Bu cok iyiymis bak :) Sesini duyuramadiginiz zaman da isaret fisegi mi atmanizi bekliyor :)ben önden gidip montunu giydirip hadi bey hazırız diyecekmişim.
Dısardan söyleyemeyecek kadar acizse demek.Haklısınız. Zihniyeti çok kötü. Bi keresinde annem hastanede kaldı kardeşim doğum yaptığında eve geldi kadın bütün gece uyumadı. Evdekiler yemeksiz kalmış o gün sadece çorba yapmış. Diyorki annen onların ne yiyeceğini düşünmeliydi. Dedim ki ne kadar acımasızsın. Bu fikir çok korkunç değil mi. Böyle giderse biticek zaten sürekli kavga gürültü nereye kadar
Kabullenince de kendime saygımı yitiriyorum. Birey olarak hissedemiyorum. Zaten yetişemiyorum da herşeye. Robot değilim ki.Ya kavga gürültü istediğinizi elde edeceksiniz çünkü konuşmaktan bir adım ileri gidememiş. Ya bu böyle deyip kabulleneceksiniz ya da yolları ayıracaksınız.
Birinden birine yardımı olsa diğer yapmadığını belki tolere ederdiniz ama sizinki ne çocuk bakımında ne ev işinde hiçbir sorumluluğu kabul etmiyor.
Kendi çocuğunun montunu giydirmeye de laf söylemez ki insan.
Haklısınız kırılmakta yıpranmakta.
Bence de kabullenmeyin zaten. Sonuna kadar direnin.Kabullenince de kendime saygımı yitiriyorum. Birey olarak hissedemiyorum. Zaten yetişemiyorum da herşeye. Robot değilim ki.
Buna katilmiyorum eşim sıradan bir Turk erkegidir ama bunları asla yapmaz .Bu adam ruh hastası.Klasik Türk erkeği,değişmez malesef.
Siz ne zaman dinlenecekmişsiniz bunu sordunuz mu?3 yıllık evliyiz. Çocuk yokken tartışmıyorduk çünkü ben yetişebiliyordum. Çocuk olduktan sonra yardım istemeye başladım. Mesela yemekten sonra sen bak ben bulaşık yıkayayım gibisinden onda bile evde rahat vermiyorsun ben ne zaman dinlenicem diye kavga çıkardı.
Haklısınız. Değişmiyecek ben yıprandığımla kalıcam.Ağlamayın öncelikle boşa kendinizi yipratmayin kırılmak filan hiç anlamaz bu tipler. Bırakın mağdur olduğunu düşünsün sizin hizmetci oldugunuzu dusunmenizden iyidir. Böyle tiplere daha dik duran dominant kadınlar laf geçirir. İstekleriniz gayet makul hatta istemeden içtenlikle yapılacak şeyler zaten. Üzgünüm ama sizin istediğiniz gibi (doğru olan) birine dönüşeceğini sanmıyorum o çocukluktan aileden gelen bir karekter bence anca torpileyebilirsiniz biraz
Kadınları kafasında konumlandırdığı yer açısından öyle. Düzelmez mi peki.Buna katilmiyorum eşim sıradan bir Turk erkegidir ama bunları asla yapmaz .Bu adam ruh hastası.
Ben de o kadar sinirliyim ki. Daha önceden konuşup barışıyorduk. Dün konuştuk beni yine anlamadı tamam sana bir şey demicem artık söz diyor. Yani ben hatalıyım da o beni alttan alıyor. Ertesi gün benim moralim bozuktu hala e konuştuk hallettik ya diyor. Aslında halletmedik farkında değil.Siz ne zaman dinlenecekmişsiniz bunu sordunuz mu?
Siz yaparken eziyet olmuyor da o paşa yapınca mı oluyormuş?
Bu erkeklerin hepsini bir kaşık suda boğasım var.
Sanki annesisiniz, eş kelimesinin anlamı eşit demek siz bu hayatta onunla yükünüzü paylaşmak için evlendiniz yoksa birde çocuğunuz gibi onun yükünü de sırtlanmak için değil.
İşlerine gelince kadından güçlüyüm diye övünürler ama gelmeyince de bu senin işin sen yap bana eziyet etme derler.
Dövsem doymam sanırım şuan.
3 yıllık evliyiz. Dediğim gibi ben çoğu şeyi yaparım ama hizmetçilik yerine konamam. Bunu ona defalarca dedim ama anlamıyor. O oturucak ben çayı ayağına götürücem. Kafasındaki model buBu cok iyiymis bak :) Sesini duyuramadiginiz zaman da isaret fisegi mi atmanizi bekliyor :)
Ayrica gelenekci olmak boyle bir olgu degil.
Sizinkisi kendisini padisah saniyor..
Sirtinda kaftan basinda kavuk dolasmak istiyor :)
Kac yildir evlisiniz onu da yazmamissiniz ancak surekli bu sekilde alistirdiysaniz zaten istesinizde duzelmez gibi.
