Napıcağımı bilmiyorum

Sizin adiniza oncelikle uzgun oldugumu soyle.ek istiyorum malesef secme hakkimiz yok .. Baba denilen kisi sevgiyi bilmiyor iste onun icinde sizi sevmemis. Ben buna inaniyorum .. Yasayan daha iyi bilir ama benim innacim boyle ..
Sizi de anlıyorum görüşünüz için teşekkür ederim

bir halk egitim kursuna katilip yemek - makyaj - zanaat gibi dallarda sertifika alip dogrudan ve yakin zamanda is hayatina atilmaniz belki de sizin icin daha hayirli olacaktir. kendi ekmeginizi kazandikca hem gidecek odaniz disinda bir yeriniz olur; hem de kendinize tutunacaginiz bir ozguveniniz.

yolunuz acik olsun.

Çok saolun haklısınız ama bu kurslara nerden kayıt olunur ki yani daha önce hiç gitmedim

Çok saolun haklısınız ama bu kurslara nerden kayıt olunur ki yani daha önce hiç gitmedim

nerede ikamet ediyorsunuz? ikamet ettiginiz belediyenin web sitesinde bu kurslarin tarihleri ve yerleri hakkinda detayli bilgiler mevcuttur. beraber bakar buluruz; baligi vermek degil, balik tutmayi ogretmek onemli :)

nerede ikamet ediyorsunuz? ikamet ettiginiz belediyenin web sitesinde bu kurslarin tarihleri ve yerleri hakkinda detayli bilgiler mevcuttur. beraber bakar buluruz; baligi vermek degil, balik tutmayi ogretmek onemli :)
Evet ben yarın araştiriyim bunu mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…