• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napacağımı Şaşırdım akıl verin nolur...

Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?
cnm sende soyle ya kusura bakmayın ben kendı evımın temızlıgını bugune bırakmıstım de bence

Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?

tabiki etmelisin , görümcen de gidiyor ediyor sonucta, olumsuz düşünmeyi bırakıp işte olsa birşeyler ortaya çıkarmanın keyfine bak bence arkadaşım..

Hayatta herşeyin karşılıklı olduğunu düşünüyorum, kaynanam dünya iyisidir, çağırsa hemen giderim yorulacak olsam da, eğer ki iyi biri ise ve sizi daha evvel çok da üzmediyse, düşündüyse gidin derim, ne olacak 1 gün, hem kocanı da mutlu edersin aslında, ama eğer zaten değmez, kıymetimi anlamayacak dersen gitme derim, fedakarlık yapılacaksa hak etmiş olması lazım, ben üşensem de giderdim kesinlikle, çalışıyorum ve çocuğum var bu arada.

Kızlar suanda sinirlerim tavan yapmış durumda ev berbattt odaların yeri değişiyo ve zavallı kaynanam tek başına yapıyo GÖRÜMCEM Hala ortada yok gelmemişş daha şaka gibiii yaaaa !!! Bana sabahın köründe söyledi ve hala gelmemiş Evide yakın kaynım bile kızdı nerde bu kız kaynanam hemen savunmaya gecti evi var oda elin yanında falan cok sinirliyimmm !!!

Kızlar suanda sinirlerim tavan yapmış durumda ev berbattt odaların yeri değişiyo ve zavallı kaynanam tek başına yapıyo GÖRÜMCEM Hala ortada yok gelmemişş daha şaka gibiii yaaaa !!! Bana sabahın köründe söyledi ve hala gelmemiş Evide yakın kaynım bile kızdı nerde bu kız kaynanam hemen savunmaya gecti evi var oda elin yanında falan cok sinirliyimmm !!!

senin evin yokmuymuş şahsen ben varken tutupta yengeme gel anamın evini temizle demem zaten ne kadar saçma görümcenizede söyleyin gelmeyeceksen söyleseydinde ona göre girişseydik temizlige ben yorgun işten geldim oyunmu oynuyosun diyin elin evinde oldugu şimdimi akıllarına gelmiş siz yardım edin gidin bidaha çagırırsa görümceniz çok yrgunum dersiniz ve artık gitmezsiniz:KK11:

Canım simdi geliyormuş gelince lafımı koyacagım ama !!! Öz kızı Annesini düşünmüyosa ben hiç düşünmemmm !! Birde kaynanam yarın bizde kalacaksınız bayram demezmi ay çıldıracagımmmmmmm

Canım simdi geliyormuş gelince lafımı koyacagım ama !!! Öz kızı Annesini düşünmüyosa ben hiç düşünmemmm !! Birde kaynanam yarın bizde kalacaksınız bayram demezmi ay çıldıracagımmmmmmm

Elini ver kolunu kaptir olmus. Insani iyilik yaptigina da pisman ediyorlar.

Kesinlikle kalmayin buraya gelecegim diye kendi evimin temizligi kaldi gidiyoruz biz deyip gidin bence bi daha da gitmeyin temizlige felan
Kayinvalidenizin tavrini begenmedim
Cok daha uzerler ne demek calisan kadini cagirmak bayram temizligine
Ayrica calismasaniz da yapmak zorunda degilsiniz kendi evlatlari dusunur yapamazlarsa da birini tutarlar olur biter bu ne canim yazik ya bu saatte mi insan annesinin evine gelir

Canım eşin sana bunu söyleyeceğine bi zahmet arasın annesine ya da kardeşine böyle söylesin...

Görümceniz evli mi?
Kendi kv sine bayram temizliğine gitmiş mi?

Bu arada ben emrivaki sandım o yüzden direk soruyla daldım konuya..
Kırk yılda bir o da utana sıkıla sormuşsa bence kırmayın ne görümceler ne kayınvalideler var..
Sevabına yardim ediverin derim ben.

