Napabilirim anlayabilmesi için

Ya kavga gürültü istediğinizi elde edeceksiniz çünkü konuşmaktan bir adım ileri gidememiş. Ya bu böyle deyip kabulleneceksiniz ya da yolları ayıracaksınız.
Birinden birine yardımı olsa diğer yapmadığını belki tolere ederdiniz ama sizinki ne çocuk bakımında ne ev işinde hiçbir sorumluluğu kabul etmiyor.
Kendi çocuğunun montunu giydirmeye de laf söylemez ki insan.
Haklısınız kırılmakta yıpranmakta.

ben önden gidip montunu giydirip hadi bey hazırız diyecekmişim.
Bu cok iyiymis bak :) Sesini duyuramadiginiz zaman da isaret fisegi mi atmanizi bekliyor :)
Ayrica gelenekci olmak boyle bir olgu degil.
Sizinkisi kendisini padisah saniyor..
Sirtinda kaftan basinda kavuk dolasmak istiyor :)

Kac yildir evlisiniz onu da yazmamissiniz ancak surekli bu sekilde alistirdiysaniz zaten istesinizde duzelmez gibi.

Dısardan söyleyemeyecek kadar acizse demek.

Ağlamayın öncelikle boşa kendinizi yipratmayin kırılmak filan hiç anlamaz bu tipler. Bırakın mağdur olduğunu düşünsün sizin hizmetci oldugunuzu dusunmenizden iyidir. Böyle tiplere daha dik duran dominant kadınlar laf geçirir. İstekleriniz gayet makul hatta istemeden içtenlikle yapılacak şeyler zaten. Üzgünüm ama sizin istediğiniz gibi (doğru olan) birine dönüşeceğini sanmıyorum o çocukluktan aileden gelen bir karekter bence anca torpileyebilirsiniz biraz

Kabullenince de kendime saygımı yitiriyorum. Birey olarak hissedemiyorum. Zaten yetişemiyorum da herşeye. Robot değilim ki.

Kabullenince de kendime saygımı yitiriyorum. Birey olarak hissedemiyorum. Zaten yetişemiyorum da herşeye. Robot değilim ki.
Bence de kabullenmeyin zaten. Sonuna kadar direnin.

Siz ne zaman dinlenecekmişsiniz bunu sordunuz mu?
Siz yaparken eziyet olmuyor da o paşa yapınca mı oluyormuş?
Bu erkeklerin hepsini bir kaşık suda boğasım var.
Sanki annesisiniz, eş kelimesinin anlamı eşit demek siz bu hayatta onunla yükünüzü paylaşmak için evlendiniz yoksa birde çocuğunuz gibi onun yükünü de sırtlanmak için değil.
İşlerine gelince kadından güçlüyüm diye övünürler ama gelmeyince de bu senin işin sen yap bana eziyet etme derler.

Dövsem doymam sanırım şuan.

Haklısınız. Değişmiyecek ben yıprandığımla kalıcam.

Ben de o kadar sinirliyim ki. Daha önceden konuşup barışıyorduk. Dün konuştuk beni yine anlamadı tamam sana bir şey demicem artık söz diyor. Yani ben hatalıyım da o beni alttan alıyor. Ertesi gün benim moralim bozuktu hala e konuştuk hallettik ya diyor. Aslında halletmedik farkında değil.

3 yıllık evliyiz. Dediğim gibi ben çoğu şeyi yaparım ama hizmetçilik yerine konamam. Bunu ona defalarca dedim ama anlamıyor. O oturucak ben çayı ayağına götürücem. Kafasındaki model bu

3 yıllık evliyiz. Dediğim gibi ben çoğu şeyi yaparım ama hizmetçilik yerine konamam. Bunu ona defalarca dedim ama anlamıyor. O oturucak ben çayı ayağına götürücem. Kafasındaki model bu
Yahu bir bardak cayi almaya bile erinen bir adam..
Bu cay gelmediginde ; sahsina veya ailesine hakaret edilmis gibi tepki gosteren bir adam..
Al bir bardak cay,ne olur yani..Bir bardak da bana dok..Eline mi yapisir.Ama yok..O zaman erkekligi kurur degil mi ?
Bu zihniyetle davranan bir adamla evlilik zor.
Surekli de soyluyormussunuz ama dinlemiyormus..
O zaman ya yollar ayrilacak ya bu sekilde devam edilecek.

Kadınları kafasında konumlandırdığı yer açısından öyle. Düzelmez mi peki.
Böyle bir adamın birden düzelmesini beklemek fazla iyimserlik.Kendimden örnek vereyim.Esim ev süpürmez belki ama yemek yoksa balık, köfte, et ile yemek yapar benden beklemez.Cocuk ile ilgilidir banyosu gezdirmesi oynaması.Yani sizin eşiniz çok kaba.Kac yaşında kaç yıllık evlisiniz

Eşiniz çok kaba ama bu konu iş güç meselesi falan değil birbirinizle güç yarışına girmişsiniz, acil konuşun düzene sokun yoksa olan yine size ve evliliğinize olur, işi inada bindirmeyin..

Sizi üzmek istemem ama bu düzelmez.3 yıllık evliymissiniz Allah kolaylık versin

Allah sabır versin , bu zamana kadar böyle ilerlediyse değişiceğinide pek sanmıyorum..
herzaman malesef ki kendini haklı görücek.
Çünkü o bir erkekkk

Aile cidden çok önemli bu konuda yetiştirilme tarzı

Buna katilmiyorum eşim sıradan bir Turk erkegidir ama bunları asla yapmaz .Bu adam ruh hastası.
Bize de eş seçme rehberi falan yazın bari etrafım hep böyle hizmet bağımlısı erkeklerle dolu en kibarları babam o bile kendi çayını kendi alırken bayramda çıkan reklamlardaki el öpmeye geleni olmayan zavallı ihtiyar triplerine giriyor

En baştan yardım isteyecektiniz maalesef adam rahatlığa iyi alışmış, ben bazen ihtiyacım olmasa bile eşimden yardım isterim sırf kendini kolaya alıştırmasın diye..

Cnm oncelikle esinin yasini merak ettim
Neden dersen erkkler cokk gec olgunlasir
Su anlattiklarin biz yeni evliyken yasadigimiz olaylar
Tek farki ben calismiyordum
Ama esim herseyi benden beklerdi
Buda beni sewmedigini fedakar olmadini hissettirdi bana
Ama gel zaman git zaman oda buyudu bende buyudum olgunlastik
Gorusleri degisti
Boswer takma sen boyle taktikca is buyur umursamazsan bi bakmissin esin cayini alirken sanada getiriyo
Bu isler boyle uzme kendini boswer
Esine yardim edene de sorsan baska biseyinden sikayet eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…