Napabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese direk konuya girecem. Benim oglum devlet anasınıfına gidiyor. E malum öğretmenler günü yaklaşıyor. Sınıfta 20 kişiler. Sınıf annesi de pasta ve içecek için herkesten 10 lira istedi. Bende zaten 20 kişiler, 10 liradan 200 lira fazla dedim pasta ve içecek için {ikramlık zaten biz yazırlayacaktık} benim durumum yok zaten kira fatura derken ay sonunu zor yetiştiriyorum. Sınıf annesi ile biraz zıtlık oldu aramızda ve bana 10 lira vermek istemiyorum demiyorsunuz da falan filan dedi. Tavrınız çok sevimsiz yazdım. Bilmiyorum ama WhatsApp grubunda herkes gördü. Çok utandım.çıktım gruptan. Zoruma da gitti.ben sanki çocugu yarın okula bile götürmek istemiyorum. Sınıfını değiştirmek bile istiyorum. Parası olan var, olmayan var. Sınıf değişikliği oluyor mu, yapayım mı sizce
Ne münasebet, sizin egonuz yüzünden çocuk niye okuluna gitmeyecekmiş, neden sınıfı değişiyor, iyi misiniz siz? Resmen daha önceden de o kadına sinir olduğunuz için böyle bir tartışma içine girmişsiniz. 10 lirayı bulamayacağınıza inanmıyorum ben.

Ne münasebet, sizin egonuz yüzünden çocuk niye okuluna gitmeyecekmiş, neden sınıfı değişiyor, iyi misiniz siz? Resmen daha önceden de o kadına sinir olduğunuz için böyle bir tartışma içine girmişsiniz. 10 lirayı bulamayacağınıza inanmıyorum ben.
Aslında sevmem her ne olursa öğretmene anlattığı için

Herkesin içinde çocuğuymuşum gibi azarlayarak hor görmesi zoruma gittiği için
ama buna siz sebep oldunuz,paranız varken yok dediniz ona gerek yok buna gerek yok dediniz. Madem verecek durumunuz vardi,gonderseydiniz parayi. Grip olmausum zor goruyom ekranı,ondan braz yazamadım,ama siz hakaizsiniz

Valla canım bu anasınıfına etkinlik paraları hiç bitmiyor sen şimdi bu terbiyesiz kadında muhattap olma insan yeri geliyor ekmek parası bulamıyor... Direk öğretmene durumunu anlat o anlayış göstericektir... Ama çocuğa bunu yansıtma ve sınıfına devam etsin
Arkadaşlar iyi akşamlar herkese direk konuya girecem. Benim oglum devlet anasınıfına gidiyor. E malum öğretmenler günü yaklaşıyor. Sınıfta 20 kişiler. Sınıf annesi de pasta ve içecek için herkesten 10 lira istedi. Bende zaten 20 kişiler, 10 liradan 200 lira fazla dedim pasta ve içecek için {ikramlık zaten biz yazırlayacaktık} benim durumum yok zaten kira fatura derken ay sonunu zor yetiştiriyorum. Sınıf annesi ile biraz zıtlık oldu aramızda ve bana 10 lira vermek istemiyorum demiyorsunuz da falan filan dedi. Tavrınız çok sevimsiz yazdım. Bilmiyorum ama WhatsApp grubunda herkes gördü. Çok utandım.çıktım gruptan. Zoruma da gitti.ben sanki çocugu yarın okula bile götürmek istemiyorum. Sınıfını değiştirmek bile istiyorum. Parası olan var, olmayan var. Sınıf değişikliği oluyor mu, yapayım mı sizce

Durumunuz yok niye 20 TL verip birde pahalı hediye alacam diyorsunuz ya hakıkaten bencede durum yokluğundan değil siz zıt gitmek istemişsiniz.
yok
Valla canım bu anasınıfına etkinlik paraları hiç bitmiyor sen şimdi bu terbiyesiz kadında muhattap olma insan yeri geliyor ekmek parası bulamıyor... Direk öğretmene durumunu anlat o anlayış göstericektir... Ama çocuğa bunu yansıtma ve sınıfına devam etsin
ge
Ben onun gibi her lafı öğretmen e taşımam

kadına gıcık olduğunuz için muhalefet oluplaf olsun diye o para çok demişsiniz gibi anlaşılıyor.