Kesinlikle kalmayin buraya gelecegim diye kendi evimin temizligi kaldi gidiyoruz biz deyip gidin bence bi daha da gitmeyin temizlige felan
Kayinvalidenizin tavrini begenmedim
Cok daha uzerler ne demek calisan kadini cagirmak bayram temizligine
Ayrica calismasaniz da yapmak zorunda degilsiniz kendi evlatlari dusunur yapamazlarsa da birini tutarlar olur biter bu ne canim yazik ya bu saatte mi insan annesinin evine gelir
Hala iş yapıoz yarın iş varrrrr kafayı yicemmm yarın gelip kalacak ışız burda !!!

nedense hiç şaşırmadım. sanırım aynı fabrikasyon ürününden bir tane de bizde var. elini verince kolunu kaptırıyorsun.. hamileyken bana torunum doğunca camlarımı silecek diyordu. torunum sana diyorum gelinim sen anla hesabı.. hiiiç ustume alınmadım. bir kez de annemin yanında soyledı. torun buyuyunce gelip camlarımızı sıler dıye. annem hiiç sanmam onun annesi gelip bana cam silmedi, kızı mı gelip silecek dedi.. bizimki aldı lafını kuyruguna baka baka gitti. Bir defa gidince iş üstüne kalır. Bi Allah razı olsun bile demezler, yapmak zorundaymışsın gibi davranırlar. O yüzden hiiç gerek yok böyle inceliklere, onlar anlamazlar.. Bu size iyi bir ders olsun , bir daha asla... (ben de amma dolmuşum ya , sizin konunuzda içimi boşalttım resmen, kusura bakmayın :) )

git ama her bayram değil çok alıştırma.
gitmezsen de kırılırlar laf ederler bunlara da gerek yok
sene de 2 bayram varsa birinde yap ki diğerinde kendini savunabilesin
ama asla gitmem desen de saygı duyulmalı çünkü çalışan bir bayansın

nedense hiç şaşırmadım. sanırım aynı fabrikasyon ürününden bir tane de bizde var. elini verince kolunu kaptırıyorsun.. hamileyken bana torunum doğunca camlarımı silecek diyordu. torunum sana diyorum gelinim sen anla hesabı.. hiiiç ustume alınmadım. bir kez de annemin yanında soyledı. torun buyuyunce gelip camlarımızı sıler dıye. annem hiiç sanmam onun annesi gelip bana cam silmedi, kızı mı gelip silecek dedi.. bizimki aldı lafını kuyruguna baka baka gitti. Bir defa gidince iş üstüne kalır. Bi Allah razı olsun bile demezler, yapmak zorundaymışsın gibi davranırlar. O yüzden hiiç gerek yok böyle inceliklere, onlar anlamazlar.. Bu size iyi bir ders olsun , bir daha asla... (ben de amma dolmuşum ya , sizin konunuzda içimi boşalttım resmen, kusura bakmayın :) )
Simdi yoruldum yaaa dedim içimden dedigimi sandım agzımdan kaçırmışım ayıp oldu sanırım görümcem ver ben sileyim dedi

Simdi yoruldum yaaa dedim içimden dedigimi sandım agzımdan kaçırmışım ayıp oldu sanırım görümcem ver ben sileyim dedi
ne kadar iyi niyetli dusunuyorsunuz , hala ayıp oldu sanırım diyorsunuz.. onlar sizi işten yorgun argın dondugunuzde sizi temızlıge cagırırken size ayıp olup olmadığını dusundu mu acaba. oysaki sız hala gorumceme ayıp oldu dıyorsunuz. ne dıyım Allah herkese sızın gıbı gelın nasıp etsın :)

Yorumlarınız için çok tesekkürler bende gitmek istemiyorum tabiki. Kaynanam 55 yaşında 9 10 ay önce ameliyat oldu beyninden iyileşti ama çok nazlanıyor. Bencede görümcem tek yapar ama beni çağırdı işteee.... alıştırmakta istemiyorum.
kv nin durumu müsaitse kadın tutabilir evi temizletmek için. aranız iyiyse eğer ya da laf arasında söyle ben çalıştığım için kendi evime bile temizlikçi tutuyorum isterseniz sizin içinde konuşayım de:KK53::-)

Back
X