- 20 Aralık 2017
- 399
- 250
- 53
- Konu Sahibi taktak9293
-
Aynı şey bizim de başımızda. Annem abime ev aldı. Ben burslarımla okudum. Biz iyiniyetli düşündük ama öyle değilmiş. Heminsanların emekleri üstünde oturcaksın hem çekirdek aile olup anayı babayı para için dışlıycaksın hemde kardeşe yardim etmiyceksin. O evde eşinizin kardeşinin de hakkı var. Hep bana hep bana olmuyo. Neyse ki eşinizin ailesi akıllıymış. En doğrusunu yapmışlar. Verin kiranızı kurun çekirdek ailenizi. Herkes huzurlu olsun...
Esinize de kendinize de uzulecek bir durum yok. Esinizin ailesi,iliskilerinizi esiniz belirlesin. Gorusmek istiyorsa gorussun,siz gorusmem ben derseniz de size saygi duysun. Mesafeli sekilde iliski kurmak zor degil. Esasen kira veremeyecek durumda degildik zaten demissiniz,bos yere agiz egmis evlerinde oturmussunuz. Taraflar birbirinin beklentisini karsilamiyorsa yollari sizin yaptiginiz gibi ayirmalilar diye dusunuyorum. Versinler evlerini kiraya,kredisini de odesinler,ogullarina araba da alsinlar,okutsunlar da. Bu kadar basit. Uzulecek bir durum yok.
Zorlanma yok , zorlanma olsa ona göre ayagını yorgana göre uzatılır. zorlanma gibi bi halleri yok dışardan herkesin görebilecegi kadar.Şimdi sizi o eve oturtmuşlar ancak evin kredi ödemesi var ve oğlum kira ödeyeceğine evin kredisini öder diye düşünmüş olabilirler.Siz de krediye yardım etmeyince zorlanmış olabilirler.Bu tarz konularda anne babalara çok iş düşüyo baksanıza iki kardeşin arasına para konusu girmiş.Kiraya çıkmakla en doğrusunu yapmışsınız.
Valla 20 gun olmus evlatlarini aramamislarsa aramasinlar,siz dert etmeyin. Esinize birakin. Aliniyorsa alinsin,kusuyorsa kussun,barisiyorsa barissin naparsa yapsin. Benim esim de ailesiyle benzer durumda,ne yaparsam yapayim fayda etmedi. Simdiki aklim olsa amaaaan bana ne bosver be der gecerdim. O yuzden size bu akli veriyorumo eve zorla yerleştirdiler resmen bizi. bu ev sizin oturcaksınız dediler. ama burnumuzdan getirdiler. bastan kiraya cıkalım dedim ben. ama baktırmadılar bile. bak bak bizim evimiz var orda oturmuyır derlere gitti konu.
konu su ben görüşmeyelim eşim görüşmesin demiyorum. 20 gün olmuş insan bi ararabilir en azından kendi evladını. onlar ipi koparma yönünde hep benim aklım bunu almıyo. bu tarz insnlarla ne kadar ilişki kurabilcez.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?