• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napayım?Nasıl davranayım?Yardım kızlar.

Kaynana şişince belki anlayabiliyorum yaşlı olduğu için.. ama görümce ne ya? sinir oluyorum. ne demek bizi saymıyor falan. ya sen kimsin ki kocamın kardeşisin diye sana hürmet mi edicem?
ps: benim görümcem yok bu arada, sizin adınıza sinirlenmiş bulundum :D

Hanımlar selam.Ben 12 gün önce yurtdışindan geldim.Covid testi falan oldum gelmeden.Eşimle konuştuk önce annemlere gideyim orda izole olayım senin geleceğine yakın giderim kayınvalidegile diye haberleri de var hani.Ucaktan inince aradım kp.i ben geldim eve gidiyorum diye tamam hoşgeldin dedi kapatti geldim geleli kv yi ariyorum kp.açıyor annen,uyuyo banyoda vs.
Şimdi salı gideceğim oraya korkuyorum laf edecekler kavga edeceğiz diye.İlk oraya gidecekmişim onları saymıyormuşum kv,görümce öyle demişler eşime.Ben şimdi gideceğim bi sürü laf surat.Ben kimseyi riske atmak istemedim açıkçası kendi anam babam hani evlatlarıyım rahatım.Dışarı bile çıkmadım geldim geleli. Neyse o kadar huzursuz oldum ki gidince nasıl davranayım nasıl açiklama yapayim bişey derlerse ne diyim?Kendi evimizde var giderim anahtarı alırım onlardan.Iyice gerilir ortam bilemedim kizlar ya çok gerildim.Napayım ki ben?
Açıklama yapmazdım. Surat asarlarsa assınlar. Umrumda olmazdı. Onlara mı soracaksın. Açıklama yaparsan evet siz haklısınız bakın açıklamamı yapıyorum demiş olacaksın.

Hasta ol ya da olma ne mecburiyetin var kayinvalidene gitmeye? Açıklama yapmak zorunda da değilsin . Kayınvaliden kendini ne sanıyor acaba ? Benim eşim olsa annesi böyle tavır alıp egoistlik yapsa özellikle benim anneme gider annesine sonra gider ,anlasın diye..
Acaip sinir oldum ne kadar ayıp ,görumcene ne?
Bizim de gelinimiz var bayramda falan bile ilkönce annesine gider herkesle olmak adina ee ne olucak?sonrada anneme geliyor sonuçta aralarıda iyi saygısızlık ta yapmıyor ... önce ben, sen derseler olurmu hiç. ..
Ben sizin yerinizde olsam annemi ozlediysem görür sonra kendi evime gelirdim . Ama kayinvalidem de sizin ki gibi yapsa bilerek hep ama hep anneme giderim ınadına.

Back
X