evet tanıştıran kişiler sağlam :) ama acayip bi büyü olduokadar rahatız ki.umarım herşey yoluna girer allahıma dular ediyorum nolur bozulmasın die.hem onu çok seviyorum .oda beni .çok uyumlu bi çift olduk.hayat kolay değil maddiyat tabiki herşe değil ama biyerdede önemli .ikimizinde mesleği yok.ailelerimiz destek olucaklarıın söylüyolar.o kendine çok güveniyo .umarım mutlu oluruz hayırlıysa olsun.bi insanla kaç yıl sevgili olursan ol yüzük parmağa girince işler değişiyo bunu yaşadım ben oyüzden 10 bana yettii.
ben 1 yıl önce nişanlımdan ayrıldım severek nişanlanmıştım.bidaha olmıcak evlenmicem derken karşıma çıktı .yeni biri ile tanıştım 10 gün içinde ne oldu anlamadım aşık olduk ailesi ile çarşamba günü bize gelecekler.çok iyi herşey çok güzel çokta iyi anlaşıyoruz .ama bende şans mı yok nedir anlamadım .işi iyi değil aldığı 700 tl evde yok .ailesi çok iyi kendiside öyle ama nasıl geçincez bende çalışıyorum ama benimde işim garanti değil .tamam kimsenin değil ama evde kira ne biliyim beni tek düşündüren bu .işide vardiyalı ben işe gitcem o evde .ben evdeykende o gitcek.bi tanışalım belki konuşulup halledilir dedim.of of ne zor hayat .akışına bıraktım gidiyorummmm.sonu hayır mı şermi bilemiyorum
yok malesef iş değiştircem dio ama herşey ihtimallere bağlı .çok mutsuzum moralim sıfırrrr.istiyosunda yapamaıyosunya onunla olamıyosunya .galiba artık umudumu yitirmeliyim.yapcam dio düzelir dio aç tok dio ama ozman öyle olmaz körü körüne nasıl evlenirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?