Napıcam ben :(

nurselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
77
12
kızlar merhaba ben sevgilimle farklı şehirlerdeyiz 1.5 yıllık bi ilişkimiz var tabi ki her ilişki gibi bizimde ayrılıp barışmalarımız oldu en son ayrılığımız ikimizinde canını çok yaktı ve ondan sonra daha sağlam adımlar attık hep yanıma gelmeden önce mesajlaşırken klavyenin azizliği kelime düzeltiyor ya yanlışlık yazdığım kelime yerine erkek ismi yazıp göndermiş oldum tabi kıyamet koptu bitti dedi ikna ettim barıştık yanıma gelincede olayı unuttuk dün akşam mesajlaşırken yine aynısını yaptım ama yanlışlıkla oluyor nasıl yapıyorum bilmiyorum ama oldu tabi bitti dedi bu 2 oldu artık erkek adı duymak istemiyorum diye kızıyor kıskanç zaten yapısı da kızlar yardım edin çok seviyorum onun da beni çok sevdiğini biliyorum sevgimizden eminim hatta ileriye dönük bir ilişkimiz var bir kaç yıla evlilik düşünüyoruz ama şuan bitti'den başka bir şey demiyor yardım edin bana kendimi affettirmem lazım yanına gitsem olur ama gidemem o öneri için cevap veriyim şimdiden benim ailem bilmiyor hemde işten izin alamam soracaklar için ben 20 sevgilim 25 yaşında yardım edin lütfen bana... :KK43:

elinde fazla bisey yok ancak dil dökerek inandirabilirsin kendine.
mademki sevgilin bu denli kiskanc, senin telefonunda olmus böyle bir vukuati göndermeden önce bidaha mesaji gözden gecirsene güzelim ya

bide bunlar bi yana, durmadan ne yazdim ne dedim diye düsünerek adim atmak cok yorucu iliskilerde
tavsiye etmiyorum
benim eski esimde cok kiskancti
beni engellemezdi karismazdi, cünkü onun kiskanc olmasi benim hareketlerimle ilgili bisey degildi
ama cok yorucuydu, bisey anlatirdim misal okuldan, icinde erkek ismi gecse bile birsey demezdi ama yüzü düserdi
bu en basit örnek
durmadan kafamda söylediklerimin hesabini yapmaliydim kendi üzülmesin diye

Okumadan Gönderme bir daha ayrıca nasıl erkek ismi çıkıyor

elinde fazla bisey yok ancak dil dökerek inandirabilirsin kendine.
mademki sevgilin bu denli kiskanc, senin telefonunda olmus böyle bir vukuati göndermeden önce bidaha mesaji gözden gecirsene güzelim ya

bide bunlar bi yana, durmadan ne yazdim ne dedim diye düsünerek adim atmak cok yorucu iliskilerde
tavsiye etmiyorum
benim eski esimde cok kiskancti
beni engellemezdi karismazdi, cünkü onun kiskanc olmasi benim hareketlerimle ilgili bisey degildi
ama cok yorucuydu, bisey anlatirdim misal okuldan, icinde erkek ismi gecse bile birsey demezdi ama yüzü düserdi
bu en basit örnek
durmadan kafamda söylediklerimin hesabini yapmaliydim kendi üzülmesin diye

inandırmam lazım ama nasıl yapmam lazım inan bilmiyorum :KK43:

aslında çocuk haklı..bir kere yapmamışsın..gidip anlatıp onun inanmasını beklemekten başka çaren yok gibi..

Bana kalırsa oluruna bırak çünkü sen yanlışlık oldu diyosun buna inanmalı senin sözüne inanmayan bi sevgili nekadar seviyodur tartışılır.ha dediğin gibi çok seviyosa zaten fazla sürmez barışırsınız

Bana kalırsa oluruna bırak çünkü sen yanlışlık oldu diyosun buna inanmalı senin sözüne inanmayan bi sevgili nekadar seviyodur tartışılır.ha dediğin gibi çok seviyosa zaten fazla sürmez barışırsınız

İnanmaya inanıyor ama inat işte birde kıskançlık girince araya ne yapacağımı şaşırdım :KK43:

inandırmam lazım ama nasıl yapmam lazım inan bilmiyorum :KK43:

aslinda sana güvenip inanmasi lazim
ama kendimi yerine koyunca, benim sevgilimde bana iki kez kadin ismiyle hitab etse bende killanirim
hata aramizdaki duruma göre ariza cikaririm

sana bol bol dil dökmek düsüyor.
baskasinin eline gecmiyecekse mektup yazabilirsin, degisik olur

en iyisi tabi sürpriz yapip yanina gitmek olurdu ama bunada imkanin yokmus malesef

yada burdaki üyelerin eslerinin sevgililerinin cogu kez uyguladigi taktigi uygulayacaksin;
"sen-bana-güvenmiyormusun-taktigi"
biraz riskli ama ise yarar belki

akıllı klavyeler böyle maalesef ama t-9 kullanma sende daha kullanışlı biliyorum ama çok yanlış kelimeye yol açıyor şimdi onun açısından da düşün olayı tepkisinde haklı sende olsan aynı tepkiyi verirdin ona göster bir kelime yazarken nasıl çevirdiğini oda görsün gerekirse videoya kaydet bu durumu yanında değilse oda fark eder zaten seyredince

screenshotlar yap gonder ispat olarak otomatik oldugunu anlasin. Ayrica ayarlardan akilli klavyeyi kapatarak ikinci kez hataya dusmenden kendini garantiye alabilirdin.

Haklisiniz kizlar ilk seferde onlem almaliydim ama dusunemedim suan kendimi affetmem lazim ne yapmaliyim..

Sakın kendinizi ispatlamaya çalışmayın. Bir erkek ismi yüzünden bu kadar kıskançlık yapılmaz, aldatma ciddi bir suçlamadır. Bu işler çocuk oyunu değil. :KK67:

ya bi şey diycem de çok mu zor klavyenin otomatik düzeltmesini kapamak? madem daha önce de bu yüzden ayrıldınız neden düzeltmiyorsunki? kendin yapamıyorsan internetten araştır ya da bi telefoncuya yaptır

X