Yahu bir bardak cayi almaya bile erinen bir adam..3 yıllık evliyiz. Dediğim gibi ben çoğu şeyi yaparım ama hizmetçilik yerine konamam. Bunu ona defalarca dedim ama anlamıyor. O oturucak ben çayı ayağına götürücem. Kafasındaki model bu
Böyle bir adamın birden düzelmesini beklemek fazla iyimserlik.Kendimden örnek vereyim.Esim ev süpürmez belki ama yemek yoksa balık, köfte, et ile yemek yapar benden beklemez.Cocuk ile ilgilidir banyosu gezdirmesi oynaması.Yani sizin eşiniz çok kaba.Kac yaşında kaç yıllık evlisinizKadınları kafasında konumlandırdığı yer açısından öyle. Düzelmez mi peki.
Eşiniz çok kaba ama bu konu iş güç meselesi falan değil birbirinizle güç yarışına girmişsiniz, acil konuşun düzene sokun yoksa olan yine size ve evliliğinize olur, işi inada bindirmeyin..Artık gerçekten yoruldum. Ben çalışıyorum eve eşimden erken geliyorum yemeği yapıyorum bulaşığı yıkıyorum. Çamaşır işi de bende. Temizliğe yetişemediğim için de yardımcı geliyor ve robot süpürge de aldık. Eşime dedim ben işleri yaparım ama beni hizmetçi gibi gördüğün an olmaz diye. Mesela meyveyi benden istiyor çayı demliyorum ama ayağına getirmemi istiyor kültaplasını benim kaldırıp boşaltmamı istiyor bunların hiçbirini kabul etmedim ama hepsinde kavga gürültü yaşandı. Geri adım atmadım. Çünkü zaten elimden geleni yapıyorum zaten. Misafirlikte biz tatlı hazırlarken çocuğu yanına bıraktım durmamış bana surat yapıyor. Huzur bozulmasın dedim üzerine gitmedim. Sonra başka bi yerde hazırlan gidelim dedi ben de hazırım dedi. Çocuğu giydir o zaman dedi. Kalkalım kapıda giydiririz diyince kavga etti benimle eve giderken neymiş ben önden gidip montunu giydirip hadi bey hazırız diyecekmişim. Neden çünkü ben başka şeylerle ilgilenirken vedalaşma tarzı mesela o giydirmek zorunda kalıyormuş montu yoruldum artık. Bu olaydan sonra koptum artık iki gündür kendime gelemiyorum. Çok kırıldım. Beni kafasında oturttuğu yer bambaşka ben onu yol arkadaşım olarak görürken o resmen hizmetçi gibi görüyor. Ben ağlayınca bu olaydan sonra tamam sana hiç birşey demiyeceğim artık falan filan yani ben suçluyum ama o alttan alıyor pozisyonuna sokuyor kendini. Mağdur oymuş gibi yani. Bunaldım yoruldum artık. Geçende sahura kadar ayaktaydı beni sahur hazırlayayım diye kaldırdı ben de kızdım sen ayaktasın hazırlayıverseydin diye bana bağırıyor eziyet ediyorsun bana diye. Mağdur olduğunu düşünüyor anlıyacağınız. Ailesi çok çok gelenekselci. Onlar gibi olamam dedim kaç defa. Ne desem anlamıyor işte.
Sizi üzmek istemem ama bu düzelmez.3 yıllık evliymissiniz Allah kolaylık versin3 yıllık evliyiz. Dediğim gibi ben çoğu şeyi yaparım ama hizmetçilik yerine konamam. Bunu ona defalarca dedim ama anlamıyor. O oturucak ben çayı ayağına götürücem. Kafasındaki model bu
Bize de eş seçme rehberi falan yazın bari etrafım hep böyle hizmet bağımlısı erkeklerle dolu en kibarları babam o bile kendi çayını kendi alırken bayramda çıkan reklamlardaki el öpmeye geleni olmayan zavallı ihtiyar triplerine giriyorBuna katilmiyorum eşim sıradan bir Turk erkegidir ama bunları asla yapmaz .Bu adam ruh hastası.
En baştan yardım isteyecektiniz maalesef adam rahatlığa iyi alışmış, ben bazen ihtiyacım olmasa bile eşimden yardım isterim sırf kendini kolaya alıştırmasın diye..3 yıllık evliyiz. Çocuk yokken tartışmıyorduk çünkü ben yetişebiliyordum. Çocuk olduktan sonra yardım istemeye başladım. Mesela yemekten sonra sen bak ben bulaşık yıkayayım gibisinden onda bile evde rahat vermiyorsun ben ne zaman dinlenicem diye kavga çıkardı.
Cnm oncelikle esinin yasini merak ettimEvlenmeden önce ben ev işi yapmayı sevmiyorum dedi ben de yardımcı alırız dedim. Ama şu aşamada ben ondan ev işi beklemiyorum ki. Yediği meyveyi çayı almak mutfaktan ev işi değil benim gözümde. Çocukla ilgilenmek ki herşeyini ben yaparım o sadece oyalıyacak ev işi değil yani. Görüştüğümüz aileler hep eşlerine yardım ediyor. Ama o aşağılanmış hissediyor sanırım kadına yardım edince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?