Napacağımı bilmiyorum

Hodri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
9
0
1
30
Eşimle 2 senedir evliyiz 1 tane dünya tatlısı kızımız var
Ama çok mutsuzum eşim çok değişti her kavgada ağzını çok bozuyor oruspu kaltak al şunu bir tarafına sok falan ağza alınmayacak laflar söylüyor ve ben bu lafları kaldıramıyorum. Arada ufak tefek ya bacagıma koluma falan vuruyorda kavga sırasında üstelik suçlu olmasına rağmen gidip ayrı uyuyor
Bıktım artık ayrılmak annemin yanına gitmek istiyorum ama bir tane kızım var onunda günahına girmek istemiyorum napacağımı bilmiyorum bütün hiç izin yapamadan çalışıyor dükkanımiz var küçük bir lokanta dükkanımiz evimizin bitişiğinde evde kalıp bizimle hiç ilgilenmiyor bankaya borcumuz olduğu için hep oraya borcumuz var nasıl kalım evde diyor ..ona bakarsanız herkesin borcu var zaten ama insan evde kalıp ailesiyle vakit geçirmek istmezmi ya bu kadar ilgisizlige tahammül edemez oldum

Kızınızın böyle kavga gürültülü kötü bir baba modeli ile büyümesindense ayrı büyümesi daha saglıklı bence. Ciddi bir konusma yapıp durumu açıklayın eşinize devam ederse siz bilirsiniz ama ayrılmanız daha mantıklı saygı duymuyor size belliki

Namusum dediği kadına, çocuğunun annesine Orospu , kaltak mı diyor !
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın benim bile zoruna gitti siz nasıl dayanıyorsunuz.
Evet tahammülü kalmamış size değil bence hiç bir şeye , çocuguna bile bence onu bile düşünmüyorki size bunları yapıyor.
Ayrıca dükkanda yatınca borclar ödendi mi ..
Nasıl geçicek bu adamla ömür ...

Yuh, adam sana o..u diyor, sen kızım var günahına girmek istemiyorum diyorsun.
Vallaha anlamıyorum billaha anlamıyorum.

İt herif, ne demek o..u karısına diyor ya, kız senin annen baban yok mu. Kalk git, napıyorsun sen o evde.

Adam size en ağır hakaretleri ediyor siz hala "evde kalmıyor"diye dert ediyorsunuz.
İlginç

Saygı bitti mi o evlilik biter.

Karısına 0.....u diyen bir adamın saygısı kalmamıştır.

Sen de p.....ksin o zaman deyin bi dahakine.

Nasil cekiyosunuz anlamiyorum.

Allah o eşin olacak adamı ıslah etsin, hakaret var şiddet var,ortada çocuk var çok zor herşey. Vereceğin karar hakkında en güzel karar olsun Insaallah.

madem evladın için kaldığını sanıyorsun.
işit küfrünü, ye dayağını, otur dur.

Saygı biten bir evliliği yürütmek çok mantıklı gelmiyor bana. Sevgisiz evlilik yürür de saygısız yürümez. .

Saygı biten bir evliliği yürütmek çok mantıklı gelmiyor bana. Sevgisiz evlilik yürür de saygısız yürümez. .

Bunlar normal şeyler değil insan değer verdiği birine nasıl küfür edebilir birde şiddet var o gittikçe artacak siz karşılık verdikçe o daha çok bastırmaya çalışacak.
Çocuğunuz için üzülmeyin bence o evden giderek ona da iyilik yapmış olursunuz çünkü evde yaşanan olayları çocuğun kişiliğini geleceğini çok etkiler. Evli değilim düşüncelerim şişe yardımcı oldu mu bilemem ama iyi düşünün derim

O adamın size muamelesini izleterek asıl kızınızın hakkına siz giriyorsunuz. Yakında kötü bir babadansa uzakta ya da seyrek görülen daha nötr bir baba her zaman daha iyidir. Ama sizin işiniz falan yok sanırım, aile evine döneceksiniz dönerseniz. O sebepten kızı bahane ediyorsunuz.

böyle saygısız bir evlilikte o çocuğu nasıl büyütmeyi düşünüyorsunuz? yazık değil mi o çocuğa?? bence siz kızınızı bahane ediyorsunuz boşanmamak için. boşanmayarak en büyük kötülüğü o çocuğa yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…