• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napıcam ben

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
27 yasındayım 5 aydır bi erkek arkadasım var ben ıstanbuldayım o ise görevi gereği diyarbakırda cok ta mutluyum onunla tam gönlüme göre bir kişiliği karakteri var. evlenmeyi düşündük ama ben onun ailesini hiç tanımıyorum diye ablası ile bir kere buluştum iki gün sonrada annesi ve erkek kardeşi ile.. ama inanırmısınız hiiiiiç sevmedim cok barbarlar cok :KK43: hele anası allahım bağıra bağıra konuşmaları sanki karşısındaki sağır köyden gelmişti zaten kızının yanına normalde istanbulda yaşamıyor gelmişken benimlede buluştu.. bide laf sokuo gibi me geldi ogluda beni aradı annemın yaptıgı yemekleri neden yemedın begenmıyon mu yokda bilmem ne diyorum cok yedım ben ama sevmedıgım bıseyıde yıyemem. anasıda diyor ben yemek yemeyen kızları sevmem heee bende dedım ben böyleyim valla az yerim

üzgünüm ama evlenirken sadece kocanla değil ailesiylede evlenmiş oluyorsun ACI AMA GERCEK :KK19:

Herkesi olduğu gibi kabullenmek gerekiyor sen onları onlar seni yoksa olmaz bu iş

Bir ömür hayatının içinde olucaklar malesefki kendine sor yapabilicekmisin? Eğerki yapamıyorum dersen aklında soru işaretleri kalıyorsa yol yakınken vazgeç elbet gönlüne göre birisi çıkacaktır karşına.

O zaman 5 aylık biri için sevmediğin insanları çekmeyi göze alma, ayrıl
Ne diyelim hemen barbar kalıbını yapıştırdıysan arada uçurum var demek ki, e uçurum varsa orta yolda bulunmaz

Merhaba
Daha 5 aydır tanisiyosunuz ve ailesini begenmemissin.. böyle bi ailede yaşayamam dersen hiç uzatma iliskini bitir.. yok ben sabirliyim idare ederim dersen de ozaman evlen.. buarada sen nerelisin erkek arkadaşın nereli?????

Bağırarak konuşmakla barbarlığın arasında bir bağlantı kuramadım ben,ne alakası var? Bazı yaşlı insanlarımız bağırarak konuşurlar.Belki kadında öyledir.Hemen yaftalama insanları.Beğenmiyorsan ayrıl gitsin.Kocan değil sonuçta,yol yakınken bitir.

27 yasındayım 5 aydır bi erkek arkadasım var ben ıstanbuldayım o ise görevi gereği diyarbakırda cok ta mutluyum onunla tam gönlüme göre bir kişiliği karakteri var. evlenmeyi düşündük ama ben onun ailesini hiç tanımıyorum diye ablası ile bir kere buluştum iki gün sonrada annesi ve erkek kardeşi ile.. ama inanırmısınız hiiiiiç sevmedim cok barbarlar cok :KK43: hele anası allahım bağıra bağıra konuşmaları sanki karşısındaki sağır köyden gelmişti zaten kızının yanına normalde istanbulda yaşamıyor gelmişken benimlede buluştu.. bide laf sokuo gibi me geldi ogluda beni aradı annemın yaptıgı yemekleri neden yemedın begenmıyon mu yokda bilmem ne diyorum cok yedım ben ama sevmedıgım bıseyıde yıyemem. anasıda diyor ben yemek yemeyen kızları sevmem heee bende dedım ben böyleyim valla az yerim
Kusura bakma ama ifadelerinde sanki kucumsuyorsun,annesi bagirarak konusuyormus yok koyden gelmis mis neden bu kadar onyargilisiniz?barbar kelimesi hic hos degil!dogu insani biraz kaba gibi gelebilir ilk bakista,ama iclerine girseniz ne kadar sicak,aslinda ne kadar samimi olduklarini gorurdunuz.ve tabiki her milletin iyisi de var kotusude,ben kendi yasadiklarimdan,gozlemlerimden yola cikarak soyluyorum,bide oralarin yasli insanlari ozellileklede kadinlari bu tabiri cok kullanir (ben az yiyen kizlari sevmem )diye kesinllikle kotu bi art niyet yok bu sozunde,sizde guzellikle sagolun teyzecim ellerinize saglik ben pek ac degildim zaten,diyebilirdiniz pekala..neyse hayirlisi olsun sizin icin..

