napıcağımı bikmiyorum

acemi24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
69
10
98
İstanbul
merhaba arkadaşlar sevgilim ve ben öğrenciyiz o çalışıyor yaklaşık 4 aydır görüşmüyoruz ilk çalışmaya giderken kendi kabuğuna çekilmiş ben dahil kimseyle görüşmek istemediğini söylemiş en ufak bir şeye kısar olmuştu tabiri caizse benim burnumdan getirmişti şimdi dönmesine az kaldı bu ayın sonunda gelecek ama gene aynı şekilde benim burnumdan getiriyor mesela günde 1 yada 2 kere konuşuyoruz çalışmaya başladığından beri dün gece bana senle değil kimseyle konuşmak istemiyorum çok bunaldım beni kendi halime bırak bilmem ne diye laf etti yani günde 1 yada 2kere konuşurken ben onu nasıl sıkabilirim ki? anlamıyorum beni anlamıyorsun diyorum hayır sen beni anlamıyorsun diyor. kapatırken seni seviyorum dedi gerçekten mi dedim evet dedi iki kere ayrıldık barıştık biz bu dört ay içinde pişmandeğilsin değil mi dedim hayır dedi peki ama niye böyle davranıyor anlam veremiyorum usandım baya bi önümüzde ki ay yıldönümüz olcak ve ilk senemizi kutluycaz ama içimden napayım diye düşünmek gelmiyor gelse de okul açılsın oraya bir gidin yaparsın elbet bir şeyler diyip geçiyorum sizce bu normal mi? (bir yandanda tekrar ayrılırız diye korkuyorum ve geçenseferkiler gibi çok üzülen ağlayan olmak istemiyorum ben çok hayal kuran biriyim 2. ayrılığımızdan beri onla ilgili hayal kurmuyorum aklıma geliyor ama düşüncek oyalancak başka şeyler bulmaya çalışıyorum bu yaptıklarım ne kadar doğru sizce yada normal?)

geçsin bunları, bence altından bir şey çıkacak bunun. Hayatnda başka biri olabilir mi

Stres insana çok kötü şeyler yaptırabiliyor, erkek arkadaşına üzüldüm doğrusu. Ama seni ne diye yıpratıyor ki? Bence erkek arkadaşının tüm artı ve eksi yönlerini düşün. Hangisi daha ağır basıyorsa ona göre hareket et.

insan sevgilisine neden uzak davranır ki. varsa bi derdi söylesin. Mantıksız ve senide çok yıpratıyor olmalı :(

Stres insana çok kötü şeyler yaptırabiliyor, erkek arkadaşına üzüldüm doğrusu. Ama seni ne diye yıpratıyor ki? Bence erkek arkadaşının tüm artı ve eksi yönlerini düşün. Hangisi daha ağır basıyorsa ona göre hareket et.

iyi oldumu o kadar mükemmel iri oluyor ki çok mutlu ediyor beni kötü oldumuda mafediyor birşey demeye gelmiyor hemen ben kaç aydır gece çalışıyorum gündüz uyuyorum bin bir turlu ınsanla uğraşıyorum yoruldum artık diyip üste çıkıyor (otelde çalışıyor)

insan sevgilisine neden uzak davranır ki. varsa bi derdi söylesin. Mantıksız ve senide çok yıpratıyor olmalı :(

aynen öyle o hep bunaldımı böyle kabuğuna çekiliyor ve benim burnumdan getiriyor dediğim gibi daha öncede böyle yaptı bana 20 gün daha sabret her şey guzel olcak diyor geride kalcak mı hepsi diyorum evet diyor

stres insana istemediği şeyler yaptırabiliyo canm zaten oda diomuş biraz daha sabret yanında olduğunu belli et sende herşeyi kafana takma geçcek de herşey güsel olcak yanındayım ben de eğer gerçekten sevdiğine inanıyosan otelde çalışıomuş yaz sezonu yoğun olabilir bin türlü insanla uğraşıodur

stres insana istemediği şeyler yaptırabiliyo canm zaten oda diomuş biraz daha sabret yanında olduğunu belli et sende herşeyi kafana takma geçcek de herşey güsel olcak yanındayım ben de eğer gerçekten sevdiğine inanıyosan otelde çalışıomuş yaz sezonu yoğun olabilir bin türlü insanla uğraşıodur

gerçekten sevdiğine inanıyorum kesinlikle ama çok agrasif beklemekten başka çarem yok galiba zaman biran önce geçse bari:(

Back
X