- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi hsgyayincilik
umarım herşey güzel olur kuzumGerçekten içimden çok büyük bir yük aldınız daha öteki olanlarıda anlatsam şok olursunuz çok teşekkür ederim güzel sözleriniz ve dilekleriniz için :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım herşey güzel olur kuzumGerçekten içimden çok büyük bir yük aldınız daha öteki olanlarıda anlatsam şok olursunuz çok teşekkür ederim güzel sözleriniz ve dilekleriniz için :)
Cnm benim sevgiline çok üzüldüm işte insan ailesini secemiyor kıyamam. Sen iyi yapmışsın anlatmışsın hepte anlat. Ayrıca haksız yere atılan beddualar tutmaz zaten. Ki bence o beddualarda edeni bulur ben buna inanıyorum. Sen içini ferah tut yanlış hiç bişey yapmamissin.
İnşallah Abla tek dileğimiz :)umarım herşey güzel olur kuzum
:)İnşallah Abla tek dileğimiz :)
Bende bulmalarını istiyorum benim ilerde çocuklarımdan çekmemi istediklerini kendi çeksin. Çekiyorda zatenSen takma kafana bedduayi hele hiç takma eden bulur ben buna inanirim
Bende bulmalarını istiyorum benim ilerde çocuklarımdan çekmemi istediklerini kendi çeksin. Çekiyorda zaten
Kesinlikle abla. Çok teşekkür ederim Amin cümlemizin huzurlu bir hayatı olsun inşallahİşte böylelerinin iki yakası bir araya gelmiyor. Ne gerek var ailemden biri mutlu olsun ben ondan daha mutlu oluyorum aile olabilmek çok önemli. İnşallah çok güzel sağlıklı hayırlı ağız tadında bereketli bir aile kurarsin cnm.
Bende sevgilime diyorum ölümlü dünya yapma etme diyorum ama onun damarı tuttu işte. bide 1 aydır sevgilim orda burda kalıyor bi kere Aramadılar bide aradım cok aradım diyo ablası. çok yalancılar. O kadar kötü hakaretler duydum ve bir kelime saygısızlık etmedim ama aileme laf etti terbiye vermemiş ailen sana dedi. bu saatten sonra dugunume bile gelemezlerBence işlerine çok Karışma hatta şimdiden ailesi ile görüşmeyi kes sonra sen kötü olursun şöyle bir gerçek var et tırnaktan ayrılmaz
Evet aile tesettürlü ama bende tesettürlüyüm ve erkek arkadaşımla tanışmadan yıllar öncesinde kapandım. tek Yaptıgım sey uzun bir tunik giyip altına pantolon giymek. İlla etek giycekmişim kaç kere dedim ben vücut ölçülerime göre etek beğenmiyorum basenlerim cok var diyorum anlamıyor. Zaten erkek arkadaşım evden ayrıldı suanda annesi eve dönup evin kirasını ödemesini bekliyor. Tek derdi para yani, oğlunu özlediğinden değil. Kesinlikle haklısın ben suan ona eve dön diyorum ama dinlemiyor beni. Damarı tuttuAnladigim kadari ile aile tesetürlü bir aile ama bu nasil bir terbiyesizlik ve saygisizliktir ya. Erkek arkadasin sevginize ve sana sahip cikmis bu güzel birsey ama sen yinede cok cok fazla güvenme neler okuyoruz burda (insan paranoyak oluyor orasi ayri) Sahsi fikrim senin aile ile fazla icli disli ve yüz göz olman. Bu kadar iclerine girmeseydin keske simdi sana laf edemezlerdi. Bence bu saaten sonrada erkek arkadasinin ve ailesinin iliskisine fazla karisma kendi fikrini belirt ama israrci olma illeride sana sen demistinde söyle yapmistimda bidi bidi etmesin.
Evet aile tesettürlü ama bende tesettürlüyüm ve erkek arkadaşımla tanışmadan yıllar öncesinde kapandım. tek Yaptıgım sey uzun bir tunik giyip altına pantolon giymek. İlla etek giycekmişim kaç kere dedim ben vücut ölçülerime göre etek beğenmiyorum basenlerim cok var diyorum anlamıyor. Zaten erkek arkadaşım evden ayrıldı suanda annesi eve dönup evin kirasını ödemesini bekliyor. Tek derdi para yani, oğlunu özlediğinden değil. Kesinlikle haklısın ben suan ona eve dön diyorum ama dinlemiyor beni. Damarı tuttu![]()
Çok teşekkür ederim moral verdiğiniz için :)Sevgilin senin yanindaysa ailesini tinlama bile. Allah yardimcin olsun huzurlu mutlu olacaksaniz evlenin insallah
Gitmediği dahada iyi benim için. En azından kullanmıyorlar ellerinde erkek arkadaşımı. Bende karışmıcam kesinliklebosver cok terbiyesiz bir aileymis. Bence sen daha fazla karisma onun ve ailesinin iliskise bosver gitmiyorsa gitmesin. Kendi karar versin ne yapip yapmayacagina.
rica ederim. senin anlattiginin aynisini ben yasadim ama malesef benim nisanlim beni degil ailesini hakli buldu. giyim konusunda ve para durumundada. biz ayrildik. insallah siz mutlu olacaksaniz evlenirsiniz insallah. yok basini agritacaklarsa rabbim hayirlisini versin insallah dogru yolda yurumenizi saglasinÇok teşekkür ederim moral verdiğiniz için :)
Yazık ona gerçekten. Sizi haketmiyormuş. Daha acık görüşlülerine ve sizin yanınızda olabilecek kişilere layık olduğunuzdan eminim..rica ederim. senin anlattiginin aynisini ben yasadim ama malesef benim nisanlim beni degil ailesini hakli buldu. giyim konusunda ve para durumundada. biz ayrildik. insallah siz mutlu olacaksaniz evlenirsiniz insallah. yok basini agritacaklarsa rabbim hayirlisini versin insallah dogru yolda yurumenizi saglasin