Nankörmüşüm!!!!

Yaşıyorum çocuklarım Rabbim için sadece ona sığınabiliyorum.Her gece kalbi kırık mutsuz olarak yatağa giriyorum,beyefendi mışıl mışıl uyuyor halbuki haberi yok her gece kendimi sıka sıka nasıl ağladığımdan.Allah görüyor herşeyi sadece ona sığınıp ondan yardım diliyorum.

konuşmuyorum ben sabah işe giderken konuştu cevap vermedim anladı çıkıp gitti.Hatasıni biliyor yediremiyor kendine paşam illa benim dediğim olacak diyor.Artık bitti kendisine de söyledim herşeye göz yuman alttan alan ben olmayacağım.

Çalışabilir misin? İşe girip sende çocuğunla kendi hayatını yaşasan nasıl olur? Aynı evde farklı hayat. Sende onu yoksay. Adama bak okey taşı kadar değer vermiyor ya.

biz ona yüküz gerçekten.Su bir bardağı kaldırabilir misin desem vay efendim hem dışarıda çalışayım hem de evde sana mı çalışayım diyor.Bende kızdım milletin kocasından örnek al insanlar çamaşır asıyor kaldı ki bir bardak kaldırmak.Bende evde çalışıyorum essekler gibi.Sen gelip uzanıp dinleniyorsun ya ben gece yarısına kadar ayaktayım sen ne yapıyorsun?dedim kesti sesini oturdu

şüpheleniyorum ama birşey bulamıyorum gece şarja takıyor bazen alıyorum tlf tertemiz
Daha önceki aramalarda gördüklerinizden sonra tertemiz telefondan korkun derim.
Muhtemelen karıştırdığınızı anladığı için bir şey bırakmıyor

O zaman kıymet bilse ne olur, elinden tutacak gücü yok, koklaşacak şeyi yok. Tuzsuz aş gibi herif.
Yazan parmakların bal tutsun katipcim. Yazarken devamını getirmeye mecalim kalmamıştı kısa kestim. Moruklastiktan sonra kıymet bilse ne olur bilmese nolur.

Siz nankör değilsiniz, kocanız kör.

Bir eş ne kadar kötü olabilirse o kadar kötü esiniz.
Allah yardımcınız olsun.

adama figuran azımmış , yemek yapılsın ev işleri yapılsın cinsel ihtiyaçlar karşılansın yeter. ama boşandıktan sonra şartalrınız nasıl olacak , duygusal ihtiyaçlar için fizizksel ihtiyaçlara muhtaç olacakmısınız

Size bı tavsiye vereyim kendinizi paralamaktan vazgeçin çamaşır yemek ütü salın biraz çocuklarınızla vakit geçirin çıkın gezin surat asarsa assin para istemeye devam edin gurur yapmayın ,o demeden siz deyin akşam dışarı çıkıyorum çocuklarla diye hatta haber bile vermeyin cikalimmi yapalimmi gidelimmi demekten vazgeçin , eve geldiğinde sırf gelecek yemek hazirlicam diye planınızı bolmeyin bırakın gelsin beklesin gün içinde sizde aramayın biraz sınırlama getirin muhabbetine ne oldu diye vs sorarsa bişey yok deyip geçiştirdim kavga çıkarırsa nankorsun diyip kapatın konuyu bı sürede siz umursamaz olun erkeklere söyleyerek anlatamiyorsunuz hal dilinden anlıyorlar biraz aç kalsın bakalım biraz yok sayın sizde çocuklarınizda yokmuş gibi davranın erkenden yatın evde dağınık kalsın yeterki sizin kafanız iyi olsun

Göstermeme gerek yok bizzat yüzüne söylüyorum,hep abartıyorum nankörlük yapıyorum,mecbursun yapmaya dıyor sizce bu evlilik ne kadar sürer?
Bırakın gidin,nafakanizi alıp rahatınıza bakın.Adam gram değer vermiyor size,çok sinirlendim yazdıklarınızı okuyunca

Yoğun çalışıp vakit ayıramayan biri için bu tavsiye verilebilir. Fakat hanımı yerine başkaları ile seçim yapan kişiye onun yaptığından daha beter tepeden bakmak yaraşır.

Konu sahibi sana tavsiyem eğer boşanmayacaksan gösterdiği şiddeti lütfen kendisine uygula ona her fırsatta nankörsün de.
Alışverişe çık ye, iç ve gez. Ne oluyor derse de X beyin hanımına yakışır davranıyorum de.

ve zamanı gelince Rabbin sana bahşedecek, sen de (bundan) hoşnut ve memnun olacaksın. Duha-5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…