• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napacağımı Şaşırdım akıl verin nolur...

Annene yardım etmeyip ona gitmen herseyden once annene saygisizlim olur. Ayrica annenin isini yapsan da kvdenin isini de gorumceb yapsın yani seni ilgilendirmemeliydi. Bir de bence kendi islerini annene yaptirma yazik kadincagiza ya o sana kiyamiyor anladim da sen de ona kiyama biraz. Gorumcene de annemin evini temizliycez ya da daha benim temizliğim duruyor gelmeye zamanım olmayacak diyebilirsin.

ne kadar iyi niyetli dusunuyorsunuz , hala ayıp oldu sanırım diyorsunuz.. onlar sizi işten yorgun argın dondugunuzde sizi temızlıge cagırırken size ayıp olup olmadığını dusundu mu acaba. oysaki sız hala gorumceme ayıp oldu dıyorsunuz. ne dıyım Allah herkese sızın gıbı gelın nasıp etsın :)
Canım ne diyeyim ki geldim geleli yoruldum gec oldu diorum :( laf koyuyorum nerde kaldın bana dedin ama yoksun falan anladılar isteksiz oldugumu napayım ki artık sence cıkarken bişi diyimi ?

onlar anlamaz ki canım laf koymaktan fln. yani, aslında anlarlar da ıslerıne gelmez, anlamamazdan gelirler. o yuzden ne desen bos be canım.. kesinlikle bir daha sakın ama sakın gitme.. unutma 40 defa gıtsen 1 defa gıtmedıgınde yıne kotu olacaksın, o yaptıgın temızlıklerı gormeyecekler..

Bence kendi aileme de yardima gidecegim artik cok yorgynum arefe gecesi de kendi evimde yatar dinlenirim dersin
Kendi evinin temizligi de var
Bence soyle yap kendi temizligini yap sonra hastayim de yat yatak dosek
Bayramda hasta mi yatayim dinlenicem kendi evimde
Hem is hem annenin temizligi yoruldum bi daha da gitmem de

Merhaba bayanlar yorumlarınız benim için çok önemli bana yol gösterin nolur. 2 Aylık evliyim. Kamu kurumunda çalışıyorum. Bugün görümcem aradı işin yada planın yoksa anneme (kaynanama) temizlik yapmaya gidelimmi? dedi.Ben tamam yada yok demedim aksam haberleşiriz dedim. Daha önce nişanlıyken bi kere çağırmışlardı ayıp olmasın diye gitmiştim. gece 1 e kadar temizlik yapıldı. Haliyle ben çalışıyorum erken kalkıyorum kendi evime bile yetişemiyorum ve evlenmeden önce annem bana kıyamaz hiç iş yaptırmazdı şuan bile yaptırmıyo. Benim evimin işini bile annem yapıyor.Şimdi ben ne yapayım yok dersem ayıp olurmu gideyimi. ? Eşim bile diyor bunlar ne kadar anlayışsız sen çalışıyorsun düşünmüyorlarmı diyor ama kararı bana bıraktı. alıştırmak istemiyorum. bir gelin kayınvalidesine iş konusunda yardım etmeli mi?
Çoğu kişi bana kızabilir ama ben asla kabul etmezdim sanki aynı ev demi yaşıyorsun da onu temizliğini sen yapacaksın ise git bide gel temizlik yap o zaman eşit olsun annene de git yap ama annen yaptırmaz çünkü Kıyamaz kayınvalide ler çok bencil oluyor kendi kızı çalışsa eminim ki temizliğe cagirmazdi

Valla beni ne nisanliyken ne evliyken cagiran olmadi cok sukur.herkes kendi evinin temizligini kendi yapsin o ne bicim ismis.benim esimde annesine para verir yardimci getirir o temizler evi cok cok.olmaz yani.gitmem banane :KK76:

Gerçekten yapamayacak durumdaysa gidilebilir. Siz yapamayacak durumdaysınız ve maddi durumunuz iyiyse onun evini temizlemesi için bir yardımcı da tutabilirsiniz. Eğer durumunuz müsait değilse ve siz de gitmek istemiyorsanız bunu en baştan söylemeliydiniz. "Kusura bakmayın, ben kendi evime yetişemiyorum, kendi evimi temizleyeceğim" diye söyleyin böyle bir teklif geldiğinde, kocanız da onların yanında söylesin hatta "çok çalışıyor eşim, eve anca yetişiyor" desin Hatta onun annesi değil mi, eşiniz gidip kız kardeşiyle beraber temizlesin. :KK66:

Bence karsidaki kisiye bagli hak ediyorsa brlirli bir sure icin git derim cok kalmamak kaydiyla ama degmiyorsa krndini yormaya degmez

