• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napicagmi bilemiyorum

gncndr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
108
47
48
32
22 yasindaym hemsireym atanamadm su an isim yok 4 yıllık ilişkim var iyiyiz allaha şükür sorunum onunla ilgili değil. Cok buuk bi sehirde yasamiyoruz. Ve herkes tanidigim tanimadigim herkes deliler gibi arkamdan konuşuyo. Takmiym diyorum disari cikmiyim diyorum. Ama yok care yok yani yine konusuyolar yine konuşuyorlar bi de hep iftira yok 2-3 sefer cocuk aldirmisim cok kotu biriymisim falan artık kafayi yemek uzereyim.

dedikodu kaynağı nerden çıkıyor acaba. niye bir insanın çocuk aldırdığı konuşulsun çok saçma değil mi? dedikodu yapılır ama çok ileri boyuta geçmiş gibi.

Atanamadıysan dünyanın sonu değil ya bir sürü özel hastane var gidip başvur birine hangi şehirdesin bilmiyorum ama. Olmadı şehir değişikliği yap ordan uzaklaş ama durup dururken kim neden böyle çirkin şeyler söylesin arkandan çok ağır ithamlar bunlar.

özel hastaneleri neden tercih etmiyorsunuz

Eski sevgiliniz falan mı yayıyor söylentileri? Normal değil bu derece iftira atılması.

Bende anlayamıyorum bu kadar yalanin nerden ciktigini. Cekemiyolar cok gezkyoruz ondan mj anlayamadm. Ozel hastanede calksiyodm zaten yenilerde biraktm. Hastane ortamida cok berbat çünkü

milletin ağzı torba değilki büzesin işte, illa arkandan konuşmalaruı için senin onlara birşey yapman gerekmiyor, güzelsen güzelliğini, zekiysen aklını, işin iyiyse işini, hiç bir şey bulamazlarsa bile emin ol bir kup uydururlar, yeterki içleri, kalpleri fena fesat olmayıversin! küçük yerlerin ne yazıkkı bu sorunu var, herkes herkesi tanıyor emin ol herkes bırbırının arkasından konuşuyor, söylenenler ağır şeyler, gidip konuşsan hangi biriyle konuşacaksın en iyisi başka bir yerde çalışmaya bak, uzaklaş oradan, yoksa yıpranırsın

22 yasindaym hemsireym atanamadm su an isim yok 4 yıllık ilişkim var iyiyiz allaha şükür sorunum onunla ilgili değil. Cok buuk bi sehirde yasamiyoruz. Ve herkes tanidigim tanimadigim herkes deliler gibi arkamdan konuşuyo. Takmiym diyorum disari cikmiyim diyorum. Ama yok care yok yani yine konusuyolar yine konuşuyorlar bi de hep iftira yok 2-3 sefer cocuk aldirmisim cok kotu biriymisim falan artık kafayi yemek uzereyim.

Yakın bi ilçeden falan iş bul git, uğraşma. Kaynağını bulsan ne olacak, "evet ben dedim uydurdum hasta ruhluyum çünkü" mü diyecek?

Back
X