değdi mi 10 lira için? ki daha fazlasını vereceğim diyorsunuz? ne gerek vardı?
Kadının sevimsiz davranışlarından ötürü

sizin zıtlığınızı kadın anladıysa size öyle cevap vermesini çok yadırgamadım ben.

ben sınıf annesi olucam her şeye uğraşıcam organizasyonu yapıcam diğerlerinden sadece 10 tl istiycem. ve kadınım biri laf olsun diye benden hoşlanmıyor diye çıkıntılık yapıcak. ben de lafımı söylerdim yani.
siz söylerken iyi o söyleyince alındım sinirlendim vs.

Pahalı hediye alıp 20 lira verecek. 🤔

İnsan bazen ekmek alacak para bulamıyor... Yokluk öyle bir şey 10 lirası olsa kadının bu kadar dert edinirde içlenir mi...
Yani 10 lira icin bu duruma dusmenize gerek var miydi gercekten bilemedim acikcasi. Sizin yerinizde olsaydim, pazar alisverisimden 10 lira kismayi yeglerdim saniyorum. Yeter ki cocugumun da ogretmeninin gununu kutlarken tatsizlik cikmasin, cocugumun da icine sinsin isterdim.
Parasi olan var olmayan var'lik bi para konusu yok ortada, siz buyutmussunuz.
Emin olun baska sinifta, 10 liradan fazla para isteyeceklerdir.
Sirf sizin olayi buyutmeniz yuzunden cocugu sinif arkadaslarindan ayirmaya hakkiniz yok. Kendi psikolojiniz kadar cocugunuzunkini de dusunseydiniz keske.
Ayrica o ogretmen bu yaptiginizi isitince, elbet uzulecektir zaten
Sinif degistirseniz de, diger siniflarin ogretmenlerine o tartistiginiz veliler yeni ogretmene de anlatacaktir durumu ve haliyle size ve cocugunuza onyargi olusacaktir.

Neyseki, cebinizde kaldi 10 lira...

Biz çocukken öğretmenimiz öncesinden uyarirdi hediye almayın diye. Siz dersimize çalışın bana en büyük hediye o derdi. Ve çok da doğru yapıyormuş.

Öğretmenler günü diye 200 liralık yiyecek alınmak zorunda mı 10 lira önemli değil de ben bu şekilde insanların mecbur bırakılmasını doğru bulmuyorum. Haklısınız bence. Belki sınıfta birçok çocuğun annesi bunu istemiyor ama cikintilik yapmış olmamak için sesini çıkaramadı.

sizin zıtlığınızı kadın anladıysa size öyle cevap vermesini çok yadırgamadım ben.

ben sınıf annesi olucam her şeye uğraşıcam organizasyonu yapıcam diğerlerinden sadece 10 tl istiycem. ve kadınım biri laf olsun diye benden hoşlanmıyor diye çıkıntılık yapıcak. ben de lafımı söylerdim yani.
Ben azarlayarak söyleyip kırmadım ayrıca zaten durumum yok ama kenarda param
Biz çocukken öğretmenimiz öncesinden uyarirdi hediye almayın diye. Siz dersimize çalışın bana en büyük hediye o derdi. Ve çok da doğru yapıyormuş.

Öğretmenler günü diye 200 liralık yiyecek alınmak zorunda mı 10 lira önemli değil de ben bu şekilde insanların mecbur bırakılmasını doğru bulmuyorum. Haklısınız bence. Belki sınıfta birçok çocuğun annesi bunu istemiyor ama cikintilik yapmış olmamak için sesini çıkaramadı.
Ben arada yazdığımda onaylayanlar oldu ama pis ben oldum galiba

hediye parti olayı tamamen yasaklanmalı.

Sınıf anneliği yapıyor da taş mı taşıyor hayır laf taşıyor. Kenarda 20 liram var veririm onu havalı ve sevimsiz olduğu için sevmem zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X