Napcam bilmiyorum

o kadar korkunc seyler oluyor ki surekli ardi arkasi kesilmesizin evlatlari icin endiselenmeleri normal. en yakin arkadaslar ne pislikler yapiyo ortalik iyi gorunumlu pacalarindan kotuluk akan insanlarla dolu

Şimdiye kadar başına bir şey gelmemesi bundan sonra gelmeyeceği anlamına gelmez. Kısıtlamak güzel değil tabi ki ama kabak çiçeği gibi açılmanın da anlamı yok. Üzüldüm sana.

Şimdiye kadar başına bir şey gelmemesi bundan sonra gelmeyeceği anlamına gelmez. Kısıtlamak güzel değil tabi ki ama kabak çiçeği gibi açılmanın da anlamı yok. Üzüldüm sana.
ne alaka?tabiki herkesim başına her şey gelir sabah otobüsün altında kalırım diye işe gitmekten vazgeçiyor musun? aynı şey. Ben size üzülüyorum kimbilir hep ne gerilimle yaşayıp eğlencelere kötü bir şey olarak bakıyorsunuz ve çok şey kaçırıyorsunuz.

Kabak çiçeği gibi açıldığım da yok normal bir bir yaşam yaşıyorum, hayat tarzı olarak böyle. Arkadaşlarla iyi vakit geçirmek de açılmaksa ohoo. Şunu anlayın yetişkin birinin özgürlüğünü kısıtlamak normal olan şey değil.

19 yaşına gelmiş , hala kelimesini hayla diye yazan bir çocugum olsa ,bende mecbur sıkar darlardım.Korkardım kandırılmasından.
Bence hedefin başka şeyler olmalı.

Sosyal medyada ne olduğu belirsiz kişilerle arkadaşlık kurmak için harcadığın zamanı kendini geliştirmeye harca bak daha sözcükleri bile doğru dürüst bilmiyorsun “ hayla” değil “ hala” , “piskolim” değil “ psikolojim” ”terolist” e koptum bu arada

Manevi ablanız erkek olabilir mi ? Sizi neden otele çağırdı anlamadım. Gündüz görüşüp akşam da onu otele uğurlayabilirdiniz.

Yazım şekliniz çok kötü ayrıca. Lütfen kitap okuyun bol bol. Eğitiminiz için çaba gösterin. Kendinizi geliştirdiğinizi gördükçe aileniz de size güvenmeye başlayacaktır. Hayatınız çok amaçsız duruyor.

Kafanı bunlara yoracagina biraz derslerine çalış yazım yanlisin çok hayla nedir allah aşkına ayrıca ailen seni korumak istiyor bence haklilarda 19 yaşına göre biraz safsin galiba (kötü anlamda degiil) internetten tanıştığın kadın neden senin yanına geliyor siz neden otelde kaliyorsunuz beraber çok saçma okuluna git aileni dinle bence seni çok kandirirlar bu gidişle

evet butun ınsanlar, ınsanlık ıyı senın aılen çok kötü.
ana baba sözü peygamber hırkası gıydırır.sen bu sözü unutma güzel kardeşim.senın yaşında kardeşlerım var benim.

Evet yetişkin birinin hayatını kısıtlamak doğru değil. Ben de aynı şeyi söyledim. Konu sahibinin ailesi bayağı abartmış. Ama sen de bayağı abartmışsın yazdıklarını. Konu sahibi gaz gelecek.

Araba çarpar, başına bir şey düşer vs kader dersin. Ama bizim burada kast ettiğimiz bu değil. Yaaa yazmak istemiyorum ama küçücük meleklerin başına neler neler geliyor.

Kabak çiçeği kısmını konu sahibi için söylemiştim.
Ayrıca konu sahibinin otelde tanımadığı biriyle kalması bana göre eğlenmeye girmiyor. Tedbirsizlige giriyor.

Son olarak ailevi sorunlar yaşamanın haricinde evlenene kadar gayet eğlenceli yaşadım. Evlendikten sonra çoluk çocuk derken unuttuk eğlenceyi

yetişkin olmak yaşla alakalı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…