Kızlar aklım çok karışık gerçekten 24 saat genellikle bunu düşünüyorum konuya geleyim: ben lise 3'teyim mezun olduğumda üniversiteye de gitmeyi düşünüyorum tabiki. istanbul da oturuyorum ve ist de üniversite tutturmayı düşünüyorum ama bi sorun var 8. sınıftaydım o zamanlar babam liseye bile zor gönderdi yani anneme soruyorum anne sınava girsem üni kazansam babam izin verirmi diye annem yok diyor ben malımı iyi bilirim diyor ama benim içimde çok umut var yani ne kadar hayır cevabı da alsam içimde sanki birileri okuyacaksın diyor umudu mu kaybetmiyorum.babam çok baskıcı bir insan yani kıyafetlerime bile karışıyor zamanında..zaten izin verse bile sadece ist de okumam lazım ona razıyım zaten.yeterki izin versin.aklım da çalışıyor umutluyum sınavı kazanacağımı düşünüyorum ama bir yandan da belki kazanırsam izin verir diye düşünüyorum ama annem pek ümitli değil .. izin vermesse zaten aöf düşünüyorum ama ben örgün istiyorum, dua ediyorum hergün inşallah izin verir zaten karşı çıkamam babama .. abime gelince abi babamı ikna edersin diyorum dimi o duymamazlıktan geliyo yani karışamaz sana diyor ama babamıda tanıyorum yani