• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napicam ben. Yardim edin kızlar

Gebermez... ama onunda gelir teknesi sadece bilgi sonucda.
Bende aktiv avukatlik yaparken her soruya 70 Euro aliyordum.
Yasalar her insana acik bir durumda internetde bile bulunuyor yani... para vermek istemeyen acar okur

Kadın zaten boşanma davası için o avukata para vermiş bu konuda boşanma davasını etkileyecek bir konu bence bu konu hakkında iki kelam etmekte zor olmasa gerek yoldan çevirdiği bi avukata sormamış para verip tuttuğu avukata sormuş insanlık namına cevap verilir

Evet boşanma için 5000 tl veriyorum
Kadın zaten boşanma davası için o avukata para vermiş bu konuda boşanma davasını etkileyecek bir konu bence bu konu hakkında iki kelam etmekte zor olmasa gerek yoldan çevirdiği bi avukata sormamış para verip tuttuğu avukata sormuş insanlık namına cevap verilir

Bende vermem. İki konu ayri çünkü. En azindan alman kanununa göre. Biri zivil hukuk diğeri kamu davasi.
Avukat asla elinde anlaşma olmadan bilgi vermez.
Haklisiniz tabiki, insanlik adina iki tüyo verebilir...

Neyse....aslinda acilan dava kanu sahibine yardimci olur. Anladığıma göre kamu davasi açılmış. İnşallah iyi bir savciya düşer dava...

Bende vermem. İki konu ayri çünkü. En azindan alman kanununa göre. Biri zivil hukuk diğeri kamu davasi.

Neyse....aslinda acilan dava kanu sahibine yardimci olur. Anladığıma göre kamu davasi açılmış. İnşallah iyi bir savciya düşer dava...

Ben olsam veririm. İnşaallah dediğiniz gibi iyi bi savcıya düşer

Şimdi bu kamu davası mi. Yani ne farkı var. Bana yine şikayetçi misin diye soracak mi

Kamu davasının ne farkı oluyor acaba

:KK43: ne bilim karakolda şikayetçi değilim deyince pişman oldum geri de ceviremedimifademi pişman oldum şikayetçi değilim demedigime. Ceza alsın istiyorum

Karakolda detaylı ifade vermemişsiniz zaten.
Vermiş olsaydınız dahi mahkemede şikayetinizi dile getirebilirdiniz.
O an korkuyla olmadım vs. Gibi

Kamu davasının ne farkı oluyor acaba

Onu trdeki avukatlar daha iyi aciklar aslinda ama burda mesela şöyle: eşim bana şiddet uyguluyor. Ben darp raporu aliyorum ama şikayetde bulunmuyorum. Şiddet kanuna aykiri olduğu icin ben şikayet de bulunmasam bile savcilik eşime dava aciyor...

Yani... ben hakkimi aramasam bile savcilik kanuna karşı olan davranışı cezalandiriyor

Şimdi bu kamu davası mi. Yani ne farkı var. Bana yine şikayetçi misin diye soracak mi

Ben türkiyede avukat değilim.
Burda savcilik sana sormasi lazim. Tazminat hakkin var çünkü.
Eğer ben şikayetçi değilim dersen seni tanik olarak sunarlar. Dişli bir savciysa eşine para cezasi ( almanyada böyle) veya hapis cezasi keser. Sen şikayetçi olmadığın zaman eşinin ödediği para cezasi bir kuruma bağışlanır.
Ama dediğim gibi... bu yurtdışı icin gecerli. Genelde kanunlar kontinental avrupada ayni işler. Yani arada fazla fark olmasa gerek

Ben türkiyede avukat değilim.
Burda savcilik sana sormasi lazim. Tazminat hakkin var çünkü.
Eğer ben şikayetçi değilim dersen seni tanik olarak sunarlar. Dişli bir savciysa eşine para cezasi ( almanyada böyle) veya hapis cezasi keser. Sen şikayetçi olmadığın zaman eşinin ödediği para cezasi bir kuruma bağışlanır.
Ama dediğim gibi... bu yurtdışı icin gecerli. Genelde kanunlar kontinental avrupada ayni işler. Yani arada fazla fark olmasa gerek

Anladım şimdi teşekkür ederim.

Darp raporu alınca şikayet edip edilmesine bakılmaz.
Siz neden şikayetçi olmadınız onu söylersiniz korku yada tehdit varmıydı?

Back
X