napıcağımı bilmiyorum !

pelinaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
109
0
46
İstanbul
mrb böyle bi konu açmak ne kadar doğru bilmiyorum ama yazmaya karar verdim çünkü anlatıcaklarım çok kolay bişey değil başlıyorum

ben 12 yaşındayken annem babam ayrıldı .. bizde annanemde yaşamaya başladık dedem ölmüş ben küçükken evde küçük dayım ben büyük dayım annem ve annenem kalmaya başladık şuan 17 yaşımdayım bundan 5 sene önce internetimiz komşularınkine bağlıydı . benimde ozamanlar piskolojim bozuktu . yaptıklarımı gördüklerini bilmiyodum . ve 18 videolar izliyodum komşunu oğlu gelip dayıma anlatmıstı fısır fısır hissettim annesine söyleme falan demişti . o günden beri komşular dayım falan benden soğudu ben hiç bişeyi isteyerek yapmadım piskolojim çok bozuktu .s amcam beni taciz etmişti .s ev sahibimizin oğlu ,bakkal ben kötü biri değilim aslında ama başıma gelenler yüzünden dışardan herkez beni devamlı o tür videolar izleyen sapık gibi biri sanıyo dayım evlendi gitti evden ama hala soğuk kimsenin beni yanlış anlamısını istemiyorum çok üzgünüm :5:

Bu konuyu dayınla konuşabilirsin en azından aramızda neden böyle bir soğukluk var dayı diye sorup konuya başlayabilirsin. Zamanında böyle bir durum yaşanmış olabilir ama telafisi de olabilir diye düşünüyorum.

sadece böyle bişey için sana soğuk davranmaları garip
yaş olarak çok mantıklı davranmanı beklemeleri hata
o yaşlarda kendini tanıma cinsellik vs. merakı olabiliyor
sana soğuk davranmak yerine karşılarına alıp konuşmaları lazımdı

hıcbırsey yapma canım herkez akrabalarıyla ıyı gecınecek gorusecek dıye bırsey yok...
sen boyle bırsey yaptın komsunun oglu geldı soyledı daynda sana hıcbırsey sormadan sana karsı sogudu sen sımdı herseyın farkındasın ya baska bırı bısey deseydı senın haberın olmasaydı dayın sana soguk davransaydı ne sacma bırsey o sana sorma geregı duymuyor baskasına ınanıyor ...
:47:

hıcbırsey yapma canım herkez akrabalarıyla ıyı gecınecek gorusecek dıye bırsey yok...
sen boyle bırsey yaptın komsunun oglu geldı soyledı daynda sana hıcbırsey sormadan sana karsı sogudu sen sımdı herseyın farkındasın ya baska bırı bısey deseydı senın haberın olmasaydı dayın sana soguk davransaydı ne sacma bırsey o sana sorma geregı duymuyor baskasına ınanıyor ...
:47:

evet öyle konusmadı bile niye diye .s amcamın olayından sonra zaten piskolojim çok bozulmustu :5: babamda biliyodu bu taciz meselesini annem söylemişti babam abisiyle arası bozulmasın diye konunun üstünü örttüler inanabiliyomusun :14:

evet öyle konusmadı bile niye diye .s amcamın olayından sonra zaten piskolojim çok bozulmustu :5: babamda biliyodu bu taciz meselesini annem söylemişti babam abisiyle arası bozulmasın diye konunun üstünü örttüler inanabiliyomusun :14:

üzme kendını bırak dayın konusmuyorsa konusmasın senınle...cok mu onemlı o sana bısey sormadan boyle yapmıs sen uzulecekmısın konusmuyor dıye ???

abisiyle arası bozulmasın diye mi? inanılacak şey değil hakikaten yazıklar olsun annene de babana da... bence dayınla aran iyi değil diye üzme canım kendini, sen suç işlememişsin ki sana cephe alınsın... üzme sen kendini.

yazıklar olsun yani akıl alır şey değil çocuk istismarı hemde amcası ama ne o efendim araları bozulmasınmış ay uzak olsun böyle amca tövbe yarabbi canı cehenneme canım benim üzülme sen kendine dikkat et senin senden başka dostun yok bunu bilerek yaşa inşallah herşey çok güzel olur

Olay yıllar önce olmuş anladığım kadarıyla dayınız evlenip barklandığına göre
Yeni bişey mi olduki tekrardan dert edinip buraya konu açtın yoksa hep aklında mı ?
Komşunun oğlunun söylediğini nereden biliyosun dayın mı söyledi?
Takma kafana boşver onları izlediğin yaptığın anlamına gelmez ki dayın sana sebepsiz yere soğuk davranıyor

görebiliyolarmıs .s interneti onlardan çektik sahibi onlar.

hep aklımda yani komşular dayım falan :/ dayım söylemedi ben böyle herşeyi hissediyorum milletin soğuk davranması falanda etkili oldu fısırfısır balkonda konusuyolardı dayım annesine söyleme dedi :17:

internetin sahibi çok uzman bir bilgisayarcı değilse senin internette nerelere girdiğini görmesi kolay değildir.Bunu yapması için senin bilgisayarına bazı programları yüklemiş olması gerekiyor canım.Çok dert etme bence.Ama amcanın seni taciz ettiğini bilip ailenin sesiz kalması çok kötü olmuş.Eski yaşanmış olayları unutmaya çalış canım.

pelinaz lutfen actigin konuya dikkat et bu tarz olaylari sitede paylasmani dogru bulmuyorum

belkı akıl danısmak ıstedı kızcagız neden dogru bulmuyorsun burda herkez herseyını anlatabılır

pelinaz lutfen actigin konuya dikkat et bu tarz olaylari sitede paylasmani dogru bulmuyorum

ortada benim yaptığım bişey yok böyle bişey amcan tarafından senin başına gelse eminim intihar ederdin :5: akıl almak için açtım konuyu üstüme geliceksiniz admin silsin konuyu ! :17:

Back
X