• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napacağımı Şaşırdım akıl verin nolur...

erken gidip yapalım sonra bende kendi evimi yapıcam diyin gece yarılarına kadar temizlğe kalmayın. .
Kayınvalidenize söyleyin yıkanacakları yıkasın sizde yarın cam kapı siler dönersiniz

ne kendi annenize evinizi temizlettirin ne de kayınvalidenizin evini temizleyin ,100- 150 tl temizlikçi için verilecek para karı koca çalışan 2 kişiyi fakir yapmaz bence.

Yani emri vaki olmadığı için ben olsam kabul ederdim.Sonuçta 2-3 saate biter.
Kabul ettim canım.

erken gidip yapalım sonra bende kendi evimi yapıcam diyin gece yarılarına kadar temizlğe kalmayın. .
Kayınvalidenize söyleyin yıkanacakları yıkasın sizde yarın cam kapı siler dönersiniz
Silmişler camları sadece koltuklar kalkacak silinip süprülecek canım gidecem bende napim. 9 da dönerim dedim.
ne kendi annenize evinizi temizlettirin ne de kayınvalidenizin evini temizleyin ,100- 150 tl temizlikçi için verilecek para karı koca çalışan 2 kişiyi fakir yapmaz bence.

Canım zaten kendi evimi anneme temizletmiyorum o sağolsun beni düsünüyo annem kapı komşum ve anahtarım onda benden habersiz yapıo. bende temizlikçiden yanayım.

valla annemin 2 gelini var 2 side gelmez temizliğe bende gitmem kayınvalideminde 3 gelini var 3 üde gitmez ... ama onlarda çağırmazlar gel temizle diye...

Iletisimi doğru kurmak lazim. Samimiyetsizce yapilan seyten hayir gelmez. Bugunlerde isler yoğun ben kendi evimi bile temizleyemeyecem tam olarak diyin.

Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?
canım yaaa.senin yazını okuyunca benim hallerim aklıma geldi.benim msjlarımı oku istersen.

Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?

bence müsaitsen git!! ama çokta yorma kendini yani
bende çalışıyorum geçen ay görümcemde bana rica etmişti müsait olursan 1 pazar birlikte annemin evini temizleyelim diye
hiç istemediğim halde gittim gitmesem laf etmezlerdi ama eşim üzülebilirdi belki onlara katılmazsam
sırf onun hatrına gitmek istedim :KK16:

Evet evli iki cocugu var emrivaki yapmadı canım cekınerek söyledi ne yapsam bilmiyorum
canım bence sen burada olumsuz yorum yapan kimseyi dinleme ve git,önce mantıklı düşünmelisin herzaman temizliğini yapmak zorunda değilsin ama bayramdan bayrama yapmanda hiç bi sakınca göremedim ben
sonuçta görümcen arayıp annemin evini temizle dememiş,beraber yapalımmı ne dersin demiş
biraz yardım edersin saat geç olmadanda evine dönersin olmazmı:KK66:bende çalışıyorum ama biakşam gidip kayınvalidemle birlikte mutfak dolaplarını sildik çok mutlu oldu :D

Canım kibar bi sekilde sordu aksam planın var mı canım çekinerek sordu bende yok ufak tefek işlerim var evde onları yapcam dedim hım tamam canım o zaman dedi ısrar ettim noldu falan die eve temizlige giden kadın hastalanmıs gidelimmi bu aksam anneme yardıma dedi işin yoksa tabi dedi Çekinerek emirvakili söylemedi ben kıvırdım lafı bakarız dedim biraz işim var olmadı esim bırakır dedim

akşam akşammı temizlik yapacakmışsınız bitermi o kadarcık saatte bayram temizliği

Bayram üstü itiraz edenleri anlayamadım ben.
İyilikten maraz doğmuyor.
İyilik eden iyilik buluyor.
Ve ilahi bir şekilde korunuyor.
Nankörlük eden kendine eder.
Kadının zaten bir yardımcısı var..
Olağandışı bir durum kadın hastalanmış.
Hastalanmasa sorulmayacaktı bile..
Bir dahaki temizliği o yapacak.

Şakayla karışık Kelin ilacı olsa kendi başına sürer de görümcene ;)
Yarın öbür gün bebeğin falan olursa asla gidemezsin zaten Bence görümcene bu böyle olmayacak bundna sonra yarı yarıya parasını verelim annemin evine kadın tutalım de ne olacak ki

Çalışan insan evini zor temizliyor bir de başkasının evini temizlemezdim ben açıkçası kızı da varmış çok istiyorsa o temizlesin ya da ikiniz ortak para verip bir kadın tutun o temizlesin. Eşiniz de bir şey dememiş boşuna niye kendinize dert ediniyorsunuz ki.

sürekli temızlıge çağırsınlar senı ıstıyorsan git..zıra alıştırınca devamı fena geliyor.dene ıstersen

ya bu senin karşındaki insanlara bağlı bence. Sen gittiğinde kıymet bilip taktir edebilecek sonrasında abartmayacak kimselerse git nolucak. İnsanlık hali, seninde gün gelir ihtiyacın olur, bebeğin olur doğum yaparsın, onlarda gocunmadan gelirler. Ama kıymet bilmeyip, seni süründürecek tiplerse o zaman gene sen bilirsin.

Back
X