El adama herseyi yaptiriyo
Ben olsam gitmezdim
Su kaynana evi temizlemece ne buyuk olay ya
Tutsun bi temizlikci parasini verin
Bu ne yahu gelin gelsin o gelsin bu gelsin ev temizlesin emrivaki hic sevmem
100tl falan komple temizliyolar senede 1 defada versin yada cocuklari versin ona buna dicen gel tmizle diye

Millet bi tuhaf olmus

İstegi olan zaten cagrilmadan gider
Zorla cagirmanin alemi ne yahuu

Canlarım yardımlarınız için teşekkür ederim temizliğe mecburen gittim ve büyük konuşmayayım bir daha asla gitmem!! ŞİMDİ sinirden köpürüyorum... Pazartesinden beri eşimin ailesindeyiz... Salı onlarda kaldık çarşamba ablasındaydık Dünde biliyorsunuz temizlik vardı Bugün arefe diye orda kalacakmışızz Allahım bunaldımm..!!!!!! Kalmaya gitmesem Bayramın birinci ve ikinci günüm zehir olacak bu kez ilk gün kal diyecekler 2. günü akraba gezmeleri off Allahım ne yapsammm bennnn yardım edinn :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ya ne buyuk dertleriniz var. Butun bu sorunlarin sebebi sinirlarinizi yeterince cizmemeniz. Neden onlarin evinde kaliyorusun, senin evin barkin yok mu. Kaynanalarida anlamiyorum, benimki evini supurtturmez bile (hos bende supureyim diye cokta israr etmem) yeterince yoruluyorsun diye sagolsun.

Esimle ilk evlendigimiz donemlerde akrabalarina gittigimizde (180 km), orada kaldik bir iki kez. Okadar rahatsiz oldum ki, hic ama hic rahat edemedim. Zaten iki gun haftasonumuz var, onun bunun evinde misafir odalarinda neden surunelim dedim, birdahada gunubirlik gidip gelir olduk. Ara ara yine kaliyoruz ama hep yorgun argin kotu uyuyoruz, cok surmez tamamen vazgeciririm insallah. Dedigim gibi, sinirlarinizi koruyun. Ozel hayatiniz oldugunu anlasinlar, sizin evliligin ilk donemlerinde yanliz kalmaya ihtiyaciniz var. Ozellikle kaliteli zaman gecirmelisiniz, yani is sonrasi yorgun arginkenki zamandan bahsetmiyorum, haftasonlarinda enerjik oldugunuz zamanlarda birlikte vakit gecirin.

Ya ne buyuk dertleriniz var. Butun bu sorunlarin sebebi sinirlarinizi yeterince cizmemeniz. Neden onlarin evinde kaliyorusun, senin evin barkin yok mu. Kaynanalarida anlamiyorum, benimki evini supurtturmez bile (hos bende supureyim diye cokta israr etmem) yeterince yoruluyorsun diye sagolsun.

Esimle ilk evlendigimiz donemlerde akrabalarina gittigimizde (180 km), orada kaldik bir iki kez. Okadar rahatsiz oldum ki, hic ama hic rahat edemedim. Zaten iki gun haftasonumuz var, onun bunun evinde misafir odalarinda neden surunelim dedim, birdahada gunubirlik gidip gelir olduk. Ara ara yine kaliyoruz ama hep yorgun argin kotu uyuyoruz, cok surmez tamamen vazgeciririm insallah. Dedigim gibi, sinirlarinizi koruyun. Ozel hayatiniz oldugunu anlasinlar, sizin evliligin ilk donemlerinde yanliz kalmaya ihtiyaciniz var. Ozellikle kaliteli zaman gecirmelisiniz, yani is sonrasi yorgun arginkenki zamandan bahsetmiyorum, haftasonlarinda enerjik oldugunuz zamanlarda birlikte vakit gecirin.

Çok doğru diyorsun canım bende öyle diyorum ama bizimkilerde bi kalma merakı var kalmayınca küsüyorlar.Evleri bizim eve uzak ilçedeler Birde benim annem kapı komşum ya her an annemi görebiliyorum eşimde mutlu olsun diye kabul ediyorum kalmayı. (Sonradan denmesin senin annen yanında nasıl olsa die ) sınırlarımı nasıl koruyacağım KV Benim adıma planlar yapıyor bugün çarşıya gidecekmişiz benim işim var mı yokmu soran yok ama ?? dün akşamda yarın kalacaksınız burda bayram günü diyorr ama bize fikrimizi soran yokk.. zaten kalmayı düsünüyorduk ama böye diyince sinir oldum..!! İlk gün kurban et faslı diye yine onlarda geçecek ikinci günü akraba gezmesine götürecek bizi Bayramımız berbat olacak..

Back
X