2 çocuğunuz var ve çalışıyorsunuz, helal olsun size ve sizin gibilere .. Çocuğum yok ama ne kadar zor olduğunu ablamdan biliyorum, onun tek çocukla tüm dengesi şaştı.. Kadınlar.. Her şeye yetmek yetişmek zorundalar.. Kendinizi çok yıpratmayın derim, mümkün olduğunca artırıp ayda 1-2 kez temizliğe kadın alın.. Ayrıca fikirleriniz için çok teşekkürler, beni cesaretlendirdiniz..9 hafta nedir ki?
Su gibi geçer.
Düşünecek fazla birşey yok bence, kafanızı da karıştırmayın.
9 hafta geçer gider, ama o belgeler elinizde bir ömür kalır.
Kariyeriniz ve iş hayatınız için önemli bir dönüm noktası bence.
İlerde (evli olduğunuz ve çocuk düşündüğünüz için) bir daha böyle bir fırsat elinize geçmez.
İyi değerlendirin derim.
Ben şu anda yapmadıklarım için pişmanım mesela.
Hamd olsun iyi bir işim var, kötü değil, ancak çok daha iyi olabilirdi.
2 çocuk annesiyim, ilk çocuktan sonra zaman nasıl akmaya başladı anlatamam.
2. çocuk sonrasında da, benim hayatım bitti. Tamamen çocuklarıma ve evime odaklı bir hayatım var.
Çalışıyorum ancak hakikaten artık vücudum kaldırmıyor, çok yoruluyorum.
Ama İstanbul gibi bir şehirde de gelir-gider dengesi bozukluğu yüzünden çalışmak zorundayım.
Bunları düşünün ve geleceğinizi ona göre inşa edin derim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
2 çocuğunuz var ve çalışıyorsunuz, helal olsun size ve sizin gibilere .. Çocuğum yok ama ne kadar zor olduğunu ablamdan biliyorum, onun tek çocukla tüm dengesi şaştı.. Kadınlar.. Her şeye yetmek yetişmek zorundalar.. Kendinizi çok yıpratmayın derim, mümkün olduğunca artırıp ayda 1-2 kez temizliğe kadın alın.. Ayrıca fikirleriniz için çok teşekkürler, beni cesaretlendirdiniz..
Tatlım sonuçta iki aycık bir süreç. Sık dişini gir bu işe yaparsınMerhaba kızlar,
aslında dert değil ama endişe.. Ben 7 senelik hosteslikten sonra meslek değiştirdim 32 yaşındayım, hayata geç başlamış oldum yani şuan yabancı asıllı bir firmada ofis managerım. Şirketin ISO ile ilgili planları var ve o yüzden beni bir eğitime göndermek istediler. Eğitim ITU de 9 haftasonu üstüste. Evim büyükçekmece de. Yani haftaiçi iş, haftasonu evden ITU maçka kampüsüne gidicem 10-17 arası eğitime. Çok düşündüm ve kariyer için kabul ettim, başarıyla bitirirsem 4 adet sertifika alıcam ITU dekan onaylı ve bu çok önemli. Hayatımda ilk kez böyle ciddi ve yorucu bir sürece giriyorum, ücreti şirket ödüyor ve başaramazsam korkusu var. Ayrıca 9 hafta durmadan full bir hayat beni bekliyor. Evliyim, bebek planını yine erteledim zaten 5 aydır da olmadı. Kafam karışık. Siz olsanız napardınız ? he bir de Zincirlikuyuya metrobüsle gidicem sonra maçka kampüsüne nasıl gitmeliyim ??? Ayazağa ve maçka kampüsü aynı yerler mi ? Ayazağaya metro varmış.. Bir bilen yol tarif etsin lütfen :)
9 hafta nasıl 18 gün oluyor ki?9 hafta ne ki ya, sadece 18 günden bahsediyoruz. Size kazandıracaklarının yanında, hiçbir şey bence. Kesinlikle gidin, alın eğitiminizi.
9 hafta nasıl 18 gün oluyor ki?
Aaa dikkat etmemişim oraya.9 hafta, haftasonuymuş eğitim, cumartesi pazar sanırım, öyle 18 gün oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?