Bir defa kuşak farkı var aranız da anlaşamamanız normal ben kv adayı da laf sokar ben hiç duymazlıktan gelirim takma boşver kusur ararsan bulursun iyi iyi doğruyu güzeli ara sen . Boyle kafana göre bir eş bulmuşsun madem o da onu büyütmüş he de geç :)

Ya ben anlamıyorum 5 aylık bir sevgiliyle evlenmeyi nasıl düşünüyorsunuz? Ailesini tabii ki tanımazsın sen daha adamı tanımıyorsun 5 ay flört dönemidir, balıklama evliliğe dalıyorsunuz. Sonra kocam üstüme yürüdü, kocamın bu yüzünü hiç görmedim, kocam evlenmeden böyle değildi, kocamın ailesi böyle insanlar çıktı.
Sabır sabır sabır. Koca kaçıyor mu ya?
Ayrıca seni ''Annemin yaptığı yemeği niye yemedin ''beğenmiyon'' mu'' diye sormak için arayan adamdan ne bekliyorsun, ana kuzusuyum diye sinyal vermiş sana, hay Allahım Ya Rabbim.

nasıl barbarlık yaptılar ki? bağırarak konuşma olayına da içerledim ben biraz. benim annemde bağırarak konuşur ama barbarlıktan kabalıktan değil, kulak zarında sorun var ve kendi sesini duyabilmek için bilinçsizce sesi yüksek çıkıyor. zaten ilk görüşte bu kadar sorun olduysa sizin için daha sonra ne sorunlar olur kim bilir? evlenmeyi düşünmeyin bile..
hem insanlar ne kadar kolay karar alıyor aklım almıyor. 5 aydır görüşülüyor o da verimli değil uzak mesafe ilişkisi. yan yana geçirilen süre max. 2 ay toplamda ve evlilik düşünülüyor.

Benim en önem verdiğim konulardan bir tanesi.Sevdiğim insanın ailesi mutlaka benim aileme yakın olacak.
Sonuçta biz evlensek de ailelerimizde saf dışı kalmayacak.Bir araya geldikleri durumlar olacak,konuşacakları.
Yani ailenizin düşüncesi de mühim.Mesela ben annemin karşısına onun gibi bir kadın çıkarmalıyım az çok,kültür farkı çok yapamam katıdır bu konuda bende yapamam zaten.Hoşuma gitmeyen konuşma ve davranışlar gözüme batar benim.
Aileniz çok katı değilse,sizde anlaşırım diyorsanız sürdürün ilişkinizi.
Fakat anlamadığım şey şu oldu Barbar diye nitelendirme nedeniniz yüksek ses mi sadece?

Bu mu barbarlik ? Siz kendinize kendiniz gibi birini bulun.. Boyle insanlari kucumsemekle bir yere varamazsiniz.. Siz o aileye gore değilsiniz.. Aileye de erkek arkadaşınıza da ileride problem yasatacaginiz kesin. Daha ilk gorusmede boyle.Ayrilin. Siz de kurtulun onlar da kurtulsun..

ailesinden hoşlanmamış olabilirsin ama barbarlık çok farklı bişey.ailesiyle hiç bişeyin uyum sağlamayabilir ama sana karşı insanlar samimi ve sıcaksa önemli olan bu..

Herkes bişeyler yazmış da konu sahibi nerde acep o_O:KK51:

Back
X