Ailem hep arkadaşlarımla buluşmamı istemiyorlar okuldan eve evden okula gitmemi istiyolar mahhaldeki arkadaşlarınla takıl diyorlar mahhalede yaşıtım hic yok hepsi benden küçük onlarla oynamaya çıktımıda ayıp olur dedikodu yapıyorlardır 19 yaşina gelmiş hayla çocuklarla oynuyor diye aileme ne zaman arkadaşlara buluşcam dersem onlar olmaz nerden bilcez seni kaçırmıcaklarını filn diyolar derdim oluyor konusacak kimsem olmuyor abim var evli ilglenmiyor normal de de ilgenmiyor du milletin ailesini görüyorum salıyor kızını sosyaleşiyor ben evde anca mahaledeki veletlerle takılıyorum 3 sene once biriyle tanıştım instgramdan öz ablam gibi oldu derdim oldu anlatım beni çok mutlu ediyor haylada ediyor ama ailem onuda istemiyor instgram tanışmayla olur mu diyolar terolist o diyolar seni kandırıyor diyolar bir ara gelip gezcek onunla hotelde kalcaz dedi aileme dedim olmaz dedi neyse konuşmamı istemiyolar onlar yüzünden mutlu olamiyom her gece ağlıyorum nefret ediyorum bazen ablam dedigim durdurdu ama yaşamaktan bir zevk almıyorum sanki hapisteyim artık piskolim çok bozuk tek arkadasim dostum o kldı ondan baska dostum yok gezecek arkadaşim kalmdı ailem yüzündengüvenmiyorum sana diyolar iyde hiç dısari cıkmadim ki arkadaşlarla güvenlerini kırayım
Öncelikle şuan hamileyim ve evladım anne internette bi abla var çok iyi biri onunla normalde de görüşmek istiyorum dese kesinlikle müsade etmezdim çünkü güvenmem nerden bileyim çocuğuma zarar vermicek bi de otelde kalmak isticek. Ben küçükken annem babam evin önünden ayrilmami istemezdiler annemin goremeyecegi hiç bir yere gidemezdik ve bence çok haklılar. Ayrıca eskiden de gerçekten anlayışlı bi çocuktum okul arkadaşlarımla ilk okul ortaokul lise dahil tüm arkadaşlarımı ailemle tanıştırdım hatta lise de yakın arkadaşlarım ve anneleriyle pikniğe gitmiştik zaten ben de arkadaş konusunda çok seciciyimdir. Bu tanıştırma piknik vs bunların hepsi anne babamin içi rahat olsun isterdim ayrıca çok gezen tozan biri değildim genelde kitaplarimlaydim aileme hiç bir konuda yalan söylemedim ne saat verdiysem o saatte orada oldum gittiğim her yeri kimlerle olduğumu haber verdim en önemlisi de kucuklugumden beri kendi sorumlulugumu aldım bu en önemlisi çünkü küçükken kendi sorumluluğunu almamış çocuklar büyüyünce ailem bana çok karışıyo gibi şikayetleri oluyo çünkü o sorumluluğu yıllardır aileler üstleniyor buyudunuz diye hemen size devretmelerini bekleyemezsiniz. Ben içinde bulunduğumuz toplumu da göz önüne aldığımda ailelerin koruyucu tavrını haklı buluyorum heleki arkadaş secimlerinize guvenmiyorsalar ki internette biriyle otelde kalmak istiyorsunuz zaten bu konuşmayla ailenizden size güven duymasını bekleyemezsinjz.Ailem hep arkadaşlarımla buluşmamı istemiyorlar okuldan eve evden okula gitmemi istiyolar mahhaldeki arkadaşlarınla takıl diyorlar mahhalede yaşıtım hic yok hepsi benden küçük onlarla oynamaya çıktımıda ayıp olur dedikodu yapıyorlardır 19 yaşina gelmiş hayla çocuklarla oynuyor diye aileme ne zaman arkadaşlara buluşcam dersem onlar olmaz nerden bilcez seni kaçırmıcaklarını filn diyolar derdim oluyor konusacak kimsem olmuyor abim var evli ilglenmiyor normal de de ilgenmiyor du milletin ailesini görüyorum salıyor kızını sosyaleşiyor ben evde anca mahaledeki veletlerle takılıyorum 3 sene once biriyle tanıştım instgramdan öz ablam gibi