Napayım?Nasıl davranayım?Yardım kızlar.

Pigment

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
2.386
4.016
133
Hanımlar selam.Ben 12 gün önce yurtdışindan geldim.Covid testi falan oldum gelmeden.Eşimle konuştuk önce annemlere gideyim orda izole olayım senin geleceğine yakın giderim kayınvalidegile diye haberleri de var hani.Ucaktan inince aradım kp.i ben geldim eve gidiyorum diye tamam hoşgeldin dedi kapatti geldim geleli kv yi ariyorum kp.açıyor annen,uyuyo banyoda vs.
Şimdi salı gideceğim oraya korkuyorum laf edecekler kavga edeceğiz diye.İlk oraya gidecekmişim onları saymıyormuşum kv,görümce öyle demişler eşime.Ben şimdi gideceğim bi sürü laf surat.Ben kimseyi riske atmak istemedim açıkçası kendi anam babam hani evlatlarıyım rahatım.Dışarı bile çıkmadım geldim geleli. Neyse o kadar huzursuz oldum ki gidince nasıl davranayım nasıl açiklama yapayim bişey derlerse ne diyim?Kendi evimizde var giderim anahtarı alırım onlardan.Iyice gerilir ortam bilemedim kizlar ya çok gerildim.Napayım ki ben?

Virus olmasada gider ailemde kalırım kocam yoksa.
Mecbur degılım ucaktan iner inmez kaynanama gitmeye.
Acıklama falan yapmazdım ben olsam.
Gorumcen emınım ki kaynanasına sene de bir giden tipin tekidir.
Kendileri annelerinden cıkmaz, gelın annesıne gitmesin isterler gereksizler.

Virus olmasada gider ailemde kalırım kocam yoksa.
Mecbur degılım ucaktan iner inmez kaynanama gitmeye.
Acıklama falan yapmazdım ben olsam.
Gorumcen emınım ki kaynanasına sene de bir giden tipin tekidir.
Kendileri annelerinden cıkmaz, gelın annesıne gitmesin isterler gereksizler.
Görümcem bekar.Bi hoşgeldin kızım falan demedi kv.Keza görümcede.Laf a bak biz kız aldık gelin değil once oraya gidilirmiş.Daha önce hep oraya giderdim hep eşimden önce gelince.Iste cok sinirim bozuldu

Onca yoldan gelsem direk anamın kollarına atarım kendimi, direk eş ailesine gitsem suçluluk duygusundan deli olurum. Ne saçma bir aileymiş bu beklentilere bak! Ne münasebet diyip anahtarınızı alıp evinize gidin surat yaparlarsa derdim ama bunu yapacak olsanız buraya bu konuyu açmazdınız. Yaşadığınız stres ve kaygı o kadar yansımış ki yazınıza.. Ben algılayamıyorum bu kayınvalide ne der görümce surat asar elti laf sokar endişelerini.. misafir gelmiş insana bunları yaparlarsa çeker evime giderim bu kadar basit. Hayatımı onlar mi şekillendirecek yani?

Görümcem bekar.Bi hoşgeldin kızım falan demedi kv.Keza görümcede.Laf a bak biz kız aldık gelin değil once oraya gidilirmiş.Daha önce hep oraya giderdim hep eşimden önce gelince.Iste cok sinirim bozuldu
Kız mı almıslar hahahaha
Keske kabul etseler gelinler kayınvalıdelerın kızı olamaz.
Olsaydı sayet, kızın tadını kaçırmayalım der, kırılsalar da bir hosgeldın derdıler.
Bos yapmasınlar.

Acıklama yaparsan ustune daha cok gelirler.
Eger yapmazsan mecbur susacaklar.

Bu ele karısmamıs bekar gorumceler kendılerını letafet teyze gibi yapmiyor mu, deliriyorum.
Sen bekar kızsın git arkadaşlarınla kahve ıc flort et. Sanane gelinden, gelinin annesıne gitmesinden.

Bosver hıc dert etme.
Hatta sorun cikar diyorsan kocan yokken gitme bile.

Hanımlar selam.Ben 12 gün önce yurtdışindan geldim.Covid testi falan oldum gelmeden.Eşimle konuştuk önce annemlere gideyim orda izole olayım senin geleceğine yakın giderim kayınvalidegile diye haberleri de var hani.Ucaktan inince aradım kp.i ben geldim eve gidiyorum diye tamam hoşgeldin dedi kapatti geldim geleli kv yi ariyorum kp.açıyor annen,uyuyo banyoda vs.
Şimdi salı gideceğim oraya korkuyorum laf edecekler kavga edeceğiz diye.İlk oraya gidecekmişim onları saymıyormuşum kv,görümce öyle demişler eşime.Ben şimdi gideceğim bi sürü laf surat.Ben kimseyi riske atmak istemedim açıkçası kendi anam babam hani evlatlarıyım rahatım.Dışarı bile çıkmadım geldim geleli. Neyse o kadar huzursuz oldum ki gidince nasıl davranayım nasıl açiklama yapayim bişey derlerse ne diyim?Kendi evimizde var giderim anahtarı alırım onlardan.Iyice gerilir ortam bilemedim kizlar ya çok gerildim.Napayım ki ben?
Açıklama yapmanıza gerek yok ki.
Tabii ki kendi annenize gideceksiniz. Önden gelen eşiniz olsa direkt sizin annenize mi giderdi sanki.
Surat asıp sizi huzursuz ederlerse yine geçin annenizin evine.

aman ya bunun saygıyla ne alakası var ah şu eş aileleri abartmada üstlerine yok

siz planladığınız günde gidin eş ailesine baktınız suratlar 5 karış lafta söylüyorlar o zaman anahtarınızı alıp çıkarsınız

Onca yoldan gelsem direk anamın kollarına atarım kendimi, direk eş ailesine gitsem suçluluk duygusundan deli olurum. Ne saçma bir aileymiş bu beklentilere bak! Ne münasebet diyip anahtarınızı alıp evinize gidin surat yaparlarsa derdim ama bunu yapacak olsanız buraya bu konuyu açmazdınız. Yaşadığınız stres ve kaygı o kadar yansımış ki yazınıza.. Ben algılayamıyorum bu kayınvalide ne der görümce surat asar elti laf sokar endişelerini.. misafir gelmiş insana bunları yaparlarsa çeker evime giderim bu kadar basit. Hayatımı onlar mi şekillendirecek yani?
Çok doğru dediniz ben giderim evime dedim eşimede idare et canim ses çikarma ben gelene kadar diye

Offff Bıktım şu erkek ailelerinin hadsizliğinden. Kusura bakmasınlar herkes haddini bilecek. Benim anne babamdan önemli zannetmeyecek kimse kendini.
Allah aşkına hangi kız ailesinin damat önce bize gelecek diye ego savaşına girdiğini gördünüz? Hangi kız annesi ya da gelinin kız kardeşi kıskançlıktan ara bozuyor?
Siz baştan böyle alıştırmışsınız. Vermeyin bu tavizleri.

Aileniz de oradayken eşinizi gelmeden esinizin ailesinin yanında beş işiniz var zaten? Bunun için bir bahaneye bile ihtiyacınız yok bilmem farkında mısınız?
Eşimin tarafı bi garip işte düğün zamanı falan onlara hiç birşey sormadım diye surat trip çekmedim tabi kendi bildiğimi okudum eşim idare ediver ben sana birsey demiyorum eski insanlar öyle görmüş diyor.Çenemi tutamam eşimle de kötü olurlar diye çekiniyorum

Back
X