kızlar merhaba ben sevgilimle farklı şehirlerdeyiz 1.5 yıllık bi ilişkimiz var tabi ki her ilişki gibi bizimde ayrılıp barışmalarımız oldu en son ayrılığımız ikimizinde canını çok yaktı ve ondan sonra daha sağlam adımlar attık hep yanıma gelmeden önce mesajlaşırken klavyenin azizliği kelime düzeltiyor ya yanlışlık yazdığım kelime yerine erkek ismi yazıp göndermiş oldum tabi kıyamet koptu bitti dedi ikna ettim barıştık yanıma gelincede olayı unuttuk dün akşam mesajlaşırken yine aynısını yaptım ama yanlışlıkla oluyor nasıl yapıyorum bilmiyorum ama oldu tabi bitti dedi bu 2 oldu artık erkek adı duymak istemiyorum diye kızıyor kıskanç zaten yapısı da kızlar yardım edin çok seviyorum onun da beni çok sevdiğini biliyorum sevgimizden eminim hatta ileriye dönük bir ilişkimiz var bir kaç yıla evlilik düşünüyoruz ama şuan bitti'den başka bir şey demiyor yardım edin bana kendimi affettirmem lazım yanına gitsem olur ama gidemem o öneri için cevap veriyim şimdiden benim ailem bilmiyor hemde işten izin alamam soracaklar için ben 20 sevgilim 25 yaşında yardım edin lütfen bana...