napıcam bılmıyorum..içimde sıkıntı gecmıyor

coco_cambo

irem derici ağızlı kadın :)
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
2.460
2.493
448
kızlar ıkılemdeyım..eşim sılahlı guvenlık gorevlısı.isten ayrıldı ve suan başka is teklıfı aldı..istanbulda beş yıldızlı bi otel.marka iyi bi otel....gece vardıyası mesaısı var ama ben ıstemıyorum...cunku gece kalamam ve otel ortamı hıc de hosuma gıtmıyor.eşim ise istıyor bu işi.cunku şartları maası bıraz daha ıyı..otel de çalışan guvenlık gorevlısı esı yakını olan varmı?ben çalışıyorum.gece mesaı oldugunda annemde kalmam lazım.otobuste 1 bucuk saat duzenımı bozucam .ayyy sinirlerımı yatıstıramıyorum ..siz nasıl başedıyosunuz ...ben hayatta tek yatamam içimde bu yuzden sıkıntı var

yarın teklıfın cevabı ıcın arıcaklarmış adam agzımın ıcıne bakıyorr..nolur bana fıkırlerınızı verın

neden tek kalamıyorsunuz ki artık yetişkin oldunuz evlendiniz bence biraz kendinize güvenin ..eşiniz için ise böyle marka yerlerde yükselmek kariyer yapmak daha etkilidir bırakın gitsin işi gücü olmasa daha mı iyi olacak...

anksiyete rahatsızlıgım var canım..gece uyumamam lazım.ama calısıyorum..dusununce bıle ıcım acıyo

canım keşke benim eşimin bir işi olsa ben şehirdışına göndermeye, haftada bir görüşmeye bile razıyım.. bilmiyorum nasıl olur ama kendini rahatlatmaya ve yalnız kalmaya alıştırmaya çalış ki bırak eşin gönül rahatlığıyla işine gitsin, madem iyi bir otel eşin de istiyor.. inan iş bulmak bu kadar zorken eşinin isteyerek severek gideceği bir yer bulması harikulade..

madem öle bir rahatsızlığınız var sizin yanınızda biri kalsın geceleri...

hem her gece mi otelde olacak yoksa dönüşümlü mü ??

yanımda bırı kalamaz herkes calısıyo ısı okulu var...annem gelemez..donusumlu olucakmıs ...

çok zor senın durumun..suan sukrettım okurken.rabbım senın gonlunu de ferahlatıcak haberler versın snaa

yanımda bırı kalamaz herkes calısıyo ısı okulu var...annem gelemez..donusumlu olucakmıs ...

Benim eşimde vardiyalı çalışıyor 3 vardiya şeklinde. Ve daha yeni evliyim, ama çok rahat evimde yalnız kalıyorum. Eşimi işe yolluyorum, bende yatıyorum çalıştığım için. Ancak sizin sorununuz evde yalnız kalamamaktan ziyade rahatsızlığınız. Hiç duymadığım bir rahatsızlıktı, biraz göz attım internette. İlaç kullanımı ve psikoterapi iyi sonuçlar verebiliyormuş. Tabi siz ne durumdasınız bilemiyorum. Bence eşinize destek olun ve o işe başlasın, sizde eğer ilaç ve tedavi almıyorsanız başlayın.

e dönüşümlü olacaksa süper korkmana gerek yok kapını kitle.. korkuyorsan ilaç al yat...

ya da tv aç izleyerek uyu, müzikte açabilirsin hiç de bişey olmaz canım...

kocası polis olanlar var walla onlar nasıl kalıyor...

dua edip yatıp uyu... u dewirde iş bulmak çok zorheleki istediği bi işi bulmak daha da zor... işi de beğenmiş bırak engel olma eşine çalışsın...

Son düzenleme:
Bu senin korkunu atabilmen için de bir fırsat olur işte.
Sonuçta çok istiyorsa bence engelleme, hem işe de ihtiyacınız var.
Otel ortamı neden kötü olsun ki, ön yargılısın tamamen.

Bence esin calismali:) .... Kabul etmeli.zaten engel olman amaaan nerde evlendim dedirtebilir eşine.diye dusunuorum.çünkü bekar olsa senin.fikrini almaaina gerek kalmadan o ise evet diyebilecekti.ya sonradan sen kötü olursun. Ben bekar bi kizim.ilk erkek arkadasim.geceleri calisirdi ve ben bunu istemesdim ben istemedikce gitgide engel olmayi basardim.ve kavgalarimiz basladi çekilmez aksi lanet bi adam oldu cikti .buna binayen huzurunu.bozma rahat brak gitsin diorum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kicasi polis olanlar...iste o benim:) bende anksiyeteliyim...aciyorum tv yi uzaniyorum karsisina uyuyakaliyorum alistim cok rahat oluyo:)))

Kicasi polis olanlar...iste o benim:) bende anksiyeteliyim...aciyorum tv yi uzaniyorum karsisina uyuyakaliyorum alistim cok rahat oluyo:)))

ayy nolcak canım walla annemler ailece tatile gitmişlerdi ben de çalıştığım için gidememiştim ewde 1 hafta yalnız kaldım korkuytordum ama tv izleyerek uyuyordum sonra onlar gelene kadr alışmıştım zaten =)

kapıyı kitledikten snra nolcak sanki...

ya otel ortamın ne bıleyım hıc haz etmıyorum ...paranoyak mıyım neyım

Otel ortamının nesinden rahatsızsın tam olarak?

eşime karsı bi kere guvenım sarsıldı tam manasıyla denemez..bu yuzden ıcımdekı kuskuyla yasıyorum.otelde calısan vardır aramızda onları tenzıh edıyorum kesınlıkle yanlıs anlamaya mahal vermek ıstemem ama bu dusunceden kendımı alamıyorum.keşke rahatlayabılsem.hem gece yalnız kalamıyorum hemde bu otel olayı...

anlıyorum seni ancak şöyle düşün senin içindeki şüphe eşine karşı sarsılan güveninden kaynaklanıyor, başka bir yerde olsa muhtemelen aynı rahatsızlığı hissedebilirdin, haa bu rahatsızlık çalışacağı yerin otel olması bi tık fazla olabilir ama bence içini rahat tut eşin karşılık vrmediği sürece, eşinin o taraklarda bezi olmadığı sürece isterse nerde çalışırsa çalışsın sorun olmaz.. bu arada umarım güvenini sarsan olay çok önemli birşey değildir.. :18::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…