napcagımı bilemiyorum.

dinlicem sizi...

çok tesekkür ederim . O içine atıyo şu an arada dertleniyo bi. anlatabilirsin bana herseye diyorum. dök içini diyorum sıkıştırmıyorum. zamanı gelince anlatır inş.

Sen de dertsiz basina dert ariyorsun. Esin gorusmuyorsa zorlama. Ailesi zaten zamanla gozunde kiymetlenir bu defa sen gorusmek istemesen de sana sorun yaratir. Bosver ister gorussun ister gorusmesin bunu nu takacaksin en azindan kafan rahat olur.

yapacak bişey yok. evden çıkmışsınız zaten. ben olsma ne para veririm, ne eşimin vermesine izin veririm, ne de görüşürüm.

Ooo sen şimdiden olmayan eltinle mal mülk yarışına girmişsin

Kiraya çıkmışsınız en iyisini yaparak.
Bir adımda atmışsınız.
Şuanda tek yapacağınız şey 1 adım gelene 1 adım okdar.

Ben buna kredi ödeyerek sahip olacağım
O diğer eve rahatlıkla sahip olacak diyip resmen yariş yapmışsınız.
Bilmiyorum bana çok da haklı gelmiyorsunuz

Derdini dinlerim, ortak olur, teselli ederim ama eşim ve ailesinin arasini yapmayla uğraşmazdim ben olsam. Karışmayin yok aramadilar, yok gelmediler diye kendinize dert edinip huzur kaçırmayin, gündem yapmayin bunlari.
Baştan verdikleri evi kabul etmeseymisdiniz keske. Ev, eşya verip sonrada sessizce kenara çekilen aile çok azdir. Genelde verdikleri seylerle ustunuzde hakimiyet kurmak isterler. Neyse zaten çıkmişsiniz. Kendi kendinize olay yaratmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…