oldu derdim oldu anlatım beni çok mutlu ediyor haylada ediyor ama ailem onuda istemiyor instgram tanışmayla olur mu diyolar terolist o diyolar seni kandırıyor diyolar bir ara gelip gezcek onunla hotelde kalcaz dedi aileme dedim olmaz dedi neyse konuşmamı istemiyolar onlar yüzünden mutlu olamiyom her gece ağlıyorum nefret ediyorum bazen ablam dedigim durdurdu ama yaşamaktan bir zevk almıyorum sanki hapisteyim artık piskolim çok bozuk tek arkadasim dostum o kldı ondan baska dostum yok gezecek arkadaşim kalmdı ailem yüzündengüvenmiyorum sana diyolar iyde hiç dısari cıkmadim ki arkadaşlarla güvenlerini kırayım
Ailem hep arkadaşlarımla buluşmamı istemiyorlar okuldan eve evden okula gitmemi istiyolar mahhaldeki arkadaşlarınla takıl diyorlar mahhalede yaşıtım hic yok hepsi benden küçük onlarla oynamaya çıktımıda ayıp olur dedikodu yapıyorlardır 19 yaşina gelmiş hayla çocuklarla oynuyor diye aileme ne zaman arkadaşlara buluşcam dersem onlar olmaz nerden bilcez seni kaçırmıcaklarını filn diyolar derdim oluyor konusacak kimsem olmuyor abim var evli ilglenmiyor normal de de ilgenmiyor du milletin ailesini görüyorum salıyor kızını sosyaleşiyor ben evde anca mahaledeki veletlerle takılıyorum 3 sene once biriyle tanıştım instgramdan öz ablam gibi oldu derdim oldu anlatım beni çok mutlu ediyor haylada ediyor ama ailem onuda istemiyor instgram tanışmayla olur mu diyolar terolist o diyolar seni kandırıyor diyolar bir ara gelip gezcek onunla hotelde kalcaz dedi aileme dedim olmaz dedi neyse konuşmamı istemiyolar onlar yüzünden mutlu olamiyom her gece ağlıyorum nefret ediyorum bazen ablam dedigim durdurdu ama yaşamaktan bir zevk almıyorum sanki hapisteyim artık piskolim çok bozuk tek arkadasim dostum o kldı ondan baska dostum yok gezecek arkadaşim kalmdı ailem yüzündengüvenmiyorum sana diyolar iyde hiç dısari cıkmadim ki arkadaşlarla güvenlerini kırayım
Fake bir konu daha...Edat ve baglac kullanmlari dogru ama terorist yazamiyorsunuz halla halla.Dalga gecmeyi birakin aksam aksam isiniz mi yok sizin?Ailem hep arkadaşlarımla buluşmamı istemiyorlar okuldan eve evden okula gitmemi istiyolar mahhaldeki arkadaşlarınla takıl diyorlar mahhalede yaşıtım hic yok hepsi benden küçük onlarla oynamaya çıktımıda ayıp olur dedikodu yapıyorlardır 19 yaşina gelmiş hayla çocuklarla oynuyor diye aileme ne zaman arkadaşlara buluşcam dersem onlar olmaz nerden bilcez seni kaçırmıcaklarını filn diyolar derdim oluyor konusacak kimsem olmuyor abim var evli ilglenmiyor normal de de ilgenmiyor du milletin ailesini görüyorum salıyor kızını sosyaleşiyor ben evde anca mahaledeki veletlerle takılıyorum 3 sene once biriyle tanıştım instgramdan öz ablam gibi oldu derdim oldu anlatım beni çok mutlu ediyor haylada ediyor ama ailem onuda istemiyor instgram tanışmayla olur mu diyolar terolist o diyolar seni kandırıyor diyolar bir ara gelip gezcek onunla hotelde kalcaz dedi aileme dedim olmaz dedi neyse konuşmamı istemiyolar onlar yüzünden mutlu olamiyom her gece ağlıyorum nefret ediyorum bazen ablam dedigim durdurdu ama yaşamaktan bir zevk almıyorum sanki hapisteyim artık piskolim çok bozuk tek arkadasim dostum o kldı ondan baska dostum yok gezecek arkadaşim kalmdı ailem yüzündengüvenmiyorum sana diyolar iyde hiç dısari cıkmadim ki arkadaşlarla güvenlerini kırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?