tavsiye gerek yok genelde konulara sabredin okuyun bekleyin diyorsunuz ama hayat bu değil

çamaşırı bile orada yıkamak ne demek isterseniz evinizi kapatın oraya yerleşin en azından aynı evdeyim mecburum dersiniz

Beğenmek yetmez gel bir öpeyim seni piskolatam :48: über über yorum :1:

önce kocasına anlatsa daha iyi olmaz mı:34:

Olmaz ablacım kocalar cim karnında bir nokta, kaynanaya laf söylemek kocaya söylemekten daha kolay pardon daha işe gelen bir durum...

Eşimle iyiyiz demişsiniz ama,bana göre eşiniz bu konuda hiç iyi değil...

Hala aile olduğunun farkına varamamış bir insan eşiniz.....

En baştan tavrınızı belli etmeniz lazımdı.. Özellikle eşinize, zaten kayınvalide ile alakalı değil şu durum.. Daha çok eşinizle alakalı..

Biraz da sebepleriniz caydırıcı olmalı ki , eşiniz bile isteyemesinsizden bunu..

Mesela ben çok çekingen bir insanımdır, değil kayınvalideme anneme bile göstermek istemem çamaşırlarımı.. Hangi gün ne renk giydim bilmeleri gerekmiyor değil mi ? Herhalde eşim teklif etse bile asla böyle birşey yapamayacağımı ve bir mahremimiz olduğunu güzelce anlatırdım kendine..

Şimdi siz bu saatten sonra bunları anlatsanız bile işe yarar mı bilmiyorum, çünkü olan olmuş ha bir kere he bin kere..

En başından herşeye tamam demek ne kadar yanlış değil mi ? Şimdi ayıkla ayıklayabilirsen pirincin taşına..

En azından bekar / nişanlı kızlarımız bu vb. konulardan ders alırsa sevinirim :3:

.
siz en baştan sınırını koyamamışsınız ki, ne kayınvalidenize karşı, ne de "özellikle" eşinize karşı..

çamaşırınızı nerede yıkayacağınıza eşinizin karışması bile sizin bu evlilikte silik kişi olduğunuzu gösterir. bence artık kendi karakterinizle, kendi kişiliğinizle davranmanızın zamanı gelmiş.

önce eşinizle ikiniz bir aile olmayı deneyin.

Back
X