Nankörlük var kumar var küfür var

Siz olsaniz hemen mi boşanırsınız yoksa krediyi üstünüzden alınca mı

• Hemen

OY: 24 96,0%
  • Üstümden alinca

OY: 1 4,0%

• Ankete Katılan
    25
Tabiki göndermedik o evi tercih etti annem dogalgazli bakalim dedim ama istemedi 6 yaşinda bu sene anaokuluna baslicak annem kizima bakamiyor 3 saat gidiyor 3 saatlik is nerden bulurum ki
Keşke doğalgazlı bakalım demek yerine sen kendi evinden bizim için çıkarsan ben vicdan azabı çekerim bunu kabul edemem deseydiniz..

20 bin nedir ki bi işe girseniz bir kaç ayda ödneir biter. orası annenin evi boşa o adamı kapı dışarı et, anneni al yanına yani "kadıncağızın kendi evine" yaşayın gidin mis gibi. ha evde bizi rahat bırakmaz diyorsan satar başka ev alırsınız nedir yani neler halledilmiyor. inan bi yerde gerçek acı varsa orda durulmuyor ve o acıyı yok ettikten sonra çekilen çile bile çileden sayılmıyor öyle bir hafiflersin. bu ortamda çocuk büyütmek de büyük mesele çünkü bebekler bile her şeyi hissediyor anlıyor, çocuğunuz psikolojisi bozuk mu büyüsün? ayrıca genelde bebekler anneye verilir üstelik kocanın kumar bağımlılığı olduğunu da ispatlarsan onu kimse alamaz elinden. sadece gözünü karartman ve cesaret etmen lazım gerisi gelir. onun seni tüketmesine izin verme zaten insanın yaşayacak ne kadar ömrü var ki...

Allah' a havale ediyorum, Allah beni kurtarsın bu adamdan, Allah' ım bana yol göster diye dua ediyorum...

Allah sana akıl fikir vermemiş mi bacım? Aklın var fikrin var, neden hala daha evliyim bu adamla (!) demedin mi hiç kendi kendine? Annen, o lüzumsuz erkek müsvettesine bakana kadar, sana ve torununa bakar, sen de bir iş bulursun gül gibi geçinirsiniz.

Öyle oturduğun yerde olmaz, çaba sarf edeceksin, bazı şeylere dur diyeceksin! Yaradan Allah senin havale memurun mu?

O evden kocanızı gönderip annenizi alın yanınıza zaten ev annenizin geçiminizi anneniz sağlıyor. Kocanız nankörlük yapmaktan başka bir işe yaramıyor. Anneniz çocuğa baksın